>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Barclays Premier League

O 0

orzeszko18

Użytkownik
Witam. W tym poście będę podawał typy z ligi angielskiej. Od paru sezonów oglądam tą ligę i pomyślałem, że to dobry czas, żeby zacząć zarabiać na niej(miejmy nadzieje). Przy każdym spotkaniu będę podawał kwotę za jaką zagram. Startuje z budżetem 200 zł. Na początku stawki nie będą zbyt duże, ale z czasem myślę, że będą się powiększać. Do każdego spotkania postaram się pisać krótką analizę. To zaczynamy ????

Zdarzenie: Southampton vs West Brom
Typ: Southampton, kurs: 1,85
Stawka: 20 zł ⛔
EW: 37 zł
Bukmacher: Bet365

Po pierwszej kolejce w roli faworyta stawiam drużynę Soton. Pomimo porażki z Liverpoolem zaprezentowali się całkiem nieźle mimo dużych osłabień w letnim okienku. Atut własnego boiska też przemawia za nimi. West Brom zaczął sezon od remisu z Sunderlandem, nie pokazując zbyt dużo. Na wyjazdach ta drużyna dużo słabiej sobie radzi niż u siebie. Przewidywany wynik: 2:1

Zdarzenie: Man City vs Liverpool
Typ: Man City, kurs: 1,8
Stawka: 25 zł ✅
EW: 45 zł

City wiemy jakie jest u sb i myślę, że nie powinni mieć problemów z Liverpoolem. Przewidywany wynik: 3:1

Zdarzenie: Aston Villa vs Newcastle
Typ: Newcastle DNB, kurs: 2
Stawka: 17 zł ZWROT
EW: 34 zł

Aston Villa w ostatnich sezonach u sb prezentuje bardzo słabą formę. Pomimo wygranej w stoke nie widzę w nich faworyta w tym spotkaniu. Przewidywany wynik: 1:2

Zdarzenie: Swansea vs Burnley
Typ: Swansea AH -1, kurs: 2,07
Stawka: 15 zł ZWROT
EW: 31,05 zł

Swansea bardzo dobrze weszła w sezon pokonując Man Utd na ich terenie. W tym spotkaniu będą zdecydowanym faworytem, mając atut własnego boiska. Przewidywany wynik: 2:0

O 0

orzeszko18

Użytkownik
Zdarzenie: Everton vs Chelsea
Typ: Everton lub remis, kurs: 1,8
EW: 36 zł

Myślę, że ten kurs jest trochę przesadzony. Everton jest mocny u sb. Z Arsenalem pokazali, że są dobrze przygotowani do sezonu mimo remisu wydartego przez Arsenal w ostatnich minutach. Chelsea zagra bez Diego Costy i w tym upatruje szanse Evertonu. Ani Torres i Drogba nie dadzą tyle co Hiszpan. Problemy ma również Lukaku, ale myślę, że do soboty się wykuruje i pomoże Evertonowi uzyskać korzystny rezultat. Przewidywany wynik: 1:0

Zdarzenie: Aston Villa vs Hull City
Typ: Hull lub remis kurs: 1,75
EW: 35 zł
Bukmacher: Pinnacle

W ostatniej kolejce obydwie drużynie zremisowały swoje spotkania. Hull z Stoke, a Aston z Newcastle. Trudniejsze zadanie miały Tygrysy bo przez większą część spotkania musieli radzić sobie w 10, mimo to zdołali strzelić bramkę. Aston z Newcastle nie pokazali nic co by przekonało mnie do ich gry. Do powrotu Benteke Aston w ataku nie będzie miała za dużo do powiedzenia. Przewidywany wynik: 0:0

Zdarzenie: Swansea vs West Brom
Typ: Poniżej 2,5 gola, kurs: 1,83
EW: 36,6 zł

Na Liberty Stadium przyjeżdża West Brom. Na St Mary&#39;s Stadium zagrali na remis i to im się udało. Tutaj myślę, że zagrają podobnie i priorytetem będzie utrzymanie czystego konta. Swansea zaczęła sezon znakomicie inkasując 6 punktów w dwóch spotkaniach. Tutaj też będą faworytem, ale nie spodziewam się gradu goli. Przewidywany wynik: 1:0

Zdarzenia: Newcastle vs Crystal Palace i Man City vs Stoke City
Typ: Crystal AH +1,5; Man City AH -1,5 ; kurs: 2,13
EW: 42,6 zł

Wątpie, żeby Newcastle rozstrzelało się w tym spotkaniu. Crystal po 2 porażkach będzie zdeterminowane, żeby zdobyć chociaż 1 punkt. City wiadomo, u sb bardzo skuteczne.

Bilans: -80 zł

O 0

orzeszko18

Użytkownik
Zdarzenie: Chelsea vs Swansea; Man Utd vs QPR; Soton vs Newcastle
Typ: Swansea AH +2,5, Man Utd AH -1, Soton DNB; kurs: 2,46
Stawka: 18 zł
EW: 44,55 zł
Bukmacher: Bet 365

Swansea zaczęło bardzo dobrze inkasując 9 punktów w trzech meczach. Z Chelsea, nie powinni być na straconej pozycji i myślę, że spokojnie są w stanie wywieść 1 punkt ze Stamford.
Manchester w końcu musi zacząć wygrywać i QPR jest dobrym rywalem na przełamanie. Po ostatnich zakupach nie widzę innego wyniku jak przekonujące zwycięstwo Czerwonych Diabłów.
Wątpie, żeby Newcastle wywiozło 3 punkty ze stadionu Świętych, dlatego DNB na Soton.

Zdarzenie: Arsenal vs Manchester City
Typ: Arsenal DNB, kurs: 2,19
Stawka: 15 zł
EW: 32,85 zł

Szlagier 4 kolejki Premier League. Ostatnie pojedynki zespołów wskazują na zwycięstwo City, ale myślę, że Arsenal pokaże pazur i wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku. Przewidywany wynik: 2:1

Zdarzenie: Sunderland vs Tottenham
Typ: Poniżej 2.5 gola, kurs: 1,9
Stawka: 20 zł
EW: 38 zł

Mecz, w którym nie powinno paść zbyt dużo goli, a kurs zachęca do grania. Przewidywany wynik: 0:1

Zdarzenie: WBA vs Everton
Typ: Poniżej 2,5, kurs: 1,99
EW: 35,82 zł

To co wyżej. Everton w tamtym sezonie słynął z dobrej obrony, a w tym w 3 meczach 10 straconych goli. W tym meczu na pewno priorytetem będzie zachowanie czystego konta. Przewidywany wynik: 0:1

O 0

orzeszko18

Użytkownik
Zdarzenie: QPR vs Stoke; West Ham vs Liverpool
Typ: Poniżej 2,5 gola; Obie strzelą
Stawka: 20 zł; kurs 2,4 ⛔
EW: 48 zł
Widzę w tych zdarzeniach spore szanse na powodzenie. Na Loftus Road obydwie drużyny zagrają zapewne na 0:0. Więcej jak 2 gole nie powinny paść. W tym sezonie obydwie drużyny grają bardzo słabo w ofensywie.
W drugim spotkaniu uważam, że padnie sporo goli i spokojnie obydwie strzelą min. po jednym. Liverpool ma słabą defensywę i gracze West Hamu nie powinni mieć problemu z strzeleniem bramki, w drugą stronę to samo. Liverpool chcę sie zrehabilitować po poprzedniej wpadce u sb.

Zdarzenie: West Ham vs Liverpool
Typ: Liverpool
Stawka: 20 zł; kurs 1,81 ⛔
EW: 36,2 zł
Taki kurs na Liverpool jest naprawdę kuszący mimo ostatniej porażki. West Ham jest bardzo przeciętna drużyną i raczej nie dadzą rady na Liverpool. Przewidywany wynik: 1:2

Zdarzenie: Tottenham vs West Brom
Typ: Poniżej 3 goli(Azjatycka suma goli)
Stawka: 30 zł, kurs 1,7
EW: 51 zł ✅
Moim zdaniem najpewniejsze zdarzenie ze wszystkich i przy fajnym kursie(w razie 3 goli=zwrot). West Brom usposobiony bardzo defensywnie i raczej gospodarze nie zdołają strzelić 3 goli, nie tracąc żadnego. Przewidywany wynik: 1:0

Zdarzenie: Manchester City vs Chelsea
Typ: City AH -0,25
Stawka: 20 zł, kurs 2,05 -10 zł
EW: 41 zł
Szlagier 5 kolejki. Pretendenci do tytułu. Chelsea idzie na razie jak burza i myślę, że w tym meczu się zatrzyma. City nie może pozwolić, żeby Chelsea odskoczyła na 8 punktów, dlatego rzucą wszystkie siły. Do gry wraca Yaya Toure, co jest sporym wzmocnieniem. Przewidywany wynik: 2:1
Bilans: 84,63 zł

O 0

orzeszko18

Użytkownik
Zdarzenie: Chelsea vs Swansea; Man Utd vs QPR; Soton vs Newcastle
Typ: Swansea AH +2,5, Man Utd AH -1, Soton DNB; kurs: 2,46
EW: 44,55 zł ✅

Swansea zaczęło bardzo dobrze inkasując 9 punktów w trzech meczach. Z Chelsea, nie powinni być na straconej pozycji i myślę, że spokojnie są w stanie wywieść 1 punkt ze Stamford.
Manchester w końcu musi zacząć wygrywać i QPR jest dobrym rywalem na przełamanie. Po ostatnich zakupach nie widzę innego wyniku jak przekonujące zwycięstwo Czerwonych Diabłów.
Wątpie, żeby Newcastle wywiozło 3 punkty ze stadionu Świętych, dlatego DNB na Soton.

Zdarzenie: Arsenal vs Manchester City
Typ: Arsenal DNB, kurs: 2,19
Stawka: 15 zł
EW: 32,85 zł ZWROT

Szlagier 4 kolejki Premier League. Ostatnie pojedynki zespołów wskazują na zwycięstwo City, ale myślę, że Arsenal pokaże pazur i wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku. Przewidywany wynik: 2:1

Zdarzenie: Sunderland vs Tottenham
Typ: Poniżej 2.5 gola, kurs: 1,9
EW: 38 zł

Mecz, w którym nie powinno paść zbyt dużo goli, a kurs zachęca do grania. Przewidywany wynik: 0:1

Zdarzenie: WBA vs Everton
Typ: Poniżej 2,5, kurs: 1,99
EW: 35,82 zł ✅

To co wyżej. Everton w tamtym sezonie słynął z dobrej obrony, a w tym w 3 meczach 10 straconych goli. W tym meczu na pewno priorytetem będzie zachowanie czystego konta. Przewidywany wynik: 0:1
Bilans: 55,63 zł

O 0

orzeszko18

Użytkownik
Zdarzenie: Liverpool vs Everton
Typ: Everton lub remis
Stawka: 15 zł; kurs 2,03
EW: 30,45 zł ✅

Starcie kip, które słabo sb radzą w tym sezonie. Wynik tak na prawdę może być każdy, ale myślę, że Everton jest bardziej poukładany i to on wywiezie korzystny rezultat z Anfield. Przewidywany wynik: 1:1

Zdarzenie: Manchester United vs West Ham
Typ: West Ham AH +1,5
Stawka: 20 zł; kurs 1,89
EW: 37,8 zł ✅

United mają duże problemy z zestawieniem lini obrony. 4 obrońców nie może wziąć udziału w tym meczu. W tym widzę szanse West Hamu, które powinno ukuć United i wynik zakończy się w okolicach remisu. Przewidywany wynik: 2:1

Zdarzenie: Southampton vs QPR
Typ: Soton czyste konto TAK
Stawka:30 zł; kurs 1,83 ⛔
EW: 54,9 zł

QPR na wyjazdach gra tragicznie w tym sezonie i czeka ich kolejny trudny teren. Nie widzę innej opcji niż wygrana gospodarzy z czystym kontem. Przewidywany wynik: 2:0

Bilans ogólny: 81,38 zł

O 0

orzeszko18

Użytkownik
Zdarzenie: Liverpool vs West Brom
Typ: West Brom AH +1,5
Stawka: 20 zł; kurs 1,72
EW: 34,4 zł ✅

Liverpool kontynuuje złą passę przegrywając z FC Basel. Balotelli nie odnalazł się w tym klubie dlatego Liverpool notuje tak słabe wyniki. West Brom coraz lepiej sobie radzi i myślę, że spokojnie mogą powalczyć o remis. Przewidywany wynik: 2:1

Zdarzenie: Swansea vs Newcastle
Typ: Swansea win
Stawka: 25 zł; kurs 1,92 ⛔
EW: 48 zł

Dziwi mnie tak duży kurs na Swansea, która prezentuje dużo lepszy futbol od Newcastle, który gra jak na razie fatalnie. Nie widzę tutaj żadnych szans gości i spodziewam się łatwego zwycięstwa gospodarzy. Przewidywany wynik: 2:0

Zdarzenie: Man Utd vs Everton
Typ: Everton AH +1
Stawka: 15 zł; kurs 1,82 ZWROT
EW: 27,3 zł

Ciężki mecz do przewidzenia. Obydwie drużyny na razie poniżej oczekiwań. Spodziewam się dużej ilości goli ze wskazaniem na Everton. Diabły mają duże braki w defensywie i myślę, że goście spokojnie to wykorzystają. Przewidywany wynik: 2:2

Zdarzenie: Chelsea vs Arsenal
Typ: Arsenal AH +1
Stawka: 15 zł, kurs 1,78 ⛔
EW: 26,7 zł

Arsenal jeszcze nie doznał porażki w tym sezonie i myślę, że podtrzymają tą serię jeszcze przez jedną kolejkę. Chelsea na razie nie ma sobie równych w lidze i kiedyś muszą doznać porażki. Arsenal po ostatnim meczu w Lidze Mistrzów pokazał, że potrafi grać w piłkę i na pewno dadzą z siebie wszystko. Przewidywany wynik: 1:1

Zdarzenie: Tottenham vs Southamton
Typ: Soton lub remis
Stawka: 25 zł; kurs 1,8 ⛔
EW: 45 zł

Duże szanse widzę w tym typie. Soton pomimo utraty najlepszych zawodników gra bardzo dobrą piłkę, czego nie mogę powiedzieć o Totenhamie. Wczoraj w Lidze Europy pokazali, że nie są w dobrej formie i goście powinni to wykorzystać. Przewidywany wynik: 0:1

Zdarzenie: West Ham vs QPR
Typ: West Ham win
Stawka: 15 zł; kurs 1,91
EW: 28,65 zł ✅

Konsekwentnie gram przeciwko QPR na wyjazdach. Myślę, że w całym sezonie wygrają maxx 2 mecze wyjazdowe. Tutaj nie spodziewam się niespodzianki. West Ham bez większych problemów powinien pokonać QPR. Przewidywany wynik: 2:1

Zdarzenie: Aston Villa vs Man City i Leicester vs Burnley
Typ: Man City win ; Poniżej 1,5 bramki w I połowie
Stawka: 14 zł; kurs 2,1 ⛔
EW: 29,4 zł

Bilans ogólny: -132,33 zł

O 0

orzeszko18

Użytkownik
Zdarzenie: West Brom vs Man Utd
Typ: Man Utd win
Stawka: 50 zł; kurs 1,8 ⛔
EW: 90 zł

United na fali wznoszącej w ostatnim czasie i na pewno dziś zagrają o pełną pulę, zważywszy na to, że przed nimi derby Manchesteru i mecz z liderem-Chelsea. Sporo zawodników wraca do składu United, a więc United zagrają w prawie najsilniejszym składzie. Nie widzę innego wyniku jak pewne zwycięstwo Diabłów. Przewidywany wynik: 1:3

Bilans ogólny: -182,33 zł

Do góry Bottom