Jak naszym nie pomoże sędzia lub sprzęt pożyczony od ekstraligowego klubu (vide Rybnik w akcie zemsty) to nie ma szans na pokrycie linii handicapu (STS 22,5 czy
ForBet 20.5) bo baty będą w rozmiarach min. 60-30.
Statystyki są tak żenujące że aż wstydzę się je zamieszczać, mogę tylko powiedzieć że średnia punktów Wybrzeża w Toruniu nie przekracza nawet 30.
Widziałem niedawno na JuTube transmisję z MDMP z Torunia, w biegu Toruń-Wybrzeże było zdecydowane 5-1 dla Aniołków, wygrali z przewagą długości prostej. Nie wierzę żeby była to zasłona dymna, i ciężko stwierdzić że taki wynik się nie powtórzy.
Na niekorzyść Wybrzeża działają absencje gdańskiego młodzieżowca Turowskiego (wychowanka Apatora) i Oskara Fajfera który w Toruniu jeździł i zna ten tor. Akcje kontuzjowanego juniora wzrosły po meczu w Tarnowie gdzie pokazał pazur i wcale nie odstawał od mocnych rywali, natomiast "młody Fajfer" prymat zyskał pod koniec sezonu, forma gnieźnianina wręcz katapultowała.
Mówi się że "gdyby" nie kontuzja w pierwszym biegu finału DM I Ligii to dzisiaj w Toruniu jechałby Tarnów. Ale to gdybanie i pompowanie balona.
Reasumując.
Warte do gry na pewno jest klikanie na Toruń -20,5 pkt. (kurs 1,7)
Warte również jest (co ciekawe) granie na M. Becha że pokryje over 5.5. (kurs 1.95)
Co do pierwszego typu nie trzeba więcej pisać niż to że między ekipami jest przepaść,
to do drugiego typu można zaryzykować. Myślę że młody Duńczyk będzie chciał się pokazać, bo wiadomym jest że mecz będzie obserwowany przez ekstraligowych działaczy. Chłopak ma idealną okazję na wypromowanie swojego nazwiska. Warto dodać że liczą się wszystkie starty zatem 6 punktów u medalisty Ind. Mistrz. Danii są jak najbardziej do zdobycia.
Powyższe kursy z
ForBet.