>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Baraże o Premiership 2015

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dość nieoczekiwanie z barażów wypadł zespół Derby który nie ukrywajmy przegrał grę w barażach na własne życzenie, na pewno szkoda że zespół Wolverhampton nie może tutaj zagrać bo sporo by namieszali a tak mamy zespoły : Norwich, Boro, Brentfordu i Ipswich :!:.
vs

vs

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI I KOMENTARZY :! :!:​

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Na zapleczu przynajmniej grają uczciwie i wielki szacun należy się drużynom Blackburn i Reading, choć nie tylko. Derby dały ciała po całości, bo pewnie chłoptasie myśleli, że rywal im się podłoży. Ipswich miało więcej farta niż rozumu do kwadratu! Szkoda, że nie wylecieli z baraży, bo też bym wolał Wolves. Liczę na Kanarki albo Brenford. Nie ma co obstawiać, bo kursy wyrównane, a baraże to loteria.
W Premiership zaś wałek goni wałek i można spokojnie stawiać na drużyny broniące się przed spadkiem. I nie piszcie, że wałki we Włoszech, bo tam się korupcja skończyła.

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Na zapleczu przynajmniej grają uczciwie i wielki szacun należy się drużynom Blackburn i Reading, choć nie tylko. Derby dały ciała po całości, bo pewnie chłoptasie myśleli, że rywal im się podłoży. Ipswich miało więcej farta niż rozumu do kwadratu! Szkoda, że nie wylecieli z baraży, bo też bym wolał Wolves. Liczę na Kanarki albo Brenford. Nie ma co obstawiać, bo kursy wyrównane, a baraże to loteria.
W Premiership zaś wałek goni wałek i można spokojnie stawiać na drużyny broniące się przed spadkiem. I nie piszcie, że wałki we Włoszech, bo tam się korupcja skończyła.
no komu jak komu ale Rovers nigdy nic nie puści Ipswich. ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Brentford - Boro
Nadszedł czas na baraż o ostatnie miejsce premiowane awansem do Premiership, Brentford miał ogromne szczęście tabela była bardzo &#39;&#39;ciasna&#39;&#39; i można śmiało powiedzieć że mieli ogrom szczęści dostając się do baraży, Podopieczni Warburtona mają ogromny problem bo zmierzą się z Boro które jakiś czas prowadziło w lidze gdyby grali mądrzej spokojnie świętowali by już awans, Wspomniany wyżej szkoleniowiec dzisiaj nie będzie mógł skorzystać z Longa,Proschwitza i Hogana. Karanka na pewno będzie chciał za wszelką cenne wywalczyć awans do Premiership by spotkać się w niej ze swoim Mistrzem (Jose Mourinho) gdzie był jego asystentem w Realu Madryt. Ekipa gra bardzo dobrze w defensywie o czym świadczy zaledwie 37bramek straconych, dzisiaj Karanka będzię musiał poradzić sobie bez Abelli, Woodgata i Tiendalliego najbardziej szkoda tego pierwszego. W lidze obie ekipy spotkały się dwa razy oba spotkania wygrała ekipa Boro :!:.
Zwycięstwo Boro @@ 2.70 ✅
Over 2,5 @@1.95 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
Z 8

zarny

Użytkownik
Brentford - Boro

Ja idę w stronę gospodarzy, są mocni u siebie i wydaję mi się że dzisiaj nie przegrają. Jak wyżej jest napisane przez kolegę gospodarze nie wygrali jeszcze w tym sezonie z drużyną przyjezdną, czas na przełamanie.

Mój typ 1 remis=zwrot ⛔⛔

Nie wierze hahaha

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Brentford - Middlesbrough (1-2) (Druga bramka dla Boro w 93m, nice ;])
Typ: BTS 1,67
✅
Według mnie nie ma co przeprowadzać jakichś dogłębnych analiz i opierać się na statystykach. Dziś obie drużyny zrobią wszystko aby wygrać. Dlatego też stawiam na to że obie strzelą, a kto wygra? Generalnie poszedł bym w stronę gości jednak czas pokaże ;]

Otrzymane punkty reputacji: +3
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jutrzejsze spotkanie Ipswich z Norwich będzie bardzo ciężkie dla Kanarków chodź przez wielu są uznawani za faworytów przestrzegam że jutro nie zobaczymy w ich szeregach Jerome, Grabbana, Tetteya i Whittakera także osłabień sporo w ataku pozostaje Hooper szybki ale jeździec bez głowy, ja osobiście pogram coś na live przyglądając się co się dzieje.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Brentford - Middlesbrough

Arbitrem tego spotkania jest Jonathan Moss. Spodziewałem się, że poprowadzi jedno ze spotkań Boro w play-offach i że będzie to raczej rewanż lub finał, tak żeby pomóc Boro w awansie. Jednak prowadzi już pierwsze spotkanie. Moss to fixiarz. Pisałem o nim trochę przy okazji sędziowanych przez niego spotkań, w których występował zespół West Bromwich. Bardzo często sędziował pod WBA i podejmował kluczowe decyzje na korzyść tej drużyny (rzuty karne, czerwone kartki dla przeciwnika). Nie jest to przypadkowe, bo z WBA jak i z Middlesbrough ma pewne powiązania. Moss ma kumpla, którego poznał zanim jeszcze został sędzią piłkarskim, kiedy występował z juniorach Sunderlandu. Kumpel ten po zakończeniu kariery został agentem piłkarskim i prowadzi własną agencję managerską. Reprezentuje interesy m.in. trzech piłkarzy West Bromu i aż siedmiu piłkarzy Middlesbrough. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że kumpel Mossa jest także zawodowym typerem. Dalej można się samemu domyśleć jak wygląda ustawianie meczów. Kiedyś będzie czas to szerzej o tym napiszę.

Bardzo możliwe, że Moss będzie pomagał Boro w tym spotkaniu, podobnie jak często pomagał WBA. Osobiście chciałbym, żeby Boro udało się awansować do Premier League, bo to oznaczać będzie więcej fixów. Na pewno jeden z meczów pomiędzy WBA a Boro prowadziłby Moss, a co by się w nim działo to już strach pomyśleć.

Ja stawiam w tym spotkaniu 2 DNB oraz czerwoną kartkę i rzut karny. Liczę na to, że Moss będzie pomagał. Od strony czysto sportowej Boro jest lepszą drużyną, bardziej poukładaną w obronie. Na niekorzyść gości działa fakt, że grają na wyjeździe, a poza domem różnie im idzie - generalnie jest dobrze, ale mogłoby być lepiej. W ostatnim meczu sezonu z Brighton odpoczywało kilku kluczowych graczy Boro, także mieli oni okazję zregenerować siły przed play-offami. Brentford z kolei grał podstawowym składem i bardzo pewnie zwyciężył zdegradowane Wigan. Trener Brentford Mark Warburton odejdzie po sezonie niezależnie od tego czy uda się awansować czy nie. To nie jest dobra sytuacja, bo działa trochę demotywująco, kiedy wiadomo, że nie mógłby w pełni cieszyć się z ewentualnego awansu. Problemem jest również fakt, że stadion Brentford nie spełnia wymogów Premier League i klub musiałby się dogadać z jakimś innym londyńskim klubem w sprawie wynajmowania stadionu, mówi się o QPR.

Historia zdecydowanie nie sprzyja Brentford. Klub ten w siedmiu ostatnich play-offach, w których brał udział, odpadał z rywalizacji i tylko 3 razy dostawał się do finału, w którym za każdym razem przegrywał.

Warto również na live łapać over 2 ✅. Brentford to overowa drużyna, zarówno dużo strzela jak i dużo traci.

Brentford - Middlesbrough 2 DNB @ 2,13 Pinnacle ✅ 1:2
Brentford - Middlesbrough czerwona kartka @ 4,55 Marathonbet
Brentford - Middlesbrough rzut karny @ 4,33 William.Hill

edit: szkoda, że Moss nie pokazał żadnej czerwonej kartki. Dzisiaj kartkował aż miło, pokazał 9 żółtych kartek, a były co najmniej dwa wejścia, w których mógł pokazać czerwo.

Otrzymane punkty reputacji: +15
drif 31,6K

drif

Użytkownik
@Buleczka mocne slowa jesli chodzi o Mossa i powiazania. Wiadomo fixy byly sa i beda do konca swiata. Ale czy az tak jak opisujesz... czy myslisz ze nie wzieli by pod lupe meczy ktore stawia jego kumpel. Zaraz by bylo dlaczego np postawil na czerwona karte albo ilosc kartek etc.
Buki nie sa glupie byla juz kiedys taka sytuacja z Rooneyem i jego chyba stryja czy dziadka oraz powiazaniami z pilkarzam ze szkockiej Ligi.
tak czy inaczej mialem pisac analize pod Middlesbrough wlasnie ale widze ze opisales juz wiec nie pozostaje mi sie zgodzic z typem tylko ze ja ide w bezpieczniejsza opcje
Middlesbrough x2 @ 1.48 Bet365 1/10 ✅ 1-2

Otrzymane punkty reputacji: +9
C 0

cleverleypl

Użytkownik
Jutrzejsze spotkanie Ipswich z Norwich będzie bardzo ciężkie dla Kanarków chodź przez wielu są uznawani za faworytów przestrzegam że jutro nie zobaczymy w ich szeregach Jerome, Grabbana, Tetteya i Whittakera także osłabień sporo w ataku pozostaje Hooper szybki ale jeździec bez głowy, ja osobiście pogram coś na live przyglądając się co się dzieje.
Mecz za 5 minut, więc pewnie mój post nikomu nie pomoże, ale Whittaker, Jerome i Tettey jednak wybiegną w podstawowej jedenastce ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Boro -Brentford
Pierwsze spotkanie zakończyło się zwycięstwem Boro 2:1 po bramkach Vossena i Amorobiety, dzisiaj w ekipie Karanki zabraknie Bamforda, Ekipa gospodarzy czeka na szansę powrotu od 2009 roku kiedy spadli z Prermier League, teraz jest okazja by tego dokonać trzeba przejść Brentford a potem, w finale pokonać kogoś z pary Ipswich/Norwich. Warto odnotować że Brentfordu nie wygrał na stadionie Boro od 1964 roku, czytając ostatnio wypowiedź Karanki że jego piłkarze marzą by wystąpić w finale na Wembley wyczułem chęć zwycięstwa, której na pewno nauczył go Special One czy uczeń,będzie miał okazję zmierzyć się z mistrzem :?: to pokażą najbliższe tygodnie bo najpierw trzeba utrzymać wynik lub wygrać dziś. Potem w wielkim finale pokonać kogoś z wyżej wymienionej dwójki :!:.

Zwycięstwo Boro @@ 2.03 ✅ ✅

Strzelec gola @@ Vossen @@ 2.90 ⛔
Ostatnio to na nim spoczywa zdobywanie bramek, dodatkowo piłka go szuka przy większej odrobinie szczęścia ostatnio mógł strzelić co najmniej dwie bramki.

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Boro -Brentford
Pierwsze spotkanie zakończyło się zwycięstwem Boro 2:1 po bramkach Vossena i Amorobiety, dzisiaj w ekipie Karanki zabraknie Bamforda, Ekipa gospodarzy czeka na szansę powrotu od 2009 roku kiedy spadli z Prermier League, teraz jest okazja by tego dokonać trzeba przejść Brentford a potem, w finale pokonać kogoś z pary Ipswich/Norwich. Warto odnotować że Brentfordu nie wygrał na stadionie Boro od 1964 roku, czytając ostatnio wypowiedź Karanki że jego piłkarze marzą by wystąpić w finale na Wembley wyczułem chęć zwycięstwa, której na pewno nauczył go Special One czy uczeń,będzie miał okazję zmierzyć się z mistrzem :?: to pokażą najbliższe tygodnie bo najpierw trzeba utrzymać wynik lub wygrać dziś. Potem w wielkim finale pokonać kogoś z wyżej wymienionej dwójki :!:.
Zwycięstwo Boro @@ 2.03
Strzelec gola @@ Vossen @@ 2.90
Ostatnio to na nim spoczywa zdobywanie bramek, dodatkowo piłka go szuka przy większej odrobinie szczęścia ostatnio mógł strzelić co najmniej dwie bramki.

Kolega Doberman według mnie powiedział wszystko co do powiedzenia było ;]. Dla obu ekip bardzo ważny mecz. Większość statystyk przemawia za gospodarzami, jednak może to ten dzień w którym trzeba coś w nich zmienić i Brentford wygra? Kto wie? Nie mam pomysłu co do typów 1x2 więc pójdę trochę inną drogą:
Middlesbrough - Brentford (3-0)
Liczba bramek w meczu: 2-3 2,00 ✅
Liczba bramek 1 poł.: 0,5 1,35 ✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Norwich - Ipswich
Nie ukrywajmy wynik pierwszego spotkania zaskoczył wszystkich zaledwie 1:1, Kanarki są nadal faworytem w ekipie,Ipswich świetną robotę zrobił nasz rodak Bartosz Białkowski. Dzisiaj u gospodarzy nie wystąpi tylko Grabban, Ostatnio było info o Jeromie jednak wystąpił z mizernym skutkiem liczę że w tygodniu dopracował swoją formę i dzisiaj będzie w stanie pokazać swoją grą że ten sezon w jego wykonaniu to nie przypadek, w finale czeka już Boro. Ipswich wystąpi dzisiaj bez Hyama i Varneya. Obie ekipy mają dużą szansę zmierzyć się z Boro ja stawiam na Kanarki:!: które u siebie grają dobrze, Ipswich natomiast w delegacjach radzi sobie tragicznie nie wygrali od trzech spotkań wcześniej notowali podobną serię. Dlatego skłaniam się ku gospodarzom.
Norwich zwycięstwo @@ 1.75 ✅
Jerome strzeli gola @@ 2.40 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
O 1,3K

osiek

Użytkownik
Norwich - Ipswich
Typ:
Liczba bramek w meczu: 2-3 1,95
Liczba bramek 1 poł.: 0,5 1,37

Wczorajsze spotkanie Middlesbrough - Brentford było bardzo przyjemnym widowiskiem. Mimo wyniku 3:0, goście wcale nie grali źle. Zabrakło skuteczności no i do tego szybkie kontry Boro przed którymi ciężko było się obronić. Dziś poznamy drugi zespół który zagra w finale o PL. Pierwszego meczu nie oglądałem dlatego nie wiem na ile wynik oddaje przebieg spotkania.
Nie spodziewam się gradu goli. Liczę na skromne 2:1, dlatego też zagram tak jak wczoraj ;]

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Boro-Norwich
Bardzo wielka szkoda, że to ostatni mecz tego sezonu na zapleczu Premiership. Jutro o godzinie 16:00 na murawę Wembley wybiegną piłkarze Boro i Norwich. Jedno jest pewne spotkanie przyniesie wiele emocji, każdej z tych drużyn zależy by wejść do Premier League, jak już wielokrotnie powtarzałem Boro pod wodza Karanki radzi sobie znakomicie w tym sezonie odmienił grę zespołu który na początku nie był wskazywany za faworyta do awansu tymczasem on dorósł menedżersko i pokazał klasę marzy mu się pojedynek z jego mistrzem Jose Mourinho i być może do niego dojdzie, wszystko jest na ostatniej prostej muszą wygrać z Kanarkami, w grę wchodzą ogromne pieniądze szacuje się około 120 mln, gospodarze nie zawitali do Premier League od 2009 roku, Norwich natomiast spadło w 2014roku, W jutrzejszym pojedynku do gry wraca Grabban w Norwich, nadal pod znakiem zapytania stoi natomiast występ Bambfordu który na pewno pomógł by zespołowi Boro. W tym sezonie oba zespoły mierzyły się ze sobą dwukrotnie, dwukrotnie lepsi okazali się piłkarze Karanki. Faworytem jest właśnie jego zespół :!:.
Zwycięstwo Boro @@ 2.60 ⛔
over 1,5 gola Boro @@ 2.50 ⛔

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
W finale play-offów stawiam na Boro. Dla mnie jest to lepsza drużyna i bardzo się cieszę, ze buki faworyzują Norwich, dzięki temu można złapać lepszy kurs na Boro. Ja gram 1 DNB po kursie ok. 2,00. Boro to drużyna lepiej poukładana. Duża zasługa w tym Aitora Karanki, który zbierał doświadczenie pod okiem Jose Mourinho jako asystent Portugalczyka w Realu Madryt. Boro to taka &quot;mała Chelsea&quot;. Zespół funkcjonuje podobnie jak The Blues. Boro jest mocne w obronie i traci bardzo mało bramek - w 48 meczach tylko 37 bramek. Jest to świetny wynik w tak trudnej i wyrównanej lidze jak Championship. Wiadomo, że to finał i jak to się mówi: w finałach wszystko jest możliwe, jednak ja przychylam się w stronę Boro. Norwich może postraszyć dobrym atakiem, ale nawet to nie wystarczyło już dwukrotnie na Boro w tym sezonie. Oba mecze w sezonie zasadniczym wygrało Boro, w dodatku oba do zera. Boro ma lepszy bilans H2H, a w ostatnich 12 bezpośrednich meczach tylko raz wygrało Norwich, także przewaga psychologiczna po stronie Boro.

Będę jeszcze grał over 2 na live, jak uda się doczekać na taką linię. Oprócz tego proponuję jeszcze typ na kartki. Sędziuje Mike Dean, który lubi sypnąć kartkami. W tym sezonie sędziował 37 meczów, w których pokazał 156 żółtych kartek (średnia 4,22) i 8 czerwonych. Stawka tego meczu jest ogromna, bo to nie tylko awans, ale i ogromna kasa. Powinna być walka na 200% z obu stron. Oba kluby są w górnej połówce tabeli uwzględniającej kartki - Norwich 4. miejsce, a Boro 7.

Boro - Norwich 1 DNB @ 2,01 Pinnacle
Boro - Norwich over 4 kartki @ 1,80 Bet365

kinderek36 24

kinderek36

Użytkownik
Również sądzę że Boro wygra ten mecz. Nie grali w Premiership od 2009 więc czas najwyższy aby znów powrócili do elity Anglii i pokazali na co ich stać. Nie będę rozpisywał się, lecz zacytuje to co napisałem w dzisiejszych typach dnia
Sądzę że i tym razem powinni odnieść zwycięstwo, jednak bardziej ciekawą rzeczą dla Mnie, jest ilość rzutów rożnych w meczu. W ostatnich dwóch meczach obie drużyny uzyskiwały sumę powyżej 13 rzutów w całym spotkaniu i tym razem powinno być ich dużo. Stawiam na over 11, gdyż kurs jest dosyć wysoki a szanse duże. Dla bardziej ostrożnych polecam zagrać powyżej 9 rzutów po także niezłym kursie.
Dla Mnie jest po prostu pewne, że kolejny raz uzyskają przynajmniej 10 rzutów rożnych. Postanowiłem jednak wykorzystać w pełni ten mecz i postawiłem dodatkowo na over 1,5 żółtych kartek po obu stronach. Kurs także niezły, więc zagrałem za 2 zł :p
Boro - Norwich :rzuty rożne over 11 @ 2,00 Bet365
Boro - Norwich :żółte kartki Boro over 1,5 @ 1,53 Bet365
Boro - Norwich :żółte kartki Norwich over 1,5 @ 1,53 Bet365

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zamykamy sezon w Championship dzisiejszy finał był bardzo ciekawy, Kanarki pokazały kawał dobrej piłki, odrobili świetnie &#39;&#39;lekcję&#39;&#39; z zajęć taktycznych każdy atak został przerywany w dodatku w ofensywie pokazali się Jerome, gdyby nie Ayala mogło być znacznie gorzej w przypadku Boro. Pozostaje walka w przyszłym sezonie ale w dniu dzisiejszym, lepszym zespołem okazał się Norwich który może świętować swój awans,Boro pozostaje walka w przyszłym sezonie. Również ja chce podziękować za cały sezon. Mam nadzieję że następny będzie dużo lepszy !!! przede wszystkim pod względem frekwencji w naszym dziale.
Pozdrawiam, do zobaczenia w nowym sezonie :!:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom