>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Baraże o Premier League

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Brighton - Derby
Pierwszy mecz barażowy odbędzie się właśnie już dzisiaj :!: Derby pojedzie do Brighton Tomka Kuszczaka jak wiemy w barażach są dwumecze jednak przeważnie drużyny chcą już w pierwszym spotkaniu załatwić sprawę, Dzisiaj Brighton będzie musiało udowodnić że nie tylko fartem udało im się awansować ale również umiejętnościami które sprawdzi nie byle kto bo zaskoczenie tego sezonu czyli Derby :!: Zespół świetnie poukładany przez Stevena McClarena. Historia pokazuje że w tym sezonie Derby wygrywało z tą ekipą dwukrotnie, W ekipie McClarena zabraknie dziś jedynie Barkera i O&#39;Connora natomiast do składu wracają Buxton, Bryson,Thorne,Ward i Martin. Szczególnie ważni są Bryson, Ward i Martin. Spotkanie powinno przynieś wiele emocji mamy dwie drużyny zdeterminowane ale wydaje się że Derby jest bardziej i już dziś zapewni sobie AWANS DO FINAŁU :!:&gt;
Zwycięstwo Derby @@ 3.00 ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +23
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Derby - Brighton
Pierwsze spotkanie przyniosło nam wiele emocji, co prawda ogromnego pecha miał Tomasz Kuszczak na którego konto została zaliczona bramka jednak to nie była do końca jego wina także dziwi mnie fala krytyki która na niego znów spływa ale cóż on robi swoje i gra w Championship, Jego drużyna niestety ma nikłe szanse na awans do finałowego spotkania przegrali pierwszego spotkania na własnym stadionie 2:1, teraz przyjdzie im przyjechać na bardzo ciężki teren do Derby które jest mocno zdeterminowane by wywalczyć ten awans. Do składu gospodarzy wraca Bryson, natomiast po za grą pozostają Barker, O&#39;Connor i Coutts. Natomiast u gości pojawiły się nowe urazy Crofts i Stehphens na pewno dziś nie wystąpią. Spotkanie przyniesie emocje ale faworytem są gospodarze.
Zwycięstwo Derby @@ 1.85 ✅ ✅

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Derby-Brighton: suma punktów za kartki powyżej 45 @2,37 William Hill⛔ 4 kartki i mecz do jednej bramki niestety

Dziś rewanże w półfinałach baraży o Premier League.W pierwszych meczach linia na kartki wynosiła 3,5 i w obu meczach została pokryta.Dziś linia wyższa o jedną kartkę,ale jest to zrozumiałe bo jednak ktoś dziś pożegna się na kolejny rok z marzeniem o awansie.Brighton już rok temu spartolili rewanż u siebie i przegrali półfinał z Crystal Palace.Pamiętam tamten mecz,gdy czaili się strasznie i zostali pokarani w końcówce meczu.Dziś nie mają się na co czaić(wtedy mieli 0-0 z 1.meczu),bo muszą strzelić 2 gole żeby myśleć o czymkolwiek pozytywnym.Zobaczymy jak to się dziś ułoży,według mnie sprawa awansu nadal całkowicie otwarta.Kartki gram,bo mimo wszystko 5 kartoników to nie jest wiele w takim pojedynku.Statystyki nie są tu najważniejsze,jednak wiem że dla niektórych jest przeciwnie,dlatego proszę:

-w tym sezonie w 3 meczach między tymi zespołami pokazano aż 23 żółte kartki! Ogromna liczba jak na Championship.Średnia prawie 8 kartek na mecz,
-sędziuje pan Craig Pawson który w tym roku pokazał 90 żółtych i 4 czerwone, w 26 meczach.Daje to 3,76 kartki na mecz(4 czerwone policzyłem jak 8 żółtych)

Ja tu stawiam over,po dobrym kursie.Przypominam że żółta kartka to 10 pkt,a czerwona 25.Max dla jednego gracza 35 pkt.​

Otrzymane punkty reputacji: +1
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
QPR - Wigan
Spotkanie to będzie jak WOJNA.... oba kluby mają marzenia awansować do Premier League do tego trzeba wygrać jutrzejsze spotkanie dodatkowo w finale prawdopodobnie pokonać Derby. Ciężkie zadanie piłkarze Harrego mają jasny cel awans dodatkową motywacją jest system premii jaki został na to przeznaczony w przypadku porażki od nowego sezonu już raczej bez Harrego i kilku przepłaconych graczy będzie występował QPR na zapleczu natomiast Wigan to drużyna które dzięki końcówce sezonu weszła do baraży ale ich forma to jedna wielka zagadka potrafią zagrać fantastyczny mecz by później przegrać z outsiderem. Wraca Kranjcar i Doyle natomiast w Wigan nie zobaczymy Powella który najbardziej straszył rywali. Na pewno nie zobaczymy też McCanna i Watsona nie wiadomo czy trener zaryzykuje grę z Carsonem w bramce. Jedno jest pewne jutro żadna drużyna nie może grać na remis trzeba to wygrać.
Zwycięstwo QPR @@ 2.30 ⛔
Over 2.5 @@ 2.20 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Derby-QPR: powyżej 10,5 rzutów rożnych @1,85 Uni.bet/Triobet:plus:15

Chciałem grać kartki,ale to zrobię na livebet i Wam też to polecam.Sędzia maksymalnie underowy jeśli chodzi o UK,więc różnie może być.Z rożnymi w sumie też bywa różnie,ale w takim meczyku powinno ich być sporo_Obie ekipy naładowane,Wembley pełne ich kibiców no i eldorado finansowe(Premiership) na wyciągnięcie ręki.W półfinałach ta linia została przekroczona w 3 z 4 meczów.Jedynie w jednostronnym rewanżu Derby-Brighton było 7 kornerów.W ligowych meczach między tymi ekipami padało:

-10.02.14 Derby-QPR: 16 rożnych
-02.11.13 QPR-Derby: 11 rożnych

Myślę że jutro będzie znów sporo kornerów.Chyba tylko ciągle utrzymujący się wynik 0-0 może przekreślić ten over.Polecam!​

Otrzymane punkty reputacji: +2
dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Derby - QPR
Myślicie, że warto grać w stronę gospodarzy? Nie widziałem ostatnio żadnego meczu tych drużyn więc bazuję na suchych statystykach, a wiadomo, że one nie są dobrym wyznacznikiem. Patrząc jednak na wyniki ostatnich meczy widać, że Derby powinno tutaj uporać się z ekipą Queens Park Rangers. Ostatnie sześć spotkań to komplet zwycięstw, a poszczególne wyniki to 4:1 (Brighton), 4:2 (Watford), 2:1 (Barnsley), 3:1 (Huddersfield), 3:0 (Charlton) i 5:0 (Nottingham). Tak więc widać, że nie tylko są bardzo mocni u siebie ale również pada w ich meczach sporo bramek. W każdym z przytoczonych meczów padało więc niż dwa gole.
Z kolei QPR również prezentuje się ostatnio solidnie, nie przegrali od pięciu spotkań jednak kiedy spojrzymy na mecze wyjazdowe to tak kolorowo nie jest. W pięciu ostatnich meczach ich bilans wynosi 1-1-3 więc trochę słabo. Ostatnie spotkanie to bezbramkowy remis 0:0 z Wigan, wcześniej zwycięstwo 3:2 z Barnsley jednak przed tymi dwoma potyczkami mieli czarną serię trzech porażek z rzędu.
Moim zdaniem jeśli gospodarze zagrają na swoim poziomie to powinni sobie dzisiaj poradzić, a kursy jakie wystawili bukmacherzy skłaniają mnie do zagrania na Derby.
Derby County wygra @ 2,40
Derby County powyżej 1,5 gola @ 2,35
Powyżej 2,5 gola @ 2,10
Derby County wygra &amp; powyżej 2,5 gola @ 3,75

Unibet

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Mecz na Wembley.
W finałach również jest gospodarz, nawet jeśli mecz jest rozgrywany na boisku neutralnym. W dzisiejszym finale Ligi Mistrzów Real jest gospodarzem, a Atletico gościem. Oczywiście nie chodzi o to, że mecz odbywa się na ich stadionie jednak są tymi przysłowiowymi gospodarzami.

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Tylko ktoś kto przeczytał twoją analizę może dojść do wniosku,że mecz odbywa się w Derby.
Jak ktoś nie wie, że w finałach również jest gospodarz to ja już na to nic nie poradzę. Jak by nie patrzeć gospodarzem dzisiejszego spotkania jest Derby. Niemniej warto zaznaczyć, że mecz odbędzie się na WEMBLEY.
Do usunięcia przed moda.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Jak ktoś nie wie, że w finałach również jest gospodarz to ja już na to nic nie poradzę. Jak by nie patrzeć gospodarzem dzisiejszego spotkania jest Derby. Niemniej warto zaznaczyć, że mecz odbędzie się na WEMBLEY.
Do usunięcia przed moda.
Sorry, ale jak dla mnie, to Ty chyba nie wiedziałeś o tym, że finał jest na Wembley. Zreflektowałeś się dopiero jak ktoś Ci zwrócił uwagę. Ewidentnie z Twojej analizy wynika, że mecz odbywa się w Derby, bo po co niby miałbyś przytaczać ostatnie wyniki Derby u siebie i bilans meczów wyjazdowych QPR. Przecież na neutralnym terenie to nie ma znaczenia.
Więc nie miej do nikogo pretensji, że Ci zwraca uwagę. Zamiast się przyznać, że nie wiedziałeś o tym, że mecz jest na Wembley i w związku z tym analiza jest bez sensu, lepiej bawić się w tłumaczenie, że to Derby jest gospodarzem.

badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
Do usunięcia przed moda.
No nie...co za koleś, rozumiem, że te fragmenty Twojego wpisu, dotyczą meczu rozgrywanego na neutralnym terenie :
&quot;(..)Tak więc widać, że nie tylko są bardzo mocni u siebie(...)&quot;
&quot;Z kolei QPR również prezentuje się ostatnio solidnie, nie przegrali od pięciu spotkań jednak kiedy spojrzymy na mecze wyjazdowe to tak kolorowo nie jest&quot;
&quot;Moim zdaniem jeśli gospodarze zagrają na swoim poziomie(...)&quot;
Co do samego meczu to faktycznie, patrząc na historię spotkań, wygląda na over 10,5 rzutów rożnych, pograłem to,ale nie za dużą stawkę, jako, że to jednak finał i może być trochę szachów w grze, w oko wpadła mi też żółta kartka przez 31 minutą.

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Macie racje, moje sformułowania mogą zostać źle odebrane. Mój błąd, nie doczytałem, że spotkanie odbywa się na Wembley, a to bardzo zmienia postać rzeczy. Wszystkich których wprowadziłem w błąd PRZEPRASZAM.

Mam nadzieję, że chociaż typy siądą.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom