>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Baraże do MŚ 2014 - Rewanże - 16-21.11.2013 (Wszystkie strefy)

Status
Zamknięty.
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Gdzie tam stawiać na Francję, muszą zagrać mega ofensywnie żeby straty odrobić, Ukraina to jednak zespół poukładany i nie jedną kontre tam wyprowadzą.Francja to już od dawna jedynie zlepek nazwisk, bo drużyną to raczej ciężko określić.Francja przy stracie jednego gola będzie musiała zdobyć aż 4.To już lepiej zagrać na jakieś karteczki +
Islandia to nie są jakieś ogórki, bo ogórki nie dostają szansy w barażach i na prawdę nie sądzę, że Chorwaci mogą pokonać ich różnicą 3 bramek. Islandczycy w ostatni meczu pokazali, że potrafią się bronić bo od 50min grali z czerwoną kartką i nie dali wbić sobie bramki. Taki mecz na pewno uskrzydla i mocno motywuje drużynę, dlatego nie zdziwię się jak drużyna gości awansuje do Mundialu
tu to nie był bym taki pewny, zakładając że Chorwacja to wygra, w zależności kiedy padnie tu pierwsza bramka (jak padnie w ogóle)
każdy bramkowy remis daje awans Islandii także jeśli będą przegrywać nawet te 2-0 nie będą grać o jak najmniejszy wymiar kary, choć właśnie takie 3-0 już może przyciąć im skrzydła, przy 2-0 jest jeszcze szansa na kontakt.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Rumunia - Grecja 1:1

Typ: Obie strzelą - TAK
Kurs: 2,18

A ja zerknę na mecz o którym jest nieco mniej pisane. We wtorkowy wieczór reprezentacja Grecji rozegra mecz rewanżowy z Rumunią w ramach barażu o awans do Mistrzostw Świata. W pierwszym meczu tych drużyn rozegranym w miniony piątek Grecy wygrali 3:1 i są niemal pewni awansu, jednak dwie bramki można łatwo stracić i pojawi się problem. Choć nie zanosi się na to, aby Rumunia wyrwała awans piłkarzom Hellady. W pierwszym pojedynku Grecy zagrali zupełnie inaczej niż wszystkie dotychczasowe mecze w eliminacjach do Mundialu. Ofensywna piłka, dużo ataków bokami boiska i atak pozycyjny. To coś nowego. Nie tylko kontra i defensywa do której zdążyliśmy się przyzwyczaić. Cała drużyna Grecji jest pewna, ze gospodarze ruszą do ataku od pierwszej minuty, bo zresztą nie mają innego wyjścia. Rumuni mają nóż na gardle i w zasadzie nic do stracenia. Jedynym problemem Fernando Santosa jest wykluczenie z tego meczu Kostasa Katsouranisa, który ze względu na nadmiar kartek będzie ten mecz oglądał z trybun. Poza tym Grecy wystąpią w najmocniejszym składzie. Ofensywa: Georgios Samaras, Dimitris Salpingidis – Kostas Mitroglou na papierze prezentuje się soczyście. Ja myślę, że 0:0 się nie skończy. Jedni i drudzy zdobędą jutro bramkę, tak jak było w pierwszym spotkaniu. Rumunia w miarę upływu czasu będzie się starała całym zespołem &quot;wejść&quot; na połowę Grecji, aż w końcu im się uda.. Przewidywany wynik 1:1, awans Grecja!
Typ: dokładny wynik: 1:1
Kurs: 7.00

Otrzymane punkty reputacji: +10
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Ja nie widzę żadnych aspektów przemawiających za Francją. To po prostu nie jest drużyna, a zlepek indywid.... no właśnie czy aby na pewno chociaż to?
Ribery w Reprezentacji nie ma takiej siły przebicia i nie potrafi pociągnąć tego zespołu. Benzeme z racji tego, że śledzę często ligę hiszpańską, muszę dość często (niestety) oglądać, ale dzięki temu śmiało stwierdzam, że ten koleś nie ma nic, by mnie do siebie przekonać. Ślamazarny, wolny, leniwy, jak jest w formie to czasami coś strz...tfu wykreuje koledze. A w reprezentacji? Jest jeszcze słabszy! Zresztą to nie on zapewne zacznie mecz na szpicy, a Giroud, który sam nic nie wykreuje, a skoro we Francji brakuje tych, którzy są odpowiedzialni za dostarczanie piłek to napastnik Arsenalu będzie bezużyteczny.
Obrona Francji też nie błyszczy, Kościelny nie zagra, ale ma wrócić Varane, który po kontuzji w pełni formy nie jest i popełnia w tym sezonie błędy, jakich popełniać mu się nie zdarzało. Evra strasznie nierówny i niepewny w swoich poczynaniach.
Można tak wymieniać bez końca. Ja w tej Francji nawet potencjału nie znajduję i wcale mi nie będzie przykro, jeśli tak wydawać się mogło zasłużona Reprezentacja nie zagra na Mundialu.
Ukraina to zespół, który może nie ma wielkich nazwisk, ale główną bronią sąsiadów jest kolektyw, który skrzętnie wykorzystują i punktują swoich przeciwników. Grają dojrzale, z głową, i potrafią być groźni w kontratakach, a okazji przeciwko Francji nie zabraknie ;)
W typ przypadku bez nazwisk bo tak, jak pisałem u Ukraińców gra zespół, asekurują, uzupełniają, wspierają się.
Jeśli nie wydarzy się nic (oczekiwanego) nieoczekiwanego w postaci podejrzanego sędziowania w kierunku trójkolorowych to myślę, że nie będę zmuszony jutro wieczorem do weryfikowania swojej opinii na temat tego meczu.
Jeśli coś zagram w tym meczu to troszkę lżej:

Francja - Ukraina, X2, betsson, 2.85

i trochę mocniej:
Francja - Ukraina (+1,5), Ukraina, betsson, 1.62

M 125

max-payne

Użytkownik
RUMUNIA - GRECJA - 02 - 1,73✅
Grecja jest jedną z najbardziej niedocenianych drużyn w Europie. 4 bramki stracone przez całe eliminacje - to najlepszy wynik ex aequo z kilkoma drużynami, nie licząc Hiszpanii, która jednak grała dwa mecze mniej. Grecy grali na każdej z ostatnich trzech imprez (2008, 2010, 2012)
To tyle słowem wstępu, w pierwszym meczu wszyscy oczekiwali nudów i małej ilości bramek - stąd śmieszny kurs na under 2,5 - 1,45. Wg mnie zupełnie niesłusznie, stąd też powstrzymałem się od gry i dziwiłem się osobom, które pobierały ten kurs. Grecy mają już pokaźną zaliczkę i jeśli spodziewać się nudnego meczu to właśnie jutro.
Rumunów z kolei uważam za przecenianych - ok, zajęli drugie miejsce w grupie, ale ze sporą stratą do pierwszej Holandii - aż 9 punktów, w meczach z tą drużyną zresztą zupełnie nie istnieli przegrywając 1:4 i 0:4.
Uważam, że Grecy bezpiecznie dowiozą przewagę z pierwszego meczu i w meczu padnie remis lub nawet ich jednobramkowe zwycięstwo.
CHORWACJA - ISLANDIA - ISLANDIA STRZELI BRAMKĘ - 2,37⛔
Nie wydaje mi się, żeby Islandczykom opłacało się grać w tym meczu na 0:0. Żeby awansować będą musieli atakować, a dlaczego mają nie strzelić gola? W końcu Szwajcarii strzelili aż 4, a warto wspomnieć, że Szwajcarzy w całych eliminacjach stracili ich łącznie 6! Trzeba też dodać, że mocno zakrapiana impreza nie wpłynie dobrze na kontakt piłkarzy chorwackich z trenerem.
Bukmacher - Fortuna

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Rumunia - Grecja 1-1
poniezej 1,5 ⛔
2,675 bet365
Sądzić mozna ze Grecja w pierwszym meczu worek z bramkami juz wypompowala i czas wrocic do swego normalnego rytmu czyli mocna defensywa i strzelenie jednego gola . Najwazniejsze to aby było zero z tyłu i tak będzie dziś .
Remis bezbramkowy ( 8,00 )⛔ lub minimalne zwycięstwo Grecji 0-1 (8,50)⛔

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Rumunia - Grecja
Uda się obydwu drużynom strzelić gola?
Typ: Tak
Kurs: 2.10✅✅✅

W pierwszym meczu tych drużyn Greccy na własnym terenie pokonali Rumunię 3:1 i to oni są bliżej wyjazdu na mundial do MŚ.
Przed pierwszym meczem twierdziłem, że to Grecja jest zespołem lepszym, i nadal będę się przy tym upierał, choć nigdy nie podobał mi się ich styl gry.
Nie chcę skreślać szans dla Rumunów, ponieważ są dla mnie dość dobrym zespołem. Drużyny przyjeżdżające na ich teren muszą wiele się natrudzić.
W tym meczu może wydarzyć się wszystko, na pewno zobaczymy grecki mur, który będzie chciał stracić jak najmniej bramek i coś zdobyć w kontrze.
Ciężko jest wskazać zwycięzcę, dlatego bezpieczną opcją są bramki dla obydwu drużyn, po dość fajnym kursie.
Czeka nas jutro naprawdę dobry mecz. Napierający Rumunii i świetni w defensywie Greccy.
Rumunia potrafiła zdobyć bramkę na wyjeździe, to przed własną publicznością również powinni.
Patrząc na pojedynki bezpośrednie to na pięć spotkań, tylko raz padł wynik 1:0.
Jutro będą bramki z jednej jak i z drugiej strony.

djzjee 157

djzjee

Użytkownik
Oglądałem mecz Francuzów w Kijowie i trzeba sobie szczerze powiedzieć, że nie mieli żadnego pomysłu na grę. Większość akcji to jak najszybsze dostarczenie piłki do Ribery&#39;ego, który miał coś wymyślić. No ale jak to miał zrobić skoro przy nim biegało non-stop 2/3 Ukraińców? Jeżeli we wtorek do gry nie włączy się reszta ofensywnych piłkarzy to Francuzi nic nie zdziałają.
Ribery&#39;emu ewidentnie brakowało Alaby w tym meczu. Evra to nie ten rozmiar kapelusza. Może wyjdzie Clichy, który lepiej gra w ataku? Zdecydowanie lepiej musi też grać prawa strona. Ja mimo wszystko wierzę we Francję. Ale najpierw poczekam do wyjściowych składów.
Warto zaznaczyć, że Ukraińcy zagrają bez swojego podstawowego obrońcy Kuchera, który dostał dwie żółty kartki w pierwszym meczu. Zastąpi go Rakytski, który tak źle prezentował się na tle Polaków..
Trzeba jednak sobie szczerze powiedzieć, że Francuzi trafili najgorzej jak mogli. Wydaję mi się, że lepiej by im się grało na Portugalczyków, którzy szli by na wymianę ciosów. Jutro czeka ich katorga.
Kursy koło 3 na awans Francuzów kuszą.

superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Kolbeinn Sigþórsson z powodu urazu kostki nie zagra w rewanżowym meczu z Chorwacją w barażu o awans do MŚ 2014.
Napastnika Ajaxu w pierwszym składzie najprawdopodobniej zastąpi doświadczony gracz Club Brugge Eiður Guðjohnsen.
źródło: eurofutbol.pl

Wypada to skomentować. Co prawda w analizie przewidywałem jego nieobecność, no ale teraz mamy potwierdzoną informację. Z pozoru duże osłabienie Islandii, ale prawda jest taka, że w tym sezonie nie jest w najwyższej formie. Strzelił 9 bramek w całym sezonie (w 21 spotkaniach), ale ostatnio strzela coraz mniej. Bez niego Islandia zagrała całą drugą połowę. Dali radę. W zastępstwie już czekają doświadczony Eidur Gudjohnsen (12/0) i Alfred Finnbogason (15/16 !!!). Ten drugi, napastnik holenderskiego Heerenveen jest w genialnej formie, mimo tego większość czasu w reprezentacji spędza na ławce. Do tej pory nie dostawał zbyt wielu poważnych szans i nie był pierwszoplanową postacią i myślę, że jutro zostawi dużo serducha na boisku, by pomóc swojej reprezentacji i ugruntować swoją pozycję w kadrze. Wsparty doświadczeniem Gudjohnsena może zdziałać dużo. Ja pogram jego bramkę.
▶ Alfred Finnbogason strzeli bramkę @7,00 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +5
john90 115

john90

Użytkownik
Ako: 4,39
Bukmacher : Expekt
Typy:
1) Islandia +2 - 1,65
Jak już wiele osób wskazało, Islandia jest bardzo niedocenianą drużyną. Wynik 0-0 u siebie, biorąc pod uwagę praktycznie połowę w meczu w 10 należy upatrywać za dobry wynik. Chorwaci u siebie na pewno mocniej zaatakują, ale czy aż tak mocno, żeby narazić się na stratę bramki? Nie sądzę.... Strata bramki może im bardzo utrudnić zadanie w dalszym awansie. Jedyną szansę na wygranie meczu przez Chorwatów upatruję w tym, że strzelą oni bramkę i przy coraz mocniejszych atakach mocno wierzących w historyczny awans Islandczyków, strzelą kolejną z kontry... Ale, szczerze w to wątpię i liczę na awans Islandii. Moim zdaniem mecz będzie oscylował w granicach 0-0 i myślę, że długo nie zobaczymy, o ile zobaczymy jakąś bramkę w regulaminowym czasie gry.
2) Francja - Ukraina - over 2,5 - 2.00
Ukraina kolektyw, drużyna grająca z kontry, kilku bardzo ciekawych, dynamicznych zawodników vs zlepek gwiazd... Chyba nikt nie wątpi w to, że Francja jutro ostro ruszy i będzie chciała ustrzelić coś już w pierwszych minutach. Mają gwiazdy, indywidualności, które mogą odpalić w każdym momencie i pokusić się o bramkę. Po drugiej stronie, drużyna, której ataki Francji pozwolą na granie tego co lubią, czyli kontry. Jedyne co mnie martwi, to wynik 2-0 dla Francji w regulaminowym czasie, ale wątpię. Ukraina spokojnie może pokusić się o bramkę i wtedy wysoki wynik tylko kwestią czasu. Osobiście obstawiam w tym meczu 2-1; 3-1 dla Francji.
3) Szwecja - Portugalia - over 1.5 - 1.33
Szwecja MUSI strzelić, co tu dużo mówić, jeśli chcą, co jest oczywiste awansować. Mobilizacji nikomu nie braknie. Zlatan vs CR7. Niektórzy się śmieją z tych porównań, ale ja to tak właśnie widzę. Niesamowite strzelby, które w każdej chwili mogą odpalić. 2 bramki w meczu, w którym MUSI się rozstrzygnąć awans którejś z ekip z takimi indywidualnościami z przodu, po prostu jest kwestią minut...
AKO: 4,39 - Expekt
Typ 1 i 2 również bardzo dobre do zagrania single

giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Chorwacja - Islandia
typ: gospodarze wygrają, a w meczu padnie powyżej 2,5 gola @ 2,40 Betsson
W barażach znalazło się miejsce dla Islandii, która w pierwszym meczu przeciwko Chorwacji, zanotowała korzystny wynik 0:0. Uważam jednak, że to wszystko na co stać zespół Lagerbacka. Dysponująca dużym potencjałem drużyna Kovaca, w rewanżu powinna wywiązać się z roli faworyta. Chorwaci w pierwszej potyczce zawiedli swoich fanów, bo choć od 50 minuty grali w przewadze i przeważali, nie zdołali wypracować choć minimalnej przewagi. Ograni w międzynarodowych turniejach gospodarze wtorkowej potyczki, z Mandzukiciem, Rakiticiem czy Srną, w mojej opinii w domu łatwo poradzi sobie z Wyspiarzami. Chorwaci przegrali ostatnie dwie domowe potyczki (1:2 z Belgią i 0:1 ze Szkocją), dlatego też nie wątpię, że we wtorkowy wieczór zespół Kovaca będzie walczył o wygraną i awans do Brazylii. Islandczycy i tak osiągnęli już dużo, ale uważam, że jeszcze sporo im brakuje do chorwackiego pułapu.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
dla przypomnienia, bo buki opierają kursy na statystykach, a to mecz z cyklu &quot;nóż na gardle&quot;, więc value w wyższych kursach na over

Francja Ukraina

Francja musi postawić na atak, a tyły Trójkolorowych nie należą do najsolidniejszych. Przy skomasowanych atakach, bo takich należy się spodziewać, o utratę bramki będzie jeszcze łatwiej. Warto przypomnieć jakie tuzy były stanie wbić bramkę Francuzom na ich własnym terenie: Gruzja, Białoruś. Jedynie Finom nie udała się ta sztuka. O Hiszpanii, która także strzeliła nie wspominam, bo to nic nadzwyczajnego. Ukraina ma kim postraszyć w ofensywie i udowodniła to nie tylko w pierwszym meczu przeciwko Francji, ale przez całe eliminacje. Sytuacja w której znalazła się Francja może być jak woda na młyn dla Ukraińców. Z drugiej strony nie wierzę, żeby Trójkolorowi ponownie zagrali tak bezproduktywnie z przodu. U siebie z reguły sporo strzelają, w przeciwieństwie do spotkań wyjazdowych, gdzie ich gra często rozczarowywała. Więc ich słaba postawa w Kijowie nie jest aż tak dużym szokiem, bo na teoretycznie łatwiejszych terenach miewali już spore trudności. Liczę na otwarte widowisko, a zatem

over 2.5 1.91 STS 2.09 Pinnacle

A 220

andrzej78

Użytkownik
Rumunia-Grecja dw 0:1 8,50 bet365

Chodzi mi ten typ po głowie więc za drobne gram, co by później nie żałować ja wejdzie. Grecy po dobrym wyniku u siebie w rewanżu mogą się skupić na tym co potrafią b.dobrze czyli grze defensywnej. Rumuni będą prowadzić grę a w miarę upływu czasu bedą musieli coraz bardziej ryzykować i jakaś konterka może tu załatwić sprawę.

lechsus 53

lechsus

Użytkownik
Chorwacja - Islandia
Uważam, że Islandia miała sporo szczęścia w pierwszym meczu. Chorwaci przede wszystkim nie chcieli stracić bramki. Islandia to taki drugi Izrael, który trudno ograć na ich terenie. Myślę, że Chorwaci mają zbyt dużo jakości: Pjanić (Roma), Modrić (Real), Rakitić (Sevilla), Mandźiukić (Bayern) żeby tego meczu nie wygrać i to w &quot;Bałkańskim kotle&quot; a nie w mroźnej Islandii.
typ: Chorwacja 1,36 Bet365 ✅ 2:0

Szwecja - Portugalia
Szwecja potrafi się dobrze bronić a Portugalia potrafi zremisować z Hiszpanią. Iberyjczycy mają Ronaldo a Ibrahimović zawiódł w 1 meczu. Zespołowo też lepiej gra Portugalia. Moim zdaniem gdyby Szwedzi mieli się bronić mieliby szansę ale tak nie jest. Wygrać z Portugalią potrafią Niemcy czy Brazylijczycy ale Skandynawom daleko do tego poziomu.
typ: awans Portugalia 1,28 Bet365 ✅ (1:0+3:2) 4:2

Francja - Ukraina
Pierwszy mecz zakończył się wynikiem 2:0 dla Ukraińców. Jak grają nasi sąsiedzi mieliśmy okazję zobaczyć w zmaganiach grupowych - tracą naprawdę mało bramek grając z dużym zaangażowaniem. Francuska piłka z roku na rok ma się gorzej. Talent Gourcuffa objawił się przez jeden sezon, Benzema ze &quot;złotego dziecka&quot; nie stał się najlepszym napastnikiem świata, Cisse po złamaniu nogi nie wrócił do światowego futbolu. Do tego &quot;wypadł&quot; najlepszy stoper Kościelny. Została tylko stara gwardia: Ribery, Abidal, Valbuena ale mnie to nie przekonuje - brakuje mi &quot;Napoleona&quot; który by swoją formą i wigorem poprowadził Francuzów do awansu.
Typ: awans Ukraina za 1,44 Bet365 ⛔ (2:0+0:3) 2:3

łączyny mnożnik 2,53 stawka 10\10

master.mk1988 77

master.mk1988

Użytkownik
Panowie ja znów mam odmienne zdanie co do baraży, co tylko podkreśla jaka jest stawka dzisiejszych meczy. Krótko i na temat:
Szwecja - Portugalia
under 2.5 1.6 Bwin ⛔

Stawiałem w pierwszym meczu na under i się nie pomyliłem. Nie zmieniam zdania co do tego spotkania i dalej będą to piłkarskie szachy. Tym razem to Portugalczycy się nie odkryją, będą czekać na swoją szansę w kontrze, przebłysku Ronaldo. Szwecja natomiast nie może nacierać cały czas, muszą to robić spokojnie i w pełni kontrolować mecz, żeby zostać na zero z tyłu. Bramka strzelona przez Portugalię powinna zamknąć sprawę. Mówi się, że nowy stadion na którym zagra reprezentacja Szwecji to ich talizman, jeszcze nie tam nie przegrali, a w każdym meczu strzelał bramkę Zlatan. Być może i strzeli dziś, ale oglądałem pierwszy mecz pomiędzy Portugalią, a Szwedami. Wniosek jest jeden - Portugalia awansuje, przeciwnik nie istniał. W czasie 90 min zagrozili może przez 10min i to w pierwszej połowie. Zlatan kompletnie został odcięty od gry. Portugalia bardzo mądrze i rozważnie w obronie z minuty na minutę coraz bardziej podchodziła Szwecję i dopięła swojego. Moim zdaniem w pełni zasłużenie. Jeśli zagra tak mądrze w obronie jak wtedy, śmiem wątpić że Szwecja może nie zdobyć gola. Abstrakcja ? Czemu nie, w ostatnich barażach Portugalczycy grali ze świetnie spisującą się Bośnią i wygrali dwa razy po 1-0, gdzie wydawać się mogło bramka Bośni wydaje się formalnością, bo strzelali zawsze tak samo jak i Szwecja w eliminacjach, a na papierze wygląda nawet lepiej niż Szwecja. Moim zdaniem gra na under 2.5 to dobre rozwiązanie.
Francja - Ukraina
handicup 0:1 Typ: 1
✅✅
2.15 Bwin
Oglądałem tylko 30 min pierwszego spotkania, ale tak Francja zagrała dno. Wszystkie piłki kierowane były do Franka, którego kryło 3 obrońców. Gra bez pomysłu, totalne zaskoczenie. Dostali 2-0, ok. Czy drużynie jakim jest zespół Francji nie może się udać odrobienie strat ? Oczywiście, że wszystko jest w ich zasięgu. Dopóki Ukraina nie strzeli bramki Francja będzie w grze. System gry na pewno zostanie zmieniony, zastosują jakąś sztuczkę, muszą coś wymyślić. To jest piłka nożna i w swoim życiu widziałem różne cuda. Tutaj spodziewam się wszystkiego od rzutu karnego, po czerwoną kartkę dla Ukrainy. Faworyt jest/był(?) tylko jeden - Francja, ale czy da radę i awansuje ? Nie gram na awans, bo zawsze może skończyć się 3-1 i awansuje Ukraina. Kurs z handicupem na Francję, to na pewno kuszące rozwiązanie ja je pobieram i czekam z niecierpliwością na wieczorny mecz.

Chorwacja - Islandia
awans: Chorwacja 1.20 Bwin ✅
Islandia nie strzeli 1.50 Bwin ✅
Chorwacja handicup 0:1 1 1.95 Bwin
✅
Po obejrzeniu wniosek jest jeden - Islandia szału w Zagrzebiu nie zrobi. Nie zaprezentowali nic ciekawego, a po wywiadach piłkarze z Islandii zachowują się jakby byli mistrzami świata ciesząc się z 0-0. Moim zdaniem zamurują się od początku czekając na cud, który się nie zdarzy. Chorwacja ostatnio spuściła z tonu i zdarzały się jej wpadki, ale nie dziś, za wysoka stawka i na pewno są w stanie coś wgnieść. Wystawiam rachunek Islandii 2-0 to będzie najniższy wyraz kary. Ktoś napisał, że Eidur Gudjonsen wraca do kadry. Przecież to śmiech na sali, jego czar prysł już dawno i nawet &quot;grając&quot; w Barcelonie był już zerem. Chorwaci nie mają czego się obawiać, wystarczy że zagrają swoje.
Mój kupon:

badi 51

badi

Użytkownik
Widzę dziś niezłe możliwości pogrania, jak dotąd 1 typ już zagrany który rozpiszę niżej, resztę muszę jeszcze przemyśleć.
Wybrałem jak na razie spotkanie pomiędzy Szwedami i Portugalczykami, widzę tutaj sporą szansę powodzenia w becie na rzuty rożne, oglądałem pierwsze spotkanie, a także kilka innych meczy w/w w ostatnim czasie. Szwedzi to nie jest drużyna która gra wybornie w ataku a także nie opiera swojej gry jakoś specjalnie mocno na graniu skrzydłami. Co do Portugalii, liczę właśnie że skrzydłowi zrobią tutaj robotę, a także podłączający się Coentrao (o ile zagra). Portugalczycy lubią także sporo postrzelać z dalszych sektorów boiskach, Ronaldo, Nani, czasem pomocnicy coś uderzą - zawsze można liczyć na jakieś rykoszety. Dlatego wybrałem na dzisiejsze spotkanie następujący typ:
Corners Spread
Portugal vs Sweden 0 Corners @ 2.100 - pinnacle - remis zwrot

L 137

lmnt

Użytkownik
A ja dziś pogram tak:
Rumunia v Grecja 2 @3.60
Chorwacja v Islandia 02 @3.40
(choć kusi mnie czysta 2)
Szwecja v Portugalia 2 @2.70
Francja v Ukraina 2 @9.00

Bet365
Pewnie znajdą się Koledzy, którzy będą wyzywać od szalenców i gry na zapałki ;) ale trudno i krótko ode mnie, bo o meczach powiedziano praktycznie wszystko: ja wychodzę z założenia, że Grecja mimo wszystko jest za silna i Rumunia nie ugra nawet remisu na własnym boisku,
Islandia zagrała bardzo przyzwoite spotkanie i wątpię by przegrała z Chorwacją, tym bardziej jeśli zagrają w pełnym składzie, a kto wie czy nie uda im się nawet wygrać,
z kolei to co pokazała Szwecja to była po prostu masakra - liczę, że Portugalia będzie bardziej skuteczna i wypunktuje Szwedów, którzy będą musieli się otworzyć,
podobnie także myślę o Ukrainie, ten zespół również dzięki grze z kontry pokona &quot;otwartą&quot; Francję i nie będzie w tym nic nadzwyczajnego, dlatego tak wysoki kurs naprawdę dziwi i kusi.
Pozdro.

A 21

adam-105

Użytkownik
Francja - Ukraina
1 (mecz)
Przed niesamowicie ciężkim zadaniem we wtorkowy wieczór stanie reprezentacja Francji, która w walce o awans z Ukrainą do mistrzostw świata musi odrobić dwubramkową stratę. Czy po raz pierwszy od 20 lat nie zobaczymy Trójkolorowych na wielkiej imprezie?
17 listopada 1993 roku to jeden z najczarniejszych dni w historii francuskiego futbolu. Drużyna prowadzona przez Gerarda Houlliera w ostatniej kolejce zmagań w grupie szóstej eliminacji do mistrzostw świata potrzebowała zaledwie remisu z Bułgarią, aby zapewnić sobie awans. Do 90. minuty na Parc des Princes utrzymywał się remis 1:1, ale wówczas do bramki gospodarzy po raz drugi trafił Emil Kostadinov i to Bułgarzy pojechali rywalizować na boiskach USA.
Wiele wskazuje na to, że 20 lat później znów cała piłkarska Francja może zalać się łzami. Po zwycięstwie 2:0 w Kijowie podopieczni Mychajło Formenki są o krok od awansu, o którym nikt po pierwszych eliminacyjnych meczach na Ukrainie nie marzył. Kibice wprost oszaleli na punkcie drużyny narodowej, która pod wodzą obecnego selekcjonera w jedenastu meczach odniosła dziewięć zwycięstw i dwa remisy. Jeszcze efektowniej prezentuje się bilans bramkowy - 33 strzelone i tylko dwa stracone gole.

Przewidywane składy:
Francja: Lloris - Debuchy, Sakho, Abidal, Evra - Pogba, Matuidi - Nasri, Valbuena, Ribery - Giroud
Ukraina: Pyatov - Fedetskyi, Khacheridi, Rakitskyi, Shevchuk - Tymoschuk, Rotan - Yarmolenko, Edmar, Konoplyanka - Zozulya
Z powodu czerwonych kartek na murawie nie zobaczymy Laurenta Koscielnego oraz Oleksandra Kuchera. Tego pierwszego w środku obrony zastąpi najprawdopodobniej ktoś z dwójki Mamadou Sakho - Bacary Sagna, ponieważ pod znakiem zapytania stoi występ Raphaela Varana.

maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Chorwacja - : - Islandia

Wiele osób z forum w tym meczu doszukuję się sensacji a szczególnie SuperFrank który z tego co zauważyłem najbardziej namawia za tym aby stawiać na awans Islandczyków, powiem tak nie to żebym negował typ ale naprawdę ciężko jest mi sobie wyobrazić żeby reprezentacja złożona m.in z Mandżukicia,Modricia,Rakitića,Perisića itp nie pojechała na mundial,tym bardziej że drugi mecz grają u siebie i napewno zaangażowania nie powinno im zabraknąć tak jak w pierwszym meczu.Szczerze mówiąc nawet chciałbym aby Islandczycy awansowali byłby to w pewnym sensie ewenement że tak małe państwo gra na MŚ ale myśląc realnie nie jest to możliwe i ja w tym meczu widzę tylko jeden no dwa pewne typy tj win Chorwacji lub awans Chorwacji kurs mały ale za to pewny (Sorry SuperFrank no ale takie są Fakty jak to mówi Durczok :grin: jeśli się mylę pierwszy podbiję ci reputę)

Mój typ:
Chorwacja - 1,32✅
AWANS - Chorwacja - 1,2✅
Unibet

Francja - : - Ukraina​

Chyba najbardziej ciekawy z mecz barażowy ze wszystkich granych dzisiaj,Francja po pierwszym przegranym meczu z Ukrainą 0:2 musi strzelić przynajmniej 2 bramki aby była dogrywka lub 3 nie tracąc żadnej aby awansować,czy jest to możliwe? Myślę że tak ale po tym co Francja pokazała w Kijowie ciężko jest mi sobie wyobrazić żeby po kilku dniach nagle zagrali inną piłkę, napewno kibice i własny stadion jest dużym plusem dla drużyny ale czy naprawdę stać na to żabojadów aby pokonać dobrze grającą Ukrainę? Osobiście myślę że NIE gdyż w historii baraży do MŚ jeszcze nigdy nie zdarzyło się tak aby zespół który przegrał pierwszy mecz 0:2 w drugim meczu odrobił stratę i jednak awansował. I jeżeli sędzia nie zrobi jakiegoś numeru typu niesłuszny karny lub czerwona kartka to typ ma szanse na wejście ale jeżeli będą jakieś cuda z sędzią to może być różnie. Oprócz awansu Ukrainy pokuszę się o to aby wytypować strzelca bramki w tym meczu, myślę że jedynym pewnym typem na strzelca jest Frank Ribery jest to chyba jedyny zawodnik który gra na takim samym poziomie co w klubie i widać po jego grze że walczy o każdą piłkę co nie można powiedzieć o Benzemie,Nasrim czy Giroud i jeśli Francuzom będzie wogóle chciało się grać to typ na strzelca jest godny polecenia

Mój typ:
Ukraina AWANS - 1,45⛔
Frank Ribery strzeli bramkę - 2,8
⛔
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +7
perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
AFRYKA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje - Trzecia runda
Egipt - Ghana
Typ: powyżej 1,5 gola w meczu
kurs : 1,3
Wynik 2:1
Analiza:
Kurs może nie duży, ale dla mnie to jest PEWNIAK dnia. W pierwszym meczu Ghana zniszczyła Egipt 6:1 i dzisiaj gospodarze nie mają nic do stracenia. Ruszą od pierwszego gwizdka, bo co im zostało. Będą chcieli szybko strzelić 1-2 bramki być złapać jakiś kontakt.Tak słabi nie są by tyle dostawać (1:6), więc spokojnie coś strzelą a i Ghana będzie miała sporo szans na kontry. Nie ma co się rozpisywać : Przynajmniej 2 gole w tym meczu spokojnie padną.
Stawiam na to kilka stówek, bo dla mnie typ na 99,9999% pewny.
Jeśli to nie wejdzie to nie rozumiem piłki nożnej ????
Polecam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom