>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Baraże 2013/14 - Bundesliga / 2.Bundesliga / 3.Liga

Status
Zamknięty.
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Jakieś propozycje na dziś? Kwestia awansu zdaje się być przesądzona, Darmstadt o klasę słabsze od Arminii, widać różnicę między 2. a 3.Bundesligą. Arminia przeważała i słusznie zwyciężyła na stadionie 3.ligowca. O odpuszczaniu czy lekceważeniu ze strony Arminii mowy być nie powinno, z racji tego że po pierwsze primo - ostatni mecz w sezonie, w dodatku na własnym boisku i po drugie primo ultimo - Arminia ma 10 punktów w 4 ostatnich meczach, 3-1-0.
1,8 na Arminię wydaje się dobrą opcją, chociaż patrząc na mecze u siebie gospodarzy to pewnie zaraz powiecie że Arminia gra lepiej u siebie na wyjeździe;)

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
19.5. 20:30
Arminia Bielefeld - SV Darmstadt over 2,5 @2.01 5/10 Sbobet
Sprawa awansu jest praktycznie zamknięta. Nie powiedziałbym, że to wynikało z różnicy poziomu między 2 a 3 ligą, bo w trzeciej lidze jest kilka zespołów które by się w drugiej utrzymały. Ciężej jest awansować niż się utrzymać. Inaczej się gra tu a tu, ale nieważne. Fakt faktem, że Arminia końcówką sezonu zasłużyła bez dwóch zdań na utrzymanie. Darmstadt to nie jest zła drużyna, ale za bardzo była uzależniona od Stroh-Engela w tym sezonie. SVD nie ma nic do stracenia, musi zaatakować od samego początku i żeby myśleć w ogóle o czymkolwiek musi strzelić przynajmniej 3 gole. Defensywa Bielefeld nie jest monolitem, popełnia sporo kardynalnych błędów i łatwo się dekoncentruje. Z drugiej strony odżyła ofensywa i 10 bramek w 4 ostatnich meczach budzi szacunek, zwłaszcza, że wszystkie strzelone na wyjazdach. Gram over 2,5.
✅ 1-2 w 53&#39;

Otrzymane punkty reputacji: +5
L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
O odpuszczaniu czy lekceważeniu ze strony Arminii mowy być nie powinno, z racji tego że po pierwsze primo - ostatni mecz w sezonie, w dodatku na własnym boisku
ja mam tu inne zdanie. Po pierwsze primo to jest baraż i liczy się utrzymanie, a kibice nie obrażą się, nawet jak ostatni mecz w sezonie (w dodatku u siebie) zostanie przegrany - byle tylko nie spadli.
po drugie primo ultimo - Arminia ma 10 punktów w 4 ostatnich meczach, 3-1-0.
Po drugie primo ultimo - tak Arminia zaczęła punktować bo się zrobiło ciepło koło dupy, a teraz mają sporą zaliczkę i nie sądzę by forsowali tempo. Od razu wyjaśniam nie twierdze, że tego nie wygrają, ale że nie muszą wygrywać, bo wiele wyników oprócz zwycięstwa im pozostanie w 2 BL daje, od remisów, po minimalne porażki 0-1, 1-2, a nawet 0-2.
1,8 na Arminię wydaje się dobrą opcją,
tylko wydaje. 1.8 nie jest dobrą opcją bo nie ma żadnego value, teraz jest 2.00 i jest to opcją wartą zagrania, jeżeli ktoś chce zainwestować w Arminie
chociaż patrząc na mecze u siebie gospodarzy to pewnie zaraz powiecie że Arminia gra lepiej u siebie
Tak, Arminia gra lepiej u siebie i co do tego nie ma wątpliwości, mimo, że poprawili się ostatnio na wyjazdach tzn strzelają tam bramki. Chyba, że sugerujemy się ostatnimi meczami i patrzymy tylko na mecze z Bochum, Dreznem i Darmstadtem, to na tej podstawie opierając się na liczbach (ktore przecież nie kłamią) można wyciągnąć, nawet taki wniosek, że Arminia radzi sobie na wyjazdach

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
I weź tu człowieku obstawiaj ???? Jednak zasada że od 2.Bundesligi trzymać się z daleka nie jest przypadkowa. Szacun dla Was Hansa i lukaszlf, wiedze o niemieckim fussbalu macie ogromną.

W 181

wyar

Użytkownik
Do skasowania pozniej,ale... Najpierw ewidentny karny dla Darmstadt - niepodyktowny,a teraz dramat i traca bramke...
Los bywa okrutny,jak mialbym oceniac po tym meczu,to dla mnie Arminia nie zasluguje na pozostanie w lidze...
Moze za wczesnie to napisalem :)
Mecz niesamowity,jesli chodzi o emocje - powinien byc puszczany mlodym adeptom pilki - nie ma lepszego motywatora :)

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
To się Arminia popisała, liczyłem, że będą kontrolować spotkanie mając taką zaliczkę i zobaczymy na koniec remis; a tu ładny dreszczowiec widzę. Meczu nie mogłem niestety oglądać, ale zaważyły popisy obrony z tego co wiem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom