>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bankrut - co dalej? znów inwestować?

Status
Zamknięty.
L 0

logitech

Użytkownik
Witam, od jakiegoś czasu bawię się w obstawianie typów. Niestety zmarnowałem wszystkie swoje pieniądze. Chyba zbyt optymistycznie podchodziłem do tego i myślałem, że wszystkie pewniaki wejdą. Włożyłem 100zł, dostałem 50zł bonusu. Staraciłem wszystko.
Oto moje marne statystyki:
HTML:
iv. pl/images/70779777375740939662.jpg
Co o tym myślicie? Ile teraz włożyć?
Chciałbym odzyskać tyle ile tam władowałem czyli 100zł.
Granie pasywne? Zacząć od 2zł? Władować 200zł i grać jakiegoś &quot;pewniaka &quot;:);/ ???? 1.5&lt; ?

Wiem, że zrobiłem dużo błędów, nie musicie ich mi wytykać. Proszę o jakieś porady. Może ta giełda betfair?

Wszędzie ludzie chwalą się jedynie udanymi kuponami, to zachęca do grania... a później są takie skutki :?

T 27,3K

tadzin

Użytkownik
po pierwsze gambling to nie inwestowanie a hazard, po drugie mam rade lepiej dac sobei spokoj i dla zabawy grac za groszaki. gambling to na pewno nie sposob na zrobienie latwych pieniedzy, a latwy sposob na stracenie wszytskiego bardzo szybko.
co do betfair to tam mozna mowic o &quot;inwestowaniu&quot; jesli chodzi o gre pre-play

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Najlepszą poradą moim zdaniem jest to, abyś sam sobie wytknął błędy, które popełniłeś. Przeanalizuj wszystkie swoje kupony, oczywiście 16 kuponów to nie jest idealny obraz gry, do tego potrzeba czasami ich dziesiątek albo setek, ale zawsze możesz spróbować. Gdy zobaczysz, gdzie popełniłeś błędy, zapisz sobie je na kartce i powieś nad komputerem, żeby następnym razem pamiętać o niepowielaniu swoich pomyłek. Nie graj na siłę, graj to czego jesteś pewien, nie korzystaj z żadnych typów, czy pewniaków dostępnych w internecie, to są Twoje pieniądze więc sam decyduj w co z nimi wchodzisz. Najlepiej graj za mniejsze stawki dopóki zaczynasz przygodę z obstawianiem, potem, gdy nauczysz się grać łatwiej Ci będzie odrabiać. Pozdrawiam ;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam, od jakiegoś czasu bawię się w obstawianie typów. Niestety zmarnowałem wszystkie swoje pieniądze. Chyba zbyt optymistycznie podchodziłem do tego i myślałem, że wszystkie pewniaki wejdą. Włożyłem 100zł, dostałem 50zł bonusu. Staraciłem wszystko.
Oto moje marne statystyki:
HTML:
iv. pl/images/70779777375740939662.jpg
Co o tym myślicie? Ile teraz włożyć?
Chciałbym odzyskać tyle ile tam władowałem czyli 100zł.
Granie pasywne? Zacząć od 2zł? Władować 200zł i grać jakiegoś &quot;pewniaka &quot;:);/ ???? 1.5&lt; ?
Wiem, że zrobiłem dużo błędów, nie musicie ich mi wytykać. Proszę o jakieś porady. Może ta giełda betfair?
Tak na szybko:
1. Nie znam osoby, która zbiła fortunę ze swoje pierwszego depozytu. Jak dobry byś nie był... czeka Cię jeszcze trochę wpłat zanim będzie mógł pomyśleć o regularnym wypłacaniu. Dlaczego?
Bo 2. Bukmacherka to zabawa, która może przynosić zarobek dopiero po wielu tygodniach, miesiącach a często latach poświęconych nauce gry.
3. Czytaj wszystko w Dziale dla Początkujących. Podstawy, teorię i inne tematy podpowiadające jakich błędów unikać.
4. Naucz się na czym polegają sytemy bo widzę, że nie masz o tm zielonego pojęcia
5. Zmień buka na takiego z mniejszą marżą. To Cię nie uchroni przed słabym graniem (pewnie dalej będziesz przegrywał) ale przygoda może się trochę wydłużyć. Betfair to dobry przykład ale do niego... potrzeba kolejnych godzin nauki. Skup się na &quot;typowych&quot; bukach.
6.
Nie nastawiaj się na to, że łatwo się odbijesz.
Takie podejście prowadzi do kolejnych wtop ;)

Chciałeś innych podpowiedzi? Trzeba było pokazać co dokładnie grasz a nie jakie kupony wtopiłeś.
:cool:

Wszędzie ludzie chwalą się jedynie udanymi kuponami, to zachęca do grania... a później są takie skutki :???:
Ludzie tacy już są... i trudno żeby było inaczej.
Tacy, którzy regularnie wygrywają to jednak rzadkość, co wcale takie trudne do odkrycia nie jest.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Miałem to samo na początku i tak jak starsi doświadczeniem użytkownicy radzą ;) Nie graj na siłę. Ja do teraz żaluję niektórych głupich typów &quot;na odegranie się&quot;. Kasy już sporo umoczyłem, teraz gram rozsądniej i od 2 tygodni z 20 zł jest 220, więc jak się chce to można. Trzeba upatrzyć sobie dyscyplinę, na której najbardziej się znasz. Nie opłaca się grać taśm 6-7 zdarzeń za 2 zł, lepiej zagrać coś &quot;pewnego&quot; za 50zł i ma się potencjalny zysk. To mówię z własnego doświadczenia.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Kukla dał Ci wyczerpującą wypowiedź + gratis bezcenne linki które musisz bardzo dokładnie prześledzić. Dodatkowo zapraszam do działów z kuponami tj VIP , Kupony ze Statystykami czy Kupony. Jeżeli sam sobie nie radzisz , to może z pomocą innych &quot;coś ruszy&quot;. Każdy miał trudne początki. Pozdro i powodzenia ;)

Temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom