Hmnm znajomy ma konto w mbanku ze zwykła kartą płatniczą i mówi że nic mu nie pobiera
Jezeli mogę Ci coś doradzić to na twoim miejscu bez wachania zakładał bym w mbanku, wszystkie inne niby darmowe konta to zwykła ściema i naciąganie klientów, wymyślają tylko co nowe nazwy żeby tylko naciągnać klienta, niby za darmo a tak naprawdę ***** prawda, załozyłem kiedyś konto w ing miało być darmowe i było przez pewien okres czasu teraz jak bym nie miał obrotów na koncie to pobierają opłate, dodatkowo za wypłatę z bankomatu innego niż ing pobierają 18zł prowizji gdzie zawsze było 5zł.
Darmowe konto w mbanku zawsze było darmowe i nigdy nie słyszałem żeby ktoś narzekał, pozatym nawet w mbanku chcąc wziąść jakiś mały kredyt zrobisz to bez problemu bez żadnych dochodów jedynym warunkiem są reguralne obroty na koncie na takiej podstawie wyliczają zdolność kredytową.
Na twoim miejscu nie dał bym się wkręcić w jakieś gówna typu ing, alior bank, czy tmobile. Jeżeli potrzebujesz naprawdę darmowego konta to widzę tylko jedną opcję. Jedyny minus mbanku jest taki że wszystko załatwiasz przez internet i w nie wszystkich miastach są jego odziały.
Jeżeli potrzebujesz darmowego konta to mbank najlepsze rozwiązanie a jak byś chciał już mieć jakieś lepsze konto to poczytaj opinie na temat różnych banków, ja jak bym miał zakładać płatne konto w banku do trzymania konkretnej kasy to bym załozył w jednym z większych banków a nie w takim który co pół roku zmienia nazwe.
Mbank zawsze będzie jednym z najtańszych rozwiązań gdyż od poczatku jego załozeniem była działanosc przez internet i nie wydaje tak dużo kasy na biurokracje i jakieś nie potrzebne siedziby, wszystko odbywa się przez internet.
Najważniejsza rada, nie bądz naiwny nie daj sobie wkręcić że dostaniesz coś za darmo, jeżeli zakładasz konto tylko dlatego że dadzą Ci 5zł bonusu ???? to to chyba nie jest najmądrzejsze rozwiązanie a niestety wiele osób daje się naciągać i potem mają pretensje do wszystkich wokoło ???? Wcale mi nie jest takich ludzi żal jak bym był włacicielem takiego banku to też bym tak dymał ludzi, za głupotę trzeba płacić.