>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ban? nie no fajnie tylko za co i od kogo?

Status
Zamknięty.
O 0

otes

Użytkownik
Fajnie bo siedze sobie na shoutbox`ie i czytam czytam (nawet nic nie napisalem) i chcem wejsc na inna strone a tu ban taka muka wogule nie wiem za co i od kogo:-| moj nick to: ms89 bo jak wchodze na forum to pisze cos takiego:

You have been banned for the following reason:
]
Date the ban will be lifted: 02-06-2008, 22:00

Czyli dostalem bana od &quot;]&quot; ? wolne żarty...

Z 0

zbanowany

Użytkownik
Nie wiem Grzesio ile ty masz lat nie wnikam... Ale prosze Cie zebys zacytowal i pokazal mi pkt w regulaminie ze za jedno przeklenstwo odrazu BAN... a jak nie ma takiego pkt to w tej chwili powinienes dostac warna za nieprzestrzeganie regulamniu ... i jak znam Ciebie to pewnie tez zbanujesz mi to konto bo powiesz ze to mulikonto a JA CHCEM SIE TYLKO DOGADAC !!

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Ostrzezenie dalem , a ze miał dwa to przeszło w ban , myslisz ze ja bym mu bana dał za takie cos ??

Z 0

zbanowany

Użytkownik
Tylko on sam myslal ze jest jedno odrazu ban daj spokoj... cos nie kapuje mialem dwa ostrzezenia?? nie zartuj sobie..

a co do tego przeklenstwa to na shoutboxie i tam co 5`ty cos walnie z nerwow
nie wyklinalem sie z nikim ani nic podobnego :-/

Wiec pokoranie Prosze o zwrocenie mi konto i obiecuje ze wiecej to sie nie powtorzy....

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Niedalem bana , ban byl bo dalem warna za 2 przeklenstwa , a ze miales 2 warny to juz ban poszedł.
Kiedys dostales dwie czerowne odemnie
a co do tego przeklenstwa to na shoutboxie i tam co 5`ty cos walnie z nerwow
no ciekawe

Z 0

zbanowany

Użytkownik
Niedalem bana , ban byl bo dalem warna za 2 przeklenstwa , a ze miales 2 warny to juz ban poszedł.

Kiedys dostales dwie czerowne odemnie

no ciekawe
no fajnie 3 warny=ban i to 3 warny od Ciebie nie lubiesz mnie :&gt; ale cikawsze jest to ze warn po 30 dnich znika... Ja tylko prosze o wyrozumienie... bo za takie zbdety ban to zal... jakbym kogos powyklinal to nawet by tu nie pisal bo wtedy to racja by byla zeby mi dac bana...

A tak apropo:
A te konto co mi zbanowales za mulikonta bo chcialem sie dogadac to pisalem notatke 30minut tumacząca zeby nie obsatwiac SA w meczy Hornets - Suprs ???? i nie zdazylem kliknac zatwierdz a tu ban i przepadła... a jak zoabczysz moje posty to calkiem ladnie obsatwiam NBA playoff 100% skutecznosci...

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
grzesio bawi sie chyba w bodiego on tez lubi czest odawac bany :-D
ale moim zdaniem najlepszy jest bodi , chyab jest rekordzista w dawaniu banow ,

teraz na serio panowie zwolnijcie troche z tym banowaniem userow , dziwna atmosfera zrobila sie na tym forum:zoltakartka:

feever 5

feever

Użytkownik
ja proponuje wprowadzenie weryfikacji e-maili przy rejestracji to skroci wszystkim cierpienia...

Z 0

zbanowany

Użytkownik
ja proponuje wprowadzenie weryfikacji e-maili przy rejestracji to skroci wszystkim cierpienia...
Przeciez jest zrobione lepjej niz weryfikacja e-mail`a. Jak sie nie myle to jest tak ze jak serwer zoabczy ze z jednego ip wysylane sa sygnaly od dwoch uzytkownikow to jest automatyczny ban =]

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Przeciez jest zrobione lepjej niz weryfikacja e-mail`a. Jak sie nie myle to jest tak ze jak serwer zoabczy ze z jednego ip wysylane sa sygnaly od dwoch uzytkownikow to jest automatyczny ban =]
NIE.......

feever 5

feever

Użytkownik
Zauwaz, ze jakby bylo po IP to sieci lokalne, ktore maja tylko jedno IP bylyby blokowane..

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
ms89 -ban zlikwidowany.
zbanowany -podaj swój nick ,który został nomen omen zbanowany,nie mogłem się doczytać ktoś Ty?Pozdrawiam fox71.Proszę moderatorów o wypowiadanie sie w sprawie banów w MC.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
zbanowany to wlasnie ms89, wiec moim zdaniem temat do zamkniecia, reszte omowimy w MC

ms89 0

ms89

Użytkownik
Dziekuje wam za zainteresowanie sie moim tematem i pozytywne rozpatrzenie ????
P.S.
Co to MC bede musial sie jeszcze gdzies podpisac czy cos :]??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom