>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ban na komputer?

M 4

marcin0147

Użytkownik
Witam.

Czasami się zdarza że bukmacher odmawia bonusu ponieważ ktoś z tego samego adresu IP skorzystał wcześniej. Czy jest możliwość by jakoś sprawdzali komputer bo ip miałem na pewno &quot;czyste&quot;?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam.

Czasami się zdarza że bukmacher odmawia bonusu ponieważ ktoś z tego samego adresu IP skorzystał wcześniej. Czy jest możliwość by jakoś sprawdzali komputer bo ip miałem na pewno &quot;czyste&quot;?
Jest wiele sposobow.
Adres IP jest jednym ze sposobów identyfkacji użytkownika ale nie tylko bo jeżeli ktoś ma zmienne ip albo ukrywa swoje ip przez proxy ta metoda nie zadziała.
Sposbów na wykrycie np podwójnej rejestracji u bukmachera czy gdziekolwiek jest wiele np osoba która się rejestruje podaje dwukrotnie te same dane albo rejstruje się określonym algorytmem.
Komputera nikt nie sprawdza ale uwierz że wszędzie gdzie się rejstrujesz zostawiasz po sobie ślad dobry informatyk nie potrzebuje twojego adresu ip żeby wiedzieć że dwa konta to ta sama osoba takie pytania to bardziej na jakieś forum informatyczne niż bukmacherskie.

M 4

marcin0147

Użytkownik
Tzw żadne dane sie nie powtarzają i wszytskie są rzeczywiste. Tylko nawet jak była rejestracja z innego komputera , wszytsko. A poxniej obstawialem ze swojego miałem porblem :/.

N 15

nowax1982

Użytkownik
Założyłeś konto na inna osobę z drugiego komputera z &quot;czystym ip &quot;? Aktywowałeś bonus na tym drugim komputerze a później logowałeś się na to konto już ze swojego komputera na którym masz również konto u bukmachera na siebie ?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Tzw żadne dane sie nie powtarzają i wszytskie są rzeczywiste. Tylko nawet jak była rejestracja z innego komputera , wszytsko. A poxniej obstawialem ze swojego miałem porblem :/.
A wyczysciłeś dokładnie pamięć przed ponowną rejstracją, historię przegladarki i ciasteczka ?

M 4

marcin0147

Użytkownik
to byla procmoja zwrot jesli przegram ktora dostalem ale przy probie wypłaty wystapił błąd. Własnie moglem przeoczyc ciasteczka... Jutro spr wyczyscic i dam znać czy to był problem

Do góry Bottom