>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ban dla Assitali

Status
Zamknięty.
nowak 0

nowak

Użytkownik
Jeden z lepszych typerów na forum dostał bana. Wszyscy wiemy o kogo chodzi. Ale czy dostał tego bana słusznie - tutaj bym sie kłócił. Jako ze ankiety nie da sie zrobic wpisujcie sie czy sądzicie ze Assitalia powinien zostac odbanowany czy nie.

JA OCZYWISCIE MYŚLE ZE POWIENIEN ZNOWU DALEJ PODAWAC TYPY !!!

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Oczywiscie, ze nie powinien. Pewnie dostane ostrzeżenie, ale moderator bodi zachowuje sie jak dziecko. ambicja została urażona i się chyba chce odegrać. Jestem za odbanowaniem Assitali.

P 323

przemoks

Użytkownik
Popieram, jesli dostal bana za obrazanie to na pewno nie bez powodu, ktos go musial sprowokowac. Oczywiscie jestem za odbanowaniem, wkoncu to jeden z lepszych typerow na forum ;)

rybex 3

rybex

Użytkownik
Ja myśle podobnie, co by nie powiedzial to bedzie to spora strata dla forum jak wiadomo z jego typow korzystalo duzo ludzi.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Zastanówmy się jeszcze czy Assi będzie chciał spowrotem podawać typy jeżeli zostanie odbanowany (?) . Prawie każdy zna jego nietypowy charakterek ;p

nowak 0

nowak

Użytkownik
Zastanówmy się jeszcze czy Assi będzie chciał spowrotem podawać typy jeżeli zostanie odbanowany (?) . Prawie każdy zna jego nietypowy charakterek ;p
Rozmawiałem z Assitalią i powiedział ze oczywiscie podawałby dalej typy.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Mój pierwszy i ostatni post w tym temacie z góry mówię - nie będę odpowiadał na jakieś docinki - może znajdzie się drugi jeleń :p
Moim zdaniem - skłaniając się ku waszym postulatom - m.in. &quot;wszyscy równi&quot; - taki temat nie powinien w ogóle powstać. Użytkownik dostał bana - może wam to odpowiadać albo nie - jeśli admin powierzył modom kolorek to widocznie uznał ich za osoby odpowiedzialne i kompetentne. Pewnie, że mógł się mylić, ale nie do was należy ocena..
&quot;Mówiąc piłkarskim żargonem&quot; (by Szpaq :]) - decyzji sędziowskich się nie zmienia ;)

nowak 0

nowak

Użytkownik
Mój pierwszy i ostatni post w tym temacie z góry mówię - nie będę odpowiadał na jakieś docinki - może znajdzie się drugi jeleń :p

Moim zdaniem - skłaniając się ku waszym postulatom - m.in. &quot;wszyscy równi&quot; - taki temat nie powinien w ogóle powstać. Użytkownik dostał bana - może wam to odpowiadać albo nie - jeśli admin powierzył modom kolorek to widocznie uznał ich za osoby odpowiedzialne i kompetentne. Pewnie, że mógł się mylić, ale nie do was należy ocena..

&quot;Mówiąc piłkarskim żargonem&quot; (by Szpaq :]) - decyzji sędziowskich się nie zmienia ;)
No dobra wszystko ok ale dlaczego całe forum ma stracic dobrego typera tylko przez to ze modowi sie cos nie podobało. ??

nowak 0

nowak

Użytkownik
No własnie same gadanie nic nie da ;/ Jakies propozycje /??

Ja zaraz napisze do Marcin - Odra moze On cos powie konkretnego w tej sprawie

webb4 2

webb4

Użytkownik
bez sensu, mysle ze to jest glupota i wszystko wroci do normy, przez jakas glupia sytuacje wszyscy sie bulwersuja. Mysle ze Assistalia powinien wrocic dalej podawac typy- i wszyscy powinnismy dalej ogrywac bukow

majestic 0

majestic

Forum VIP
beeheheheheheheheheeheh
a czytaliscie wogule regulamin ?!!!?!!??
9. Moderatorzy i Administratorzy forum nie muszą tłumaczyć się ze swoich decyzji. Decyzje podejmowane przez Administracje forum są niepodważalne.
tak jak jeden z userow juz wyzej napisal wszyscy sa rowni i nie obchodzi nas to czy ass ma dobre typy czy tragiczne
love majestic

irasiad 0

irasiad

Użytkownik
Kurcze jakis przewrażliwiony kolo się obraził niewiadomo za co i zbanował Assitalie posrednio uderzając w wielu innych uzytkownikow forum, ktorzy odwiedzali temat Assi...Ja tego nie rozumiem to jest działanie na szkode forum

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom