doniooo
Użytkownik
Uwazasz, ze Buk jest na tyle glupi zeby rozdawac kase za darmo....?panowie, mozna wplacic , a potem wyplacic i zostawic sam bonus na koncie?
Uwazasz, ze Buk jest na tyle glupi zeby rozdawac kase za darmo....?panowie, mozna wplacic , a potem wyplacic i zostawic sam bonus na koncie?
i to chyba oczywiste ze po drodze jeszcze obrócić..nie potrafię czytać ze zrozumieniem?
O co Ci chodzi? W wiekszosci bukow przy bonusie jest taki obrot do spelnienia albo wiekszy, wiec nie widze problemu. Dodatkowo plusem jest tu min. AKO tylko 1,60. Pokaz mi buka, ktory daje 50 EURO i stawia mniejsze wymagania do obrotu, w wiekszosci bedzie podobnie albo gorzej. No ale jak Ty wolisz marudzic, ze "wyścigi konne nazywają się piłka nożna", a nie probowac wyciagnac darmowa kaske to juz Twoj problem. Jak Cie tak bardzo razi to tlumaczenie, to zmien sobie na jezyk angielski.Czytam te posty i nie mam pojęcia jak wy wypłacacie u nich kasę. Jeżeli dobrze rozumiem obrót wymagany to 6x(depo+bonus) 6x(50+50)=600Euro. To prawie 2tyś zł to obrócenia za marne ponad 150zeta. Jak dla mnie to straszna porażka no i jeszcze ta oferta mizerna. Nie wiedziałem że wyścigi konne nazywają się piłka nożna . :jezora:
z 20euro co wplacilem wyplacilem 200euro.Support24 a udało Ci się wyjść ponad wpłacone 40euro?
Obecnie mam ponad sto, ale jak sobie myślę ile jeszcze muszę obrócić i podać im ten skan karty...to wątpie bym coś odzyskał