malutki_194
Użytkownik
Jak Waszym zdaniem powinien być rozliczony kupon w którym jest typ na strzelca pierwszej bramki a w meczu nie pada bramka? Dodam że zakład ma tylko dwie możliwości: drużyna 1 lub drużyna 2
I dostałem odpowiedź:Dlaczego poniższy kupon został rozliczony jako przegrany a nie policzony po kursie 1 skoro zakład był 2-drogowy i nie było opcji na brak goli?
(tutaj wkleiłem kupon)
Co ma piernik do wiatraka??Witaj!
Oczywiście opcją na brak goli był dokładny wynik 0:0.
Życząc wysokich wygranych serdecznie pozdrawiamy!
Twój bet-at-home.com Team
a ja dalem zaklady na to kiedy padnie bramka i dalem ze w meczu hiszpanow bedzie bramka miedzy 71 a 80 minuta i drugi zaklad miedzy 81 a 90. i bramki padly w tych pzredzialach i zaznaczyli mi ze mam zle wytypowany kupon. gnoooojki!! na supporcie nie ma nikogo i musze czekac do jutra
Oczywiscie powinni ci uznac taki kupon jako trafiony. Jedyna metoda to zglaszac (nawet po kilka razy) wszystkie takie sytuacje na ich @ i Livesupport.a ja dalem zaklady na to kiedy padnie bramka i dalem ze w meczu hiszpanow bedzie bramka miedzy 71 a 80 minuta i drugi zaklad miedzy 81 a 90. i bramki padly w tych pzredzialach i zaznaczyli mi ze mam zle wytypowany kupon. gnoooojki!! na supporcie nie ma nikogo i musze czekac do jutra
dokładnie takie numery tam cwaniaki odstawiają.A ja głupi grałem u nich przez ponad pół roku,ale na szczęście zmądrzałemKto strzeli pierwszy bramkę - zakład dwudrogowy i kursy: druzyna 1 1.65, druzyna 2 1.85