>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BAH regulaminowy czas?

H 0

hghormone

Użytkownik
Witam.
Mam bytanie gram ciągle u BAHa.Chciałem dowiedzieć się jak wygląda sprawa np.gdy obstawiam na żywo mecz i kurs &quot;Kto strzeli następną bramkę?&quot; i tutaj mam pytanie jaki tutaj czas obowiązuje, czy jeśli obstawiłem że nikt nie strzeli czyli &quot;X&quot; to czy jeśli bramka padnie np. w 91 minucie, to czy przegrałem ?
Poprostu chodzi mi konkretnie jaki czas obowiązuje przy obstawianiu na żywo.
Czy jest to zakres od 0-45min a potem 45-90, czy jednak minuty doliczone przez sedziego tez sie licza ?

H 0

hghormone

Użytkownik
Czyli rozumiem ze czas obowiazujacy w danym zakladzie to jest czas wylacznie do 90min ,nie liczy sie czas doliczony przez sedziego?

H 0

hghormone

Użytkownik
A to dziwne bo obstawiłem, że nikt nie strzeli bramki, ale bramka wpadła w 92 minucie i było 1:0 , a zakład mam uznany jako wygrany.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zależy jaki wniosłeś zakład czy ktoś strzeli w przedziale minutowym czy ktoś strzeli ogólnie. Jeśli ogólnie to bukmacher się pomylił.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
napisz dokładnie co postawiłeś i w którym meczu, jeśli to rzeczywiście pomyłka buka to uciekaj z pieniędzmi ;p

S 0

sobek1

Użytkownik
mi też się kiedyś pomylili jak obstawiałem piłkę wodną w tobecie, niestety za późno się spostrzegłem i mi cofnęli wygraną, jednak dopiero po 2 dniach.

Do góry Bottom