>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

BAH czy Bet365? oraz jak dobrze grać

K 0

kamyk9944

Użytkownik
Witam. Kilka dni temu założyłem konto na bet at home. wczoraj nawet fajnie mi się grało, bo z 10zł wyszedłem na 18 :cool: (ja dopiero zaczynam) ale dziś już udało mi się spaść do 9.40. Słyszałem, że bet365 jest lepszym rozwiązaniem od BAH i chciałbym się dowiedzieć, czy rzeczywiście jest to prawda. na BAH gra mi się całkiem przyjemnie, ale przyznam, że niekiedy jest za mało opcji do grania i są dość słabe kursy. czy na bet365 jest lepiej? Druga kwestia to granie na live. Na co najlepiej stawiać żeby się opłacało? mam na myśli co jest takie najbardziej prawdopodobne. Albo jeśli można wiedzieć, na co Wy stawiacie i wygrywacie? Ostatnie pytanko, to czy po wpłaceniu kasy na bet365 idzie jakiś list do domu? tak się składa że cały tydzień jestem poza domem dopiero na weekendy wracam.
Ogólnie nie jestem jakimś bardzo wymagającym człowiekiem jeżeli chodzi o zakłady, nie stawiam też wielkich kwot, bo jak postawie za 5 zł to max, chciałbym się po prostu dowiedzieć czy warto przechodzić na ten bet365 czy jednak może zostać na bet at home. Dodam, że już dawno mam skończone 18 lat więc problemu z tym nie będzie ???? Pozdrawiam i liczę na pomoc.

D 224

dboniem

Użytkownik
Widzę, że jesteś bardzo początkującym w graniu zakładów przez internet.
Na sam początek &quot;nauki&quot; grania i zbierania doświadczenia Bet-at-home jest odpowiedni, jednak gracze, którzy już od kilku lat regularnie grają i mają konta w różnych bukach (np. w celu grania surebetów) w BAH-u praktycznie nie grają i to z prostej przyczyny, są tam najniższe możliwe kursy na rynku, zdecydowanie lepiej pod tym względem prezentuje się Bet365, gdzie szata graficzna i intuicyjność obsługi serwisu jest na wysokim poziomie.
Jeśli chodzi o stawki, którymi grasz to zapewne aż tak bardzo nie odczujesz różnicy, jednak zawsze lepiej wybierać buka, gdzie kurs jest wyższy.
Próbuj sporo czytać o sposobach grania, wspomnianym już przeze mnie sure becie ( bardzo ciekawym sposobie gry, który daje pewny zysk) czytaj tematy z tego forum, jest tutaj mnóstwo rzeczy, które wspomogą cię w graniu.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Totalnie zgodzę się z kolegą wyżej, widać tutaj niestety ale twój brak wiedzy. Wystarczy poczytać forum by dowiedzieć się że BAH ii Bet365 to dwa światy w którym zdecydowanie lepiej wypada firma Bet365 bogata w zakłady live, świetna oferta i kursy. Przede wszystkim rzetelność BAH lubi płatać psikusy dlatego od razu przejdź do Bet365.

K 0

kamyk9944

Użytkownik
No tak, sam przyznam, że wcześniej z zakładami nie miałem do czynienia więc macie rację, że jestem początkujący. W każdym razie dzięki za opinie i za pomoc. Na pewno wezmę to pod uwagę ????

K 0

kamyk9944

Użytkownik
a jeszcze mam pytanko. bo wlasnie wykorzytsalem bonus na BAH i w regulaminie napisane jest zeby moc wyplacic kase, to trzeba obrocic ta suma 4 razy za conajmniej 1,7 kurs w ciagu 90 dni. a co jezeli nie obroce w ciagu 90 dni? po prostu bede mogl wyplacic kase czy jak?
a no i przede wszystkim to musze postawić 4 razy np na kurs 1,7 odrazu całe 35 zł (bo tyle mam po wpłaceniu + bonus) czy mogę np. dać 15zl na kurs 1,7 i np 25 na tez kurs 1,7? chodzi mi o to czy musze zainwestowac ta sume na raz czy po trochu

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
lacznie musisz zagrac cztery razy za kwote depozytu + bonusu, moze byc calosc naraz, moze byc po 1zl
jak nie obrocisz to stracisz bonus

T 0

tutus

Użytkownik
Witam, mam pytanie o wpłacanie gotówki do bet365.
Dane osobowe i nr rachunku bankowego muszą być identyczne na bet365, Skrillu i rachunku bankowym ?
Chciałbym wpłacić z konta bankowego Ojca, ale nie wiem czy wtedy po ewentualnych wygranych będę mógł wypłacić pieniądze

firer 886

firer

Użytkownik
Witam, mam pytanie o wpłacanie gotówki do bet365.
Dane osobowe i nr rachunku bankowego muszą być identyczne na bet365, Skrillu i rachunku bankowym ?
Chciałbym wpłacić z konta bankowego Ojca, ale nie wiem czy wtedy po ewentualnych wygranych będę mógł wypłacić pieniądze
z wpłata buki nie robią problemow, jednak wypłacać trzeba na swoje konto

T 0

tutus

Użytkownik
Wszędzie gdzie czytam pisze, że minimalna kwota przez Skrill&#39;a to 25PLN, a w depozycie, że od 50 PLN. Zwiększyli niedawno czy błąd forumowiczów ?
I jeszcze mam pytanie jedno. Czy Bet365 i Skrill pobiera jakieś opłaty za wypłatę ?
@edit
Jeszcze jedno pytanko ;)
Trzeba mieć dodane konto bankowe na skrillu aby wpłacać i wypłacać pieniążki ?

Do góry Bottom