Witam. Kilka dni temu założyłem konto na bet at home. wczoraj nawet fajnie mi się grało, bo z 10zł wyszedłem na 18 (ja dopiero zaczynam) ale dziś już udało mi się spaść do 9.40. Słyszałem, że bet365 jest lepszym rozwiązaniem od BAH i chciałbym się dowiedzieć, czy rzeczywiście jest to prawda. na BAH gra mi się całkiem przyjemnie, ale przyznam, że niekiedy jest za mało opcji do grania i są dość słabe kursy. czy na bet365 jest lepiej? Druga kwestia to granie na live. Na co najlepiej stawiać żeby się opłacało? mam na myśli co jest takie najbardziej prawdopodobne. Albo jeśli można wiedzieć, na co Wy stawiacie i wygrywacie? Ostatnie pytanko, to czy po wpłaceniu kasy na bet365 idzie jakiś list do domu? tak się składa że cały tydzień jestem poza domem dopiero na weekendy wracam.
Ogólnie nie jestem jakimś bardzo wymagającym człowiekiem jeżeli chodzi o zakłady, nie stawiam też wielkich kwot, bo jak postawie za 5 zł to max, chciałbym się po prostu dowiedzieć czy warto przechodzić na ten bet365 czy jednak może zostać na bet at home. Dodam, że już dawno mam skończone 18 lat więc problemu z tym nie będzie ???? Pozdrawiam i liczę na pomoc.
Ogólnie nie jestem jakimś bardzo wymagającym człowiekiem jeżeli chodzi o zakłady, nie stawiam też wielkich kwot, bo jak postawie za 5 zł to max, chciałbym się po prostu dowiedzieć czy warto przechodzić na ten bet365 czy jednak może zostać na bet at home. Dodam, że już dawno mam skończone 18 lat więc problemu z tym nie będzie ???? Pozdrawiam i liczę na pomoc.