>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BaBuNia w akcji.

babunia 316

babunia

Użytkownik
Podsumowanie typów 11-20:
8x ✅✅✅
2x ⛔ ⛔ ⛔
Zysk:✅ 20,75j ✅
Bardzo dobry wynik, ładne kursy, dobre stawkowanie, zdecydowanie z drugiej 10tki typów live jestem zadowolony.
Dodatkowo grając systemem all in jesteśmy na 5tym poziomie, 250zł -&gt; 565zł

babunia 316

babunia

Użytkownik
#22 Usa U20- Bahrajn U20
typ: over 3,5 gola
kurs: 1,5
stawka: 2/10
✅✅✅
szczerze mówiąc to myślałem, że to Usa wyrówna, a bramkę na 1:3 strzela Bahrajn

babunia 316

babunia

Użytkownik
@dawka i kilku innych kolegów pytających na priv- odpowiem tutaj raz, a porządnie.
Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że nie &quot;nadążacie&quot;, ale aktualnie nie jest to cel mojego tematu- składa się na to kilka aspektów.
po 1) nigdy jeszcze nikt nie miał możliwości korzystania z moich typów, do tej pory robiłem to tylko dla siebie, nie jestem w tym doświadczony(mam na myśli dzielenie się swoimi typami), a póki taki się nie stanę to nie będę chciał ryzykować pieniędzy kogoś więcej niż tylko swoich.
po 2) w takiej formule jak ta, nie jest możliwe, aby ze mną grało większe grono, wolałbym, aby jednak przez wzgląd na to, że zacząłem swoje typy upubliczniać wyrobiła się we mnie większa odpowiedzialność za to w jaki rynek wchodzę, myślę, że przełoży się to na lepszą selekcję zdarzeń, a jeśli tak się stanie to zapewniam, że każdy z chętnych na tym w przyszłości będzie miał okazję skorzystać.
Jak już wspomniałem jest to mój pierwszy temat i mam nadzieję, że dzięki niemu kilka osób mnie pozna, może stwierdzi, że robię dobrą robotę i to zaowocuję w przyszłości.
Aktualnie mam już kilka pomysłów w jaki sposób mógłbym upubliczniać swoje typy tak, aby większe grono osób mogło na tym skorzystać, ale umówmy się, że nie będę świrował póki wcześniej się nie wykaże w jakiś sposób. Narazie za nami dopiero +20 typów, jeśli będzie ich ~200, Yield będzie na poziomie +20% i będą chętni na wspólne granie to na pewno wdrożę swoje pomysły w życie i granie ze mną stanie się możliwe.
Yours truly,
~BaBuNia~

babunia 316

babunia

Użytkownik
#23 Kaichi Uchida 26 gem równowaga
kurs:3
stawka: 0,5/10

⛔⛔⛔

0:30, a później 4 pkt z rzędu, czutka była dobra lecz nie tym razem

Do góry Bottom