>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Błedy u bukmacherów na live

D 1

dimitrij

Użytkownik
Witam,
Orientujecie się może, jaki bukmacher robi najwięcej błędów na live? Znajomy mi wczoraj pokazywał, że zagrał kupon na live, gdzie był wynik u bukmachera w 32 minucie 0-0, a tak na prawdę było już po pierwszej połowie, gdzie wynik był 0-1 i właśnie kolega zagrał na to, że goście strzelą i wygrał. Grał na bwin.
Słyszałem właśnie, że bwin robi dość często te wszelakie pomyłki, ale może ktoś zna innego buka, u którego też można je złapać? Nie wiem, może bet365, betsson, czy tam expert.

bezsennosc 23

bezsennosc

Użytkownik
Bardzo wątpie aby tak było. Dodatkowo kazdy bukmacher ma w swoim regulaminie coś na podobieństwo &quot;działanie na rzecz szkodzy bukmachera równa się z zamknięciem konta wraz z zablokowaniem środków bez możliwości odzyskania kwoty znajdującej się na koncie&quot;. Więc wątpie aby ktoś ryzykował tak. Musiał Cię wprowadzić w błąd. Bet365 na pewno nie robi takich pomyłek, nawet jeśli to rozliczają je potem po normalnym kursie (kilka tematów już na forum było poruszanych).

Otrzymane punkty reputacji: +1
civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Takie coś się zdarza, ale jak błąd jest oczywisty, no to i tak zakład jest anulowany bądź co gorsza - kurs jest poprawiany na prawidłowy, taki jaki powinien być.
Co najwyżej możesz liczyć na błędne wystawienie kursów (nieznaczne) z powodu słabego operatora live. To się zdarza czasami, np. w snoookerze na bet365, gdy operator przyśnie na 30 sekund i się zmienia sytuacja na stole, wtedy raczej tego nie skorygują, bo praktyka jest taka, że jak coś się gwałtownie zmienia to blokują kursy, operator daje sobie czas by pomyśleć i dopiero gdy sytuacja się klaruje odblokowuje kursy. Jeżeli zdążysz zagrać przed blokadą - to wtedy jest tu uznawane.
Często na live w snookerze jest też tak, że operator nie potrafi wyliczyć szans i jest blokada do końca partii, nawet gdy obaj zawodnicy nie potrzebują snookera (tak było dzisiaj w meczu Doherty - Selt, przy stanie 7:9).

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Bet at home czasem przyśnie na live w meczu tenisowym. Raz grałem z kumplem na live i buk się pomylił z kursami: Djokovic grał na Roland Garros z jakimś ogórem i było 5-1 w secie dla Novaka i serwował Serb i był kurs 8,50 (zamiast 1,02) na under 7,5 gema w tym secie. Ja mówię do kumpla, żeby nawet tego nie stawiał bo mu zwrot zrobią i tyle, bo ja już tak próbowałem swego czasu. Ale jednak to postawił i o dziwo buk rozliczył kupon jako wygrany.
Również na siatkówkę czasami mylą się z kursami.
Betclic też na finale ME w siatkówce mężczyzn (Serbia - Włochy) nieźle przysnął z kursami na live.
Te dwa to ogólnie chujkowe buki więc może dlatego takie nieogary tam wystawiają te kursy na live.

A 861

amigo007

Użytkownik
Ja niedawno w tobet w NBA skorzystałem z pomyłki. Kurs zamiast około 1,50 na live wynosił ponad 4,00. Zagrałem to, niestety później dostałem e-mail że zakład ze względu na błąd został anulowany. I tyle, na nic się zdała reklamacja :)

bsk 184

bsk

Użytkownik
Generalnie 9/10 przypadków jest zwrot. Ale najczęściej, jeżeli się zdrowo nie przyłoży jakiegoś wyniku to można na tych błędach zarobić. Ostatni przykład to mecz piłkarski - drużyna prowadzi w rożnych 9-1 a na handi -5,5 jest 2,36 10 minut przed końcem. Skończyło się 11-1.

Do góry Bottom