pomyślałem.przestań już się kompromitować, a nie pomyślałeś co będzie jeśli koniec końców to z bet365 zgra całą kasę a na nic nie wartym koncie w BAH ugra jakieś np: 10k których nie wypłaci ? czy za ciężko coś tak oczywistego zrozumieć ? równie dobrze ustal sobie jakiś banrkoll np: 10k zapisz sobie na kartce i stawiaj mecze, a do innego buka wpłać realną kase i zgrywaj tą wymyśloną na konto realne powodzenia, to będzie mniej więcej to samo co w tej sytuacji, pomyśl czasami człowieku
nie obiecałem że to złoty środek jest, a jedynie napisałem o co chodzi w tym sposobie grania.Będzie over - niestety, @Radegast przewidział takie ryzyko.
Właśnie jest zupełnie na odwrót w tych supportach pracują sami idioci. Jak bym Ci pokazał co mi kiedyś wkręcali to bys sie ze smiechu zlał.Moim zdaniem Angole to kompletni idioci bez kompletnie żadnej wiedzy.Ani nie próbuj fałszować dowodu w fotoszopie, bo wbrew pozorom, u buków nie pracują idioci.
Właśnie jest zupełnie na odwrót w tych supportach pracują sami idioci. Jak bym Ci pokazał co mi kiedyś wkręcali to bys sie ze smiechu zlał.Moim zdaniem Angole to kompletni idioci bez kompletnie żadnej wiedzy.
wg mnie jedynie co zostaje to chip dumping, ale zrobiony z głową. Najlepiej usiąść z kimś do sit ang go , stół 2 osobowy, wpisowe powiedzmy 1000 + 50, wiec wyciagniesz na czysto 900. Po rozpoczeciu gry komp z lewym kontem odlaczasz od internetu i na prawdziwe konto leca same blindy, az do wyzerowania lewego.
czemu nie przejdzie??pomysłowe ale nie przejdzie..
można ale w każdej chwili podczas przelewu na innego skrilla mogą ci zablokować konto i zawołać o scany (przynajmniej tak było jak ja zakładałem, ale to było lata temu)Ale nie wiem jak to jest ze skrilem, można tam zrobić fejkowe konto czy też raczej nie przejdzie?
Jaki gnój w papierach i z jakiego powodu ? jeśli by to przeszło to bym ię nie zastanawiał, tylko że jak będą mieli wątpliwości co do autentyczności dowodu to zechcą zdjęcie z dowodem w ręku i jest po sprawie.Własnie to jest ciekawe, może tylko na live czacie i temu podobnych strugają idiotów kopiujących wyświechtane regułki, a w rzeczywistości to mądrzy goście
A co do pokera, to jeśli jest taki sposób możliwy jak tu wyżej został wymieniony to bym próbował, w ostateczności wałek z dowodem (jeśli oczywiście największą konsekwencją będzie usunięcie konta, bo szkoda sobie robić gnój w papierach o pare tysi)