>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Błędne dane problem z wypłata!!

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
przestań już się kompromitować, a nie pomyślałeś co będzie jeśli koniec końców to z bet365 zgra całą kasę a na nic nie wartym koncie w BAH ugra jakieś np: 10k których nie wypłaci ? czy za ciężko coś tak oczywistego zrozumieć ? równie dobrze ustal sobie jakiś banrkoll np: 10k zapisz sobie na kartce i stawiaj mecze, a do innego buka wpłać realną kase i zgrywaj tą wymyśloną na konto realne powodzenia, to będzie mniej więcej to samo co w tej sytuacji, pomyśl czasami człowieku :cool:
pomyślałem.

Będzie over - niestety, @Radegast przewidział takie ryzyko.
nie obiecałem że to złoty środek jest, a jedynie napisałem o co chodzi w tym sposobie grania.

@down: dzięki, pamiętaj że to mój sposób i w wypadku wygrania przez ciebie pieniędzy - jesteś zobowiązany mi przelać 10% netto :]

G 0

grzegorzprus

Użytkownik
w sumie zksstal wymyślił genialny sposób na zarabianie kase, aż dziwne że nikt inny na to nie wpadł, normalnie żyła złota.

Chyba jutro sam wezme sobie pieniądze z monopoly i będe na kartce spisywał mecze od jakiegoś buka, na drugim wpłacę realne pieniądze i będę sobie zgrywał tą wirtualną kase z monopoly, tylko geniusz mógł coś takiego wymyślić, gratuluje zksstal jesteś geniuszem.

G 0

grzegorzprus

Użytkownik
w pokera to ryzyko bo chip dumping jest nielegalny i jak to wyłapią a raczej na 99% wyłapią to będzie ban i skonfiskują kase z baha i z konta znajomego.
Możesz spróbować ale szanse na powodzenie nie wielka, chip dumping jest prosty do wykrycia, a jeśli wykryją to już w tej sieci nie pograsz na swoje dane.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Ani nie próbuj fałszować dowodu w fotoszopie, bo wbrew pozorom, u buków nie pracują idioci.
Właśnie jest zupełnie na odwrót w tych supportach pracują sami idioci. Jak bym Ci pokazał co mi kiedyś wkręcali to bys sie ze smiechu zlał.Moim zdaniem Angole to kompletni idioci bez kompletnie żadnej wiedzy.

A 205

amindada

Użytkownik
wg mnie jedynie co zostaje to chip dumping, ale zrobiony z głową. Najlepiej usiąść z kimś do sit ang go , stół 2 osobowy, wpisowe powiedzmy 1000 + 50, wiec wyciagniesz na czysto 900. Po rozpoczeciu gry komp z lewym kontem odlaczasz od internetu i na prawdziwe konto leca same blindy, az do wyzerowania lewego.

G 0

grzegorzprus

Użytkownik
no ale to właśnie wygląda jak typowy chipdumping, wpłacasz kase na pokera żeby zagrać jeden sit go za 1000 z innym Polakiem który się rozłącza z serwerem, trochę podejrzane

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Zkstall przeciez i tak przegra lub wygra jak wygra na swoje dane to co przegra z falszywego konta?A jak wygra na fałszywe dane to co wygra? Skoro nie wypłaci Zkstall bez obrazy ale się troche skompromitowałeś, nie przemyślałeś tego co napisałeś a jak przemyślałeś i napisałeś to nie mam więcej pytań.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
W którym miejscu się skompromitowałem? Czy ja zapodałem ten sposób? NIE! Ja tylko napisałem na czym on by polegał, a gość co go zapodał wyraźnie zaznaczył że bez szczęścia przegra drugie tyle. Więc radzę czytać ze zrozumieniem temat.

dawidzbazin 62

dawidzbazin

Użytkownik
Właśnie jest zupełnie na odwrót w tych supportach pracują sami idioci. Jak bym Ci pokazał co mi kiedyś wkręcali to bys sie ze smiechu zlał.Moim zdaniem Angole to kompletni idioci bez kompletnie żadnej wiedzy.

Własnie to jest ciekawe, może tylko na live czacie i temu podobnych strugają idiotów kopiujących wyświechtane regułki, a w rzeczywistości to mądrzy goście :p

A co do pokera, to jeśli jest taki sposób możliwy jak tu wyżej został wymieniony to bym próbował, w ostateczności wałek z dowodem (jeśli oczywiście największą konsekwencją będzie usunięcie konta, bo szkoda sobie robić gnój w papierach o pare tysi)

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
wg mnie jedynie co zostaje to chip dumping, ale zrobiony z głową. Najlepiej usiąść z kimś do sit ang go , stół 2 osobowy, wpisowe powiedzmy 1000 + 50, wiec wyciagniesz na czysto 900. Po rozpoczeciu gry komp z lewym kontem odlaczasz od internetu i na prawdziwe konto leca same blindy, az do wyzerowania lewego.

pomysłowe ale nie przejdzie..

dawidzbazin 62

dawidzbazin

Użytkownik
A i jeszcze jedna sprawa, skoro dane są zmyślone to przelew chyba musi być robiony na konto bankowe z tak samo zmyślonymi danymi. Ale nie wiem jak to jest ze skrilem, można tam zrobić fejkowe konto czy też raczej nie przejdzie?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
to konto już sobie sparzył tym że wypłacił i go poprosili o scany których nie jest w stanie przesłać, co teraz cofnął wypłatę i wtopi całość z innym polakiem?jak już coś to sobie pograj spokojnie przez jakiś czas i przerżnij po tygodniu z jakimś znajomkiem najlepiej z emigracji (jak masz) tam zameldowanym i też na jakimś ogarniętym rozdaniu na cashu czy s&amp;g
Ale nie wiem jak to jest ze skrilem, można tam zrobić fejkowe konto czy też raczej nie przejdzie?
można ale w każdej chwili podczas przelewu na innego skrilla mogą ci zablokować konto i zawołać o scany (przynajmniej tak było jak ja zakładałem, ale to było lata temu)

G 0

grzegorzprus

Użytkownik
Własnie to jest ciekawe, może tylko na live czacie i temu podobnych strugają idiotów kopiujących wyświechtane regułki, a w rzeczywistości to mądrzy goście :p

A co do pokera, to jeśli jest taki sposób możliwy jak tu wyżej został wymieniony to bym próbował, w ostateczności wałek z dowodem (jeśli oczywiście największą konsekwencją będzie usunięcie konta, bo szkoda sobie robić gnój w papierach o pare tysi)
Jaki gnój w papierach i z jakiego powodu ? jeśli by to przeszło to bym ię nie zastanawiał, tylko że jak będą mieli wątpliwości co do autentyczności dowodu to zechcą zdjęcie z dowodem w ręku i jest po sprawie.

Przecież prawnie nic nie zrobią bo oni działają na innej jurysdykcji i prawo Polskie nie bardzo ich interesuje, nic by nie mogli zrobić oprócz zablokowania konta.

S 0

sayholla

Użytkownik
Można zagrać w pokera przez przeglądarkę czy trzeba ściągać instalke, bo mam jakiś problem żeby ją uruchomić. Tak wiem wcześniej rozegram parę razy z innymi graczami trochę wygram trochę przegram z czasem zacznie powoli ubywac mi z tego fałszywego konta gracza. Po parę złotych może być jest to dobra metoda? Mam znajomego byśmy się spotkali i rozegrali parę rundek on np na tym fejkowym koncie a ja na swoim. Myślicie że przejdzie? Próbował ktoś z was

Do góry Bottom