>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

błędna weryfikacja zakładu?

F 0

fryco

Użytkownik
Witam
zastanawiam się czy bukmacher nie zweryfikował błędne mojego zakładu.
Przy stanie meczu 0:3 postawiłem zakład: Czy obie drużyny zdobędą przynajmniej po jednym golu? meczy zakończył się 1:3 i zakład został uznany jako nietrafiony i tu jest moje pytanie dlaczego. przecież od chwili postawienia do momentu zakończenia meczu tylko jedna drużyna strzeliła bramkę.

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Więcej informacji. Jaki bukmacher, jakie spotkanie? Czat -&gt; e-mail i na pewno roliczą prawidłowo. Chyba, że postawiłeś np. od stanu 0:3, że obie druzyny zdobędą po jednym golu (szczerze taki zakład widziałem tylko w STSie).

F 0

fryco

Użytkownik
Na bet-at-home, to było spotkanie Kuban Krasnodar - Lokomotiv Moscow. tak jak pisalem przy stanie 0:3 postawiłem na zakład: Czy obie drużyny zdobędą przynajmniej po jednym golu? na nie. Mecz skonczył sie wynikiem 1:3 i typ nie wszedl. Dlaczego skoro strzelili tylko gospodarze?

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Na bet-at-home, to było spotkanie Kuban Krasnodar - Lokomotiv Moscow. tak jak pisalem przy stanie 0:3 postawiłem na zakład: Czy obie drużyny zdobędą przynajmniej po jednym golu? na nie. Mecz skonczył sie wynikiem 1:3 i typ nie wszedl. Dlaczego skoro strzelili tylko gospodarze?
ten zakład dotyczył tego, czy Kuban strzeli gola, bo Loko do tego czasu zdobyło już 3 także buk się nie pomylił.

F 0

fryco

Użytkownik
W takim razie ten zaklad jest bezsensowny bo jeden z zespolow juz bramke strzelil, a zamiast niego powinien byc zaklad czy gospodarze strzela bramke.

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
W takim razie ten zaklad jest bezsensowny bo jeden z zespolow juz bramke strzelil, a zamiast niego powinien byc zaklad czy gospodarze strzela bramke.
No widzisz, głupków szukają i znaleźli. Jest trochę takich niejasnych zakładów zwłaszcza w śmieciowych bukach. Przykładowo na Betclic mecz w tenisa Nadal - Djokovic handicap -1,5 lub +1,5 i nawet nie pisze czy na sety czy gemy (doświadczeni gracze się zorientują).

Musisz też wiedzieć ważną rzecz: niektóre buki liczą zakład od momentu postawienia, czyli tak jak kminiłeś w tym przypadku, inne buki takie jak tutaj BAH liczą zakład od początku meczu.

Morał: zanim coś postawisz, dowiedz się przydatnych informacji buku w którym grasz.

Do góry Bottom