0 mitro Użytkownik Kwiecień 4, 2006 #1 Z tego co wiem nie moze tak byc: a co fajniejsze wiem jak tak robic :] mial ktos z was tak kiedys?
0 hajper Użytkownik Kwiecień 4, 2006 #3 Dziala wam ich stronka ? Kliknij aby rozwinąć... Mi działa bez zarzutu
0 wolf_19 Użytkownik Kwiecień 4, 2006 #4 No to nie wiem co sie dzieje bo u mnie jest jakas ta stronka " zrypana " Hajper / Mitro jakiej przegladarki używacie ?
No to nie wiem co sie dzieje bo u mnie jest jakas ta stronka " zrypana " Hajper / Mitro jakiej przegladarki używacie ?
0 mitro Użytkownik Kwiecień 4, 2006 #5 No to nie wiem co sie dzieje bo u mnie jest jakas ta stronka " zrypana " Hajper / Mitro jakiej przegladarki używacie ? Kliknij aby rozwinąć... ja mam Firefox'a i strona bardzo dobrze dziala ????
No to nie wiem co sie dzieje bo u mnie jest jakas ta stronka " zrypana " Hajper / Mitro jakiej przegladarki używacie ? Kliknij aby rozwinąć... ja mam Firefox'a i strona bardzo dobrze dziala ????
7 dukat Użytkownik Kwiecień 4, 2006 #6 Ja używam opery i też mi bez zarzutu chodzi. A co do tego błędu to w jaki sposób do tego doszedłeś???? Poprostu dwukrotnie postawiłeś dany mecz do kuponu, czy jak????
Ja używam opery i też mi bez zarzutu chodzi. A co do tego błędu to w jaki sposób do tego doszedłeś???? Poprostu dwukrotnie postawiłeś dany mecz do kuponu, czy jak????
0 wegorz Użytkownik Kwiecień 8, 2006 #7 Opera internet explorer jedna z 2 obydwie działaja bez zażutu ale bardziej mi podpasowała Opera bo jest szybsza otwiera wszytkie strony....
Opera internet explorer jedna z 2 obydwie działaja bez zażutu ale bardziej mi podpasowała Opera bo jest szybsza otwiera wszytkie strony....
7 dukat Użytkownik Kwiecień 8, 2006 #8 Co do opery to sie zgadzam w 100% jednak stronka pod IE ni działała mi poprawnie.
37 hugo997 Użytkownik Kwiecień 28, 2006 #9 Tak sie robi przez jave wlacz ja lepiej.Mialem tak samo wlaczylem jave i bylo juz ok.
0 wolf_19 Użytkownik Maj 8, 2006 #11 Mieli blad w ofercie ... czasmi wystawiaja zdarzenia 2 razy zobacz na numerki tych meczów nie sa traktowane jako ten sam mecz
Mieli blad w ofercie ... czasmi wystawiaja zdarzenia 2 razy zobacz na numerki tych meczów nie sa traktowane jako ten sam mecz