>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Błąd logowania

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
Gdy próbuje zalogować się na stronie Expekt wyskakuje mi taki komunikat: błąd logowania. proszę spróbuj ponownie Wie ktoś o co w tym chodzi ?

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Gdy próbuje zalogować się na stronie Expekt wyskakuje mi taki komunikat: błąd logowania. proszę spróbuj ponownie Wie ktoś o co w tym chodzi ?
U mnie wszystko w porządku,logowanie bez problemów.

panczas 117

panczas

Użytkownik
Ja też mam, w sumie od dość dawna, problem z logowaniem się w FF. W IE mogę się normalnie zalogować natomiast w &quot;Lisku&quot; po wpisaniu danych do logowania i kliknięcia na strzałkę wyskakuje mi takie coś:

buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Też mam identyczny problem, gdy loguję się z laptopa. Kiedy natomiast loguję się z komputera, wówczas nie ma najmniejszych problemów. Ciekawe, o co chodzi...

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Poczekajcie trochę czasu. Przed chwilą na Bwin był podobny problem, nawet cała strona przez 2 godziny była ostro zamulona, nic nie szło zrobić. Ta usterka powinna się zlikwidować na przestrzeni krótkiego okresu, jak nie to walcie w support.

panczas 117

panczas

Użytkownik
Ja mam już tak od dosyć dawna. Napisałem do supportu, oto odpowiedź:
Uprzejmie informujemy, iz Panskie konto jest aktywne.
W przypadku braku możliwości zalogowania się do naszego serwisu, uprzejmie prosimy sprawdzić czy przeglądarka, której Pan używa ma wyłączoną funkcję blokady okienek pop-up.
Prosimy też o skasowanie plików &quot;cookie&quot; i pamięci podręcznej (aby tego dokonać należy przejść do zakładki narzędzia w przeglądarce i kliknąć w kolejną zakładkę wyczyść historię przeglądania, zaznaczyć pliki cookie i pamięć podręczną i kliknąć usuń/wyczyść).
Proszę upewnić się także, że przed zalogowaniem strona została w pełni załadowana.
Dodatkowo proszę o uaktualnienie aplikacji JAVA:
http://www.java.com/en/&lt;wbr&gt;download/index.jsp ,
oraz ADOBE FLASH PLAYER:
http://get.adobe.com/&lt;wbr&gt;flashplayer/
Nic nie pomogło.
Ewentualnie, proszę o skorzystanie z alternatywnej przeglądarki, w ostateczności innego komputera, oraz internetu.
To ja już wolę skorzystać z alternatywnego buka ????

Do góry Bottom