>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Błąd buka- pytanie

S 0

sekaczmax

Użytkownik
Witam. Taka sytuacja. 3mecze rozpoczęły się 5 godzin wcześniej niż było to na stronie bukmachera . Obstawilem 3 dokładne wyniki hehe. Kasa wpłynęła na konto po jakimś czasie- zakład wygrany . Po 10minutach 1 z 3 meczy został anulowany że względu na &quot;ewidentny błąd- zakład zawarty po zakończeniu meczu &quot;. 2 pozostałe się nie zmieniły i wygrałem niby około 25 tysięcy. Minęło parę dni, wyplacilem kasę- mam ja na koncie. Co o tym myśleć? Moga zadać zwrotu kasy czy to ich wina ??

malyenter1 2,2K

malyenter1

Użytkownik
Witam. Taka sytuacja. 3mecze rozpoczęły się 5 godzin wcześniej niż było to na stronie bukmachera . Obstawilem 3 dokładne wyniki hehe. Kasa wpłynęła na konto po jakimś czasie- zakład wygrany . Po 10minutach 1 z 3 meczy został anulowany że względu na &quot;ewidentny błąd- zakład zawarty po zakończeniu meczu &quot;. 2 pozostałe się nie zmieniły i wygrałem niby około 25 tysięcy. Minęło parę dni, wyplacilem kasę- mam ja na koncie. Co o tym myśleć? Moga zadać zwrotu kasy czy to ich wina ??
Nie ściemniasz coś? I tak jak wyżej jaki to bukmacher czy może pseudobukmacher ?
I jeszcze to mnie ciekawi dlaczego czekałeś tyle dni na wypłacenie zamiast odrazu wypłacić zanim bukmacher się zorientuje że coś jest nie tak coś tutaj motasz.

przemu321 783

przemu321

Użytkownik
Dziwna akcja, że wypłata została zaakcpetowana. Napisz proszę jaki to był bukmacher.
Z moich wcześniejszych doświadczeń kupony / spotkania z błędnymi zdarzeniami były rozliczane po kursie 1.

H 187,6K

hagi84

Użytkownik
a czemu dziwna akcja?
Gro bukmacherow jest, ktorzy maja bledy. Glownie live rozliczaja, pre - wieksza szansa na voida
Swego czasu fortuna placila za swoje bledy jak za zboze, czasem robili voidy po czasie i konta minusowe i straszyli i wysylali pisma by uregulowac konto minusowe
Jedni graja bledy, drudzy graja spadki na becie, inni graja platnych typerow itp, kazdy ma swoj plan gry
Chlopak raczej nie napisze Ci ktory buk i nie ma sie co dziwic, im wiecej osob gra takie zdarzenia tym wieksza szansa na rozliczenie nie po naszej mysli
Co do pytania, nie masz sie czego bac, moga se pisac maile itp by konto uregulowac, na pisemnym straszeniu sie skonczy.

malyenter1 2,2K

malyenter1

Użytkownik
Możesz wkleić kupon?

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Ale gość się pyta o to czy będą kłopoty czy nie, a nie chce się chwalić kuponem. Bo po co? Żeby 100 osób zaraz czekało u tego buka na podobnego typu zakłady i żeby wtedy po 5 minutach od zagrania był zwrot? Napisał oddsnet że nie ma po co wklejać szczegółów zakładów bo tylko samemu sobie zaszkodzi a inni nie zyskają.
Nie chcesz, to nie wierz, ale zdarzają się u bukmacherów takie pomyłki i jestem podobnego zdania co oddsnet że bukmacher fizycznie nie ma jak ściągnąć tych pieniędzy jeśli tylko wypłata od niego wyszła. Piszę tu o bukmacherach zagranicznych.

malyenter1 2,2K

malyenter1

Użytkownik
Polski bukmacher oskarży go o oszustwo i to napewno przyklepie prorok, wiec nie piszcie ze fortuna se kiedyś tylko maila pisala, bo tak w miesnym gadali
Wy 48h na dolku byście nie wytrzymali nawet, ba nawet przesłuchania przez dzielnicowego
A ty długo wytrzymujesz?

Do góry Bottom