Hejka wszystkim 
jestem dopiero uczacym sie poczatkującym hazardzistą dlatego wolę się zapytać tym razem nim znowu uznam cos za oczywistość i wtopie :]
akurat na bet365 sie spotkałem z czymś takim jak azjatycka suma goli (w 1polowie)
w pomocy definicja terminu
MOje pytanie jest może bardzo prozaiczne i oczywiste ale czy to azjatyckie oznacza to samo jak u innyh bukmacherów zakłady U/O czy jest jakas różnica miedzy nimi ??
PS. jak działają te azjaty typu 2 ,2.5 i 2,5,3 wiem chodzi mi o to czy
ten azjatycki O/U 1.5 to co innego niz u innych buków czy nie? mam jeszcze 2 inne konta i tam nie nazywają tego azjatyckie stąd moja wątpliwość ????
jestem dopiero uczacym sie poczatkującym hazardzistą dlatego wolę się zapytać tym razem nim znowu uznam cos za oczywistość i wtopie :]
akurat na bet365 sie spotkałem z czymś takim jak azjatycka suma goli (w 1polowie)
w pomocy definicja terminu
PHP:
Azjatycka suma goli 2.5
Azjatycka suma goli poniżej 2.5
Zakłady będą wygrane, jeżeli w meczu będzie 0, 1 lub 2 gole. Zakłady będą przegrane, jeżeli w meczu będą 3 gole lub więcej.
Azjatycka suma goli powyżej 2.5
Zakłady będą wygrane, jeżeli w meczu będą 3 gole lub więcej. Zakłady będą przegrane, jeżeli w meczu będzie 0, 1 lub 2 gole.
PS. jak działają te azjaty typu 2 ,2.5 i 2,5,3 wiem chodzi mi o to czy
ten azjatycki O/U 1.5 to co innego niz u innych buków czy nie? mam jeszcze 2 inne konta i tam nie nazywają tego azjatyckie stąd moja wątpliwość ????