>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

AZJAN na nbet365

Q 3

qladiator

Użytkownik
Hejka wszystkim ;)
jestem dopiero uczacym sie poczatkującym hazardzistą dlatego wolę się zapytać tym razem nim znowu uznam cos za oczywistość i wtopie :]
akurat na bet365 sie spotkałem z czymś takim jak azjatycka suma goli (w 1polowie)

w pomocy definicja terminu
PHP:
Azjatycka suma goli 2.5

Azjatycka suma goli poniżej 2.5
Zakłady będą wygrane, jeżeli w meczu będzie 0, 1 lub 2 gole. Zakłady będą przegrane, jeżeli w meczu będą 3 gole lub więcej.
Azjatycka suma goli powyżej 2.5
Zakłady będą wygrane, jeżeli w meczu będą 3 gole lub więcej. Zakłady będą przegrane, jeżeli w meczu będzie 0, 1 lub 2 gole.
MOje pytanie jest może bardzo prozaiczne i oczywiste ale czy to azjatyckie oznacza to samo jak u innyh bukmacherów zakłady U/O czy jest jakas różnica miedzy nimi ??

PS. jak działają te azjaty typu 2 ,2.5 i 2,5,3 wiem chodzi mi o to czy
ten azjatycki O/U 1.5 to co innego niz u innych buków czy nie? mam jeszcze 2 inne konta i tam nie nazywają tego azjatyckie stąd moja wątpliwość ????

typereks 866

typereks

Użytkownik
To ja Ci ładnie rozpiszę.
Wszystko będzie na azjatycką sumę goli.
1=zakład wygrany w przypadku ,gdy padnie powyżej 1 bramki. Zwrot całej stawki będzie jeśli w meczu padnie 1 bramka. Przegrana jeśli w meczu nie padnie żadna bramka.
1.5=zakład wygrany gdy padnie powyżej 1.5 bramki(2 gole muszą paść). Jeśli w meczu padnie 1 bramka lub mniej to zakład przegrany.
1,1.5=zakład wygrany ,gdy padło w meczu 2 bramki lub więcej. Zwrot 50% stawki,gdy w meczu padła 1 bramka,a drugie 50% stawki przegrana. Zakład cały przegrany ,gdy w meczu nie padła bramka.
2 =zakład wygrany,gdy w meczu padło 3 bramki lub więcej. Zwrot 100% stawki,gdy padło w meczu 2 bramki. Przegrana ,gdy w meczu padło 1 lub mniej bramek.
2.5=zakład wygrany,gdy w meczu padło 3 bramki lub więcej. Zakład przegrany ,gdy padło 2 bramki lub mniej.
2,2.5=Zakład wygrany,gdy w meczu padło 3 bramki lub więcej. Zwrot 50% stawki ,gdy padły w meczu 2 bramki,a drugie 50% stawki przegrywa. Zakład w 100% przegrany,gdy padła 1 lub mniej bramek.
3= Zakład wygrany,gdy w meczu padło 4 bramki lub więcej. Zwrot 100% stawki,gdy padł w meczu 3 bramki. Zakład przegrany,gdy w meczu padły 2 bramki lub mniej.
3.5=Zakład wygrany,gdy w meczu padło 4 bramki lub więcej. Przegrany,gdy w meczu padło 3 lub mniej bramek.
3,3.5=Zakład wygrany,gdy w meczu padło 4 bramki lub więcej. Gdy w meczu padło 3 bramki 50% zwrot stawki,a 50% stawki przegranej. Gdy w meczu padło 2 bramki lub mniej cały zakład przegrany.
I MUSI PISAĆ AZJATYCKA SUMA GOLI I TO JAK OPISANE PRZEZEMNIE TO BĘDZIE SIĘ TYCZYŁO.

Do góry Bottom