>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Awaria w Expekt

assassin84 119

assassin84

Użytkownik
Obstawiałem dziś w tym buku spotkanie Resovii, ponieważ po 3 godzinach po zakończeniu meczu nie rozliczyli mi zakładu skontaktowałem się z nimi przez chat - niby mają &quot;problem techniczny&quot; z wypłacaniem zakładów ????
Mieliście dzisiaj jakieś problemy ze swoimi kuponami w Expekt ?

R 23

rutra

Użytkownik
Wchodzę dziś na expekt-a i pojawia mi się następujący komunikat:

Site Maintenance

INFORMATION: Site Maintenance

Please be aware that you may experience problems accessing expekt.com and placing your bets. We apologize for any inconvenience caused and are working to solve the problem as soon as possible. Please contact [email protected] if you require any assistance.
Mam nadzieję, że to jakiś chwilowy problem techniczny, który rozwiążą.

PS. Jeśli będę musiał napisać do nich e-maila ws. tego problemu technicznego to czy wystarczy napisać po polsku, czy trzeba po angielsku? A może po gibraltarsku (chociaż takiego języka nie ma, ale oni tam chyba po hiszpańsku się porozumiewają).

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Wchodzę dziś na expekt-a i pojawia mi się następujący komunikat:

Mam nadzieję, że to jakiś chwilowy problem techniczny, który rozwiążą.

PS. Jeśli będę musiał napisać do nich e-maila ws. tego problemu technicznego to czy wystarczy napisać po polsku, czy trzeba po angielsku? A może po gibraltarsku (chociaż takiego języka nie ma, ale oni tam chyba po hiszpańsku się porozumiewają).
@rutra, Gibraltar stanowi terytorium zamorskie Wielkiej Brytanii ...

R 23

rutra

Użytkownik
A ja myślałem, że to część Hiszpanii. Musiało mi się coś pomylić z Sycylią zapewne. Problem rozwiązany.

Do góry Bottom