ja byłem dzisiaj, ale z napisami w 3d bylo a nie z lektorem, bardzo fajne efekty i polecamWitam,
Jak w temacie... był ktoś na tym filmie? Jak wrażenia audio jak i wizualne? Warto się wybrać? Lektor daje radę czy sepleni, tak zachwalane 3D naprawdę zwala z nóg? No i sam film, fabuła, aktorzy... warto zobaczyć już teraz w kinie?
no ten film to raczej napisy a nie lektorWitam,
Jak w temacie... był ktoś na tym filmie? Jak wrażenia audio jak i wizualne? Warto się wybrać? Lektor daje radę czy sepleni, tak zachwalane 3D naprawdę zwala z nóg? No i sam film, fabuła, aktorzy... warto zobaczyć już teraz w kinie?
W Puławach byłeś? ????Dopiero co wrocilem z tego, jestem dosyc wybrednym kinomanem(?) oczywiscie do tego lektora nie ma, efekty naprawde fajne, ale w moim odczuciu to jedyny plus, bo sam film trwa zdecydowanie za długo mozna sie znudzic, akcja? jest 30min nudow a na to przypada 10min akcji wiec nudnyy. Fabuła cienka, ale niczego wielkiego sie nie spodziewalem. Sam efekt 3D jest bardzo fajny ale np w moim przypadku oczy sie meczyly i było to srednio wygodne. Jednak nie żaluje, tematyka filmu dosyc innowacyjna.
Pozdrawiam