Podeśli chętnie zobaczęOwszem, ja zbieram już ponad 5 lat.
Jeśli ktoś chce mogę podesłać link do galerii, bo nie wiem czy można się reklamować ????
no tak wyslac maila kopiuj wklej w 10 sek i liczyc, ze poprzysylaja koszulkiKiedyś się w to bawiłem ale po kilkunastu e-mailach jak dostałem tylko dwa listy to mi się odechciało .
Próbuj raczej allegro. Innej opcji nie ma, sam kiedyś próbowałem sprzedawać autografy, to jedynie na allegro się udało.Podepnę się pod temat ????
Parę lat temu udało mi się wygrać limitowany plakat Al Pacino Scarface z certyfikatem autentyczności. Orientuje się ktoś może, czy istnieje jakieś forum kolekcjonerów czy coś takiego, gdzie można to wystawić? Na OLX czy allegro wątpliwe, że ktoś się zainteresuje.
Ja bym próbował poprzez Ebay lub AllegroPodepnę się pod temat ????
Parę lat temu udało mi się wygrać limitowany plakat Al Pacino Scarface z certyfikatem autentyczności. Orientuje się ktoś może, czy istnieje jakieś forum kolekcjonerów czy coś takiego, gdzie można to wystawić? Na OLX czy allegro wątpliwe, że ktoś się zainteresuje.
Podbijam.Witam, odgrzebuję temat .
Szukam i poszukuję koszulek, gadżetów sportowych z autografami ze względu na zbiórkę dla kolegi.
Jeśli byłby na forum ktoś, kto chciałby takową koszulkę przekazać w dobrym celu, albo wie gdzie i do kogo mógłbym napisać, żeby takową koszulkę otrzymać będę wdzięczny, próbowałem już we Wrocławiu w klubie, niestety odesłano mnie z kwitkiem, kiedyś otrzymałem koszulkę Jagiellonii, za co jestem im do teraz wdzięczny.
Dlatego gdyby ktoś miał takowe dojścia, ewentualnie chciałby mi pomóc w sprawie pamiątek sportowych, proszę o kontakt na PW. Bo tutaj rzadko do działu zaglądam.
Dziękuję za pomoc!