>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Autbet korzysta ktos ???

sparta 309

sparta

Użytkownik
żaden system nie jest w stanie, dać 100% szans na wygrana, sport jest piękny bo jest nieprzewidywalny! Doradze Ci lepiej tą kase wydać na granie i granie singli lub dubli ???? typy bierz od doświadczonych typerów z forum i lepiej wyjdziesz :p albo po prostu myśl sam. Taki program to jedynie ściągniecie kasy

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
Zwykli złodzieje. Coś takiego to ja mogę każdemu za darmo obliczyć w formie procentowej i pewnie nie będzie sie wiele różniło od tego z autbeta, a prawdopodobnie umiem to zrobić z zwiększą dokładnością ;)

K 0

konrad401

Użytkownik
Autbet
Zagdzam się z wami nie ma pewnych typów to wiadomo każdy może wygrać i również przegrać A takie strony tylko zarabiają sobie na naiwności niewtajemniczonych ludzi .Są typy za Free w necie jest wiele takich stron .Co a takie typy to podają po 1.20 1.40 to takie to chyba sami możemy sobie znależć (ja jednak nie namawiam do takich kursów po 1.20 dają nie wiele a jak wiele możemy stracić) .Od takich stron jak ta trzeba się trzymań z dala

T 0

trzaskowski

Użytkownik
Ja tez z tym pytaniem jak w temacie
Witam wszystkich,
niestety zaraz mi sie pewnie dostanie jak to zwykle nowemu, ze zapytam sie o to samo,
bo tez mi zaproponowano ten serwis, tyle, ze ja dostalem sie na polska wersje (.pl) tego serwisu (moj angielski jest taki sobie).
Ale wracajac do tematu, czy jest tu ktos kto ma tam moze konto?
Czy ten dostep jest jakos oplacalny, bo czytalem gdzies, ze jesli gra sie cos jakims jednym obranym systemem, to koniec koncow, ponoc sie jest zawsze jakos do przodu. Tyle, ze to tak samo jak przepowiadali analitycy, ze mieszkania beda drozaly - a tu kupa ????
Wiec moze jakies sugestie? A najchetniej jakis komentarz kogos kto tam albo umoczyl, albo zyskal.
Z gory dzieki za jakakolwiek pomoc.
Pozdro4all
MK

M 0

melmakus

Użytkownik
Ja korzystam z autbet
mam tam konto juz prawie 1,5 roku i w przeliczeniu na moje zarobki w &quot;raichu&quot;, bez problemu moge sobie na to pozwolic :-D, tym bardziej ze typy jakie od nich mam sa o wiele lepsze niz na generowanych losowo darmowych serwisach, byc moze dlatego, ze tam maja ludzi, ktorzy o to dbaja, co przeklada sie na wyniki z zakladow i kase jaka z nich mam, inni moga mowic co chca, ale ja polecam :spokodfhgfh:

E 6

esqlap

Użytkownik
taaaa melmakus... ja tez mam tam konto i sciema totalna to jest, a jak juz im cos wejdzie to po smiesznych kursach

M 0

melmakus

Użytkownik
odp: Autbet korzysta ktos ???
EsQlap, to ze korzystam z ich systemu i przewaznie udaje mi sie dobrze obstawic wyniki, byc moze faktycznie wynika z tego, ze rzadko gram, ale tez moze do tego mam po prostu odrobine szczescia :-D, wiec stad ja osobiscie nie narzekam, nie powiem, ze kilka razy mi nie weszlo, ale ogolnie tak jak napisalem wczesniej, dla mnie jest ok. Przeciez jak w gazetach drukuja horoskopy, to kilku osobom zawsze sie sprawdzi ;)

Do góry Bottom