>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Austria - sezon 2007/2008

Status
Zamknięty.
fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Ja również uważam, że Linz powinien sobie spokojnie poradzić z Grazersem. Gospodarze u siebie grają naprawdę solidnie, a po ostatniej stracie pkt powinni tym bardziej powinni wygrać swoje spotkanie. Nie od dziś wiadomo, że w lidze austriackiej to gospodarze odnoszą większość zwycięstw. Zresztą jeśli chodzi o te drużyny, to Linz dominował prawie zawsze, niezależnie od tego czy grali u siebie czy na wyjeździe. W sezonie 06/07 wygrali osiem spotkań, w tym jedno po OT. Napisałem prawie gdyż nieoczekiwanie Graz wygrał pierwszy w tym sezonie mecz z Linzem. Myślę, że czas na mały rewanżyk. ???? Kurs na zwycięstwo jest bardzo dobry bo 1.60, ale ja zaryzykowałbym granie handicapu Linz -1✅✅✅:jezora:, po kursie 2.22 . ????

pakorks 5

pakorks

Użytkownik
Grazer z lepszymi druzynami od siebie nie wygrywa , conajmniej remisuje. I mimo tych obaw stawiam na LINZ :spokodfhgfh:

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
VSV Pasut v EC Salzburg /typ:X kurs:4.40/⛔ 4-3 było blisko na prowadzenie VSV wyszedł dwie minuty przed końcem:jezora:
Obie druzyny tak jak dominowały w zeszłym sezonie tak samo w obecnym spuściły z tonu.Salsburg zajmuje piatą lokate,co prawda ostatnio wygrali u siebie 7-0 lecz z zespołem który wygrał tylko jedno spotkanie czym plasuje sie na ostatniej pozycji.Pasut ostatnio poprawił swoje notowanie mimo ze zajmują ósmą pozycje wygrał dwa mecze z rzędu na własnym terenie min.z Olimpiją i KaC po dogrywce.Uwarzam ze mecz pomiędzy tymi zespołami będzie się toczył raczej w ostrozny sposób z jednej jak i drugiej strony,obie ekipy nie są pewne swojej formy i doskonale zdają sobie sprawe ze chwila nie uwagi moze sprawic ze korzystny wynik moze byc nieosiągalny.Spodziewam się tzw.szachów i remisu w regulaminowym czasie.

pakorks 5

pakorks

Użytkownik
Spotkanie : HK Acroni Jesenice - Vienna Capitals / typ: 1 kurs: 2,20 buk: sportingbet/

Dziś o godzinie 19:15 na lodowisku w Jesienicach spotykaja sie 2 najlepsze druzyny Austriackiej Ligi Hokeja. Jesienice, które błyszcza gra na własnej tafli i Vienna Capitals - najlepsza druzyna wyjazdowa. Oby dwie ekipy prezentuja ofensywny styl gry, w ktorym strzelaja mnustwo goli. Co prawda gracze z Jesienic nie traca zbyt wielu bramek i to moze byc klucz do zwyciestwa nad dotychczasowym mistrzem Austrii. W ostatnich 4 meczach Słoweńska drużyna nie stracila ani jednego gola, przy czym strzelila ich 13. Natomiast wiedenczycy strzelili 11 , a stracili 5. W ostatnim meczu miedzy tymi teami to druzyna z Wiednia była lepsza , lecz to spotkanie bylo na ich terenie. Dzis Jesienice graja u siebie i beda chcialy sie odkuc na porazce 6:4. :spokodfhgfh:

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Jesenice-Vienna /typ:1 kurs:2.10/✅ 6-5
W meczu na szczycie lider z Wiednia będzie gościem na terenie Jesenic.Obie druzyny bardzo chcą w sezonie zasadniczym zajmowac jak najwyzszą lokate aby pod koniec sezonu spokojnie przygotowywac się do meczów play off czym i oszczędzac siły.Jesenice na swoim terenie są niepokonane,co najbardziej mi się podoba to,ze do kazdego meczu podchodzą z pełnym zaangazowaniem nie patrząc na pozycje w tabeli.Dzisiaj jest to dla nich na pewno wazny mecz,gdy zwycięzą wskoczą na pozycje lidera.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Graz-Jesenice /typ:2 kurs:2.35/0-0 (0-1)⛔
Jesenice idą w góre Graz natomiast w duł.Goście z Jesenic w poprzedniej kolejce pokonali w meczu na szczycie Vienne 6-5 przegrywając 4-0 potrafili się podnieść i w spaniały sposób objąć fotel lidera,druzyna jest znakomicie prowadzona i trzyma zelazną forme.Zespół Graz juz powoli opada z sil na początku sezony jako tako im szło jednak ostatnie wyniki dla nich nie są kolorowe.Lider Jesenice sporo pracował aby byc na pierwszym miejscu i nie po to aby go stracic przegrywając z jedną ze słabszych druzyn ligi Erste Bank EHL,na wyjazdach odprawiali lepsze ekipy

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Vienna Capitals - KAC Klagenfurt
Zajmująca drugą pozycję Vienna podejmuje gości z Klagenfurtu. Myślę, że zdecydowanym faworytem tego spotkania są gospodarze, którzy mogą poszczycić się znakomitym bilansem spotkań na własnym lodowisku. Dziewięć zwycięstw i zaledwie jedna porażka po OT. Tymczasem Klagenfurt zdobył na wyjeździe zaledwie osiem pkt. Co więcej w tym sezonie obie drużyny spotkały się już dwukrotnie i dwukrotnie wygrała Vienna. W ostatnim meczu gospodarze pewnie wygrali z Albą Volan, ale wcześniej przegrali ważny mecz z Acroni Jesenice. KAC raczej wygrywa spotkania u siebie, a ostatnio ich forma jest bardzo nierówna. Cóż, wydaje mi się, że nawet przy nieco lepszej dyspozycji, ciężko byłoby im wygrać z Vienną dlatego stawiam na gospodarzy. ;-)
Typ: 1✅✅✅:jezora: Kurs: 1.50 || Buk: Bwin
Typ: over 5,5✅✅✅:jezora: Kurs: 1.50 || Buk: Bwin

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Salzbur-Graz 1 /1.50⛔ 4-4
W zespole aktualnego mistrza wydaje się poprawiać forma,ostatnio wygrali na wyjeździe z Linz który wyniki ma dosyć poprawne zwłaszcza na swoim terenie.Graz jest druzyną która wiecznie oblegała w lidze dolne rejony tabeli,mimo dobrego startu ostatnie cztery porazki z rzędu świadczą o tym ze limit szczęścia tej druzyny się zakończył.

Vienna-KAC 1 /1.55✅
Post wyżej fabregas przedstawił jak sytuacja wygląda chciałbym dodać ze Vienna straciła dwie kolejki temu pozycje lidera,Jesenice będą mieli dzisiaj trudną przeprawe więc mają okazje spowrotem wskoczyć na stołek

Innsbruck-Linz (zw) 1 /1.70✅
Linz w meczach wyjazdowych jest jak dotąd jedną ze słabszych druzyn,Innsbruck pezegrał tylko u siebie z Jesenicami reszta to same wygrane co prawda nie w regulaminowym czasie,więc stawiam na wygraną gospodarzy razem z karnymi za dosyć przyzwoity kurs.

W 0

witekx

Użytkownik
sam zagralem dubelka Vienna + Salzburg, wiec mam nadzieje ze dzis obejdzie sie bez niespodzianek i bede na ✅ ... odradzalby mgranie na Olimpije z ostatnia druzyną --&gt; niby goscie wszystko przegrywają ale kurs niewarty gry i kiedys musi byc ta wygrana, poza tym druzyna gospodarzy mnie nie przekonuje ;P

M 0

mikecfc

Użytkownik
nie bede nic wiecej dodawał do dzisiejszych spotkań Vienny oraz Salzburga. Uważam, że są to bardzo pewne zdarzenia po dobrych kursach. Ja również tak jak kolega wyżej zagrałem tego dubelka o dużej stawce, licząc że mnie nie zawiedzie. Co do spotkania Innsbruck-Linz, najlepszą opcją jest under 6.5 jeśli taki można znaleźć. Ja bym się na niego skusił jakbym nie stawiał w Expekt.com. Niestety firma ta udostępniła opcje 5.5, co jest małym ryzykiem.

W 0

witekx

Użytkownik
no i Salzburg zrobil niespodzianke niestety;/ 0-4 juz bylo ..zrobili 4-4 ale zamalo chociaz mieli jeszcze 11 min do konca i tylko remis ???? ... podsumowując to ładnie przewidzielismy wyniki w tej lidze: Vienna ✅ , zwyciestwo( lacznie z karnymi) i under Insbrucku i porazka Olimpiji o której wspomnialem :p
powodzenia w dalszych typach ????

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Liwest Linz - Graz 99ers
Po raz kolejny bukmacherzy dają dość wysoki kurs na gospodarzy. Linz pomimo kilku wpadek w ostatnim tygodniu jest u siebie bardzo mocny i z Grazerem powinni sobie spokojnie poradzić. Oba zespoły spotkały się już w tym sezonie dwukrotnie. W pierwszym spotkaniu wygrał Graz po OT, ale już w Linzu gospodarze nie dali szans i wygrali pewnie 7:2. Zresztą sam wtedy proponowałem grać na to spotkanie. ???? Wydaje mi się, że kurs w okolicy 1,55 utrzymuje się ponieważ Linz nie wygrało spotkania od 2 kolejek. Niespodziewanie przegrali u siebie z Salzburgiem, ale oznacza to jedynie że Red Bulls jest bardzo nieprzewidywalnym zespołem, który potrafi wygrać z każdym. Drugi mecz przegrany po OT z Innsbruckiem, który notuje ostatnio świetną serię sześciu spotkań bez porażki. Nie wydaje mi się, aby gospodarze mieli kolejną wpadkę, już trzecią w tym tygodniu, dlatego stawiam 1 na Linz. ????
Typ: 1✅✅✅:jezora: Kurs: 1.55 || Bukmacher: Bwin

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Linz-Graz 1 /1.60✅
Gospodarze tego spotkania przegrali dwa mecze z rzędu z Salzburgiem u siebie i na wyjeździe z Innsbruck co osłabiło ich pozycje w tabeli,dzisiesze spotkanie powinno być potraktowane z pełnym zaangazowaniem i dlatego Linz wygra to spotkanie
Jesenice-Vienna (zw.) 1 /1.75⛔
Jesenice jeszcze nie dawno pokonali ekipe z Wiednia 6-5 przegrywając 4-0 w meczu na szczycie pokazali klase.Na swoim terenie są niepokonani mam nadzieje ze wyciągną wnioski z błędów które spowodowały utrate tych czterech bramek i w spotkaniu od początku bardziej przechylą szale na swoją korzyść.W ostatniej kolejce Jesenice przegrały mecz wyjazdowy co wykorzystali ich dzisiejsi rywale,znów mają okazje być na pierwszym miejscu
Villach-Salzburg (zw.) 1 /1.8⛔
Dwie najlepsze druzyny zeszłego sezonu zmierzą się w konfrontacji sezonu zasadniczego,obie ekipy nie prezentują tego co rok temu,bardziej jednak zawodzi Salzburg który przegrywa mecze ze słabymi ekipami nawet na swoim terenie,Villach ostatnio strącił z fotelu lidera Jesenice które grają do tej pory rewelacyjnie dlatego powinni pokonac równiez Salzburg

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Linz-Villach 1/1.95⛔
Salsburg-Venna 2/2.30⛔
Linz ma w miare wyrównaną formę ,na swoim obiekcie gra idzie im bardzo dobrze od szesnastu spotkan przegrali tylko raz.Główny powód dla którego zdecydowałem się zagrac to spotkanie jest dyspozycja Villach w ostatnim meczu przegrali u siebie 3-5 dając sobie strzelic wszystkie gole po prowadzeniu 3-0 mam nadzieje ze nie chwycą dzisiaj pana Boga za nogi.W drugim sporkaniu postawiłem na graczy z Wiednia którzy rozdziewiczyli wkońcu Jesenice z passy bez porazki na swoim obiekcie.Wynik 0-5 był głownie spowodowany brakiem kilku kluczowych graczy zas w Wiennie takowi powrócili do gry,myśle ze obecny lider wygra z Salsburgiem którego kazdy występ to jedna wielka niewiadoma

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Villach-Innsbruck 1/2.05✅ 5-3
Pasut zajmuje ostatnią pozycje dzięki której moze startować w play-off.Mimo ze do konca sezonu zostało sporo meczy lepiej nie odstawiac wszystkiego na ostatnią chwile,przegrywając spotkanie mogą spaśc na ósmą lokate,trzeba podkreślic ze w tym sezonie ekipy są bardzo wyrównane głównie o zwycięztwach przesądza boisko dla gospodarzy.Innsbruck nie nalezy do najlepiej grających ekip na wyjeździe,myśle ze mimo ostatnich potknięc VsV wygra dzis spotkanie.Innsbruck juz poległ z Villach 5-2 u siebie wygrali po dogrywce

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Vienna Capitals - Graz 99ers
Mecz pomiędzy Vienną a Grazerem powinien być bardzo jednostronny. Gospodarze, którzy dość nieoczekiwanie przegrali swoje dwa ostatnie spotkania wciąż prowadzą w EHL, ze znakomitym bilansem u siebie ( 10 zwycięstw i 2 porażki). Tymczasem Grazers gra nawet nieźle, lecz bardzo dużo meczy remisuje, co jest bardzo charakterystyczne dla tego zespołu. I tak oto w ciągu ostatnich pięciu spotkań, zremisował aż trzykrotnie, lecz w tym czasie zgodnie z moimi (wcześniejszymi) przewidywaniami przegrał 4-1 z Linzem. ???? Drużyny spotkały się w tym sezonie już dwukrotnie i dwukrotnie wygrywali zawodnicy Capitals. Najpierw nie dali żadnych szans u siebie, wygrywając 8-1, a na wyjeździe już trochę skromniej 3-1. ???? Osobiście uważam, że typ na Vienne jest niemalże pewniakiem (choć określenie &quot;pewniak&quot; nie jest zbyt popularne ???? i może nawet dobrze...). Obserwuje ligę austriacką od bardzo dawna i na prawdę rzadko zdarza się aby lider ligi przegrał trzy spotkania z rzędu. W tej sytuacji mamy ponadto atut gry u siebie i znakomite statystyki w meczach z Grazersem. Stawiam 1 z handicapem. ????
Typ: 1✅✅✅:jezora: Kurs: 1.45 || Bukmacher: Bwin
Typ: 1 (-1)✅✅✅:jezora: Kurs: 1.80 || Bukmacher: Bwin

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
A co sądzisz o spotkaniu
HDD ZM Olimpija - EHC Liwest Linz ?
Jak dla mnie Linz , mimo iż nie gra na swoim lodzie , powinien po prostu przejechać sie po Olimpiji , która jest generalnie drużyną gorzej niż słabą.
Ja tego meczu nie ruszam. ???? Jeśli dobrze zrozumiałem, uważasz, że Linz powinien spokojnie wygrać... Ja bym nie lekceważył Olimpi. Prawda, mieli dłuuuuuugą serię porażek, przegrali nawet z Albą Volan, a tu nagle wygrywają (wprawdzie po OT) z Jesenice. ???? Nie wiem czy patrzyłeś, ale Linz już dwa razy w tym sezonie przegrał z Olimpią. ???? Według mnie, może być różnie. ????
PS: Proponuje następnym razem napisać coś więcej od siebie i np. spytać innych forumowiczów co myślą o tym meczu.
Pozdrawiam :spokodfhgfh:

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Vienna-(Graz + 1 gol)handicap typ:1 / kurs:1.8✅ 4-2
Analiza została przedstawiona wyzej więc dodam od siebie ze Grazz w tym sezonie ma więcej szczęscia niz umiejętności,na boiskach rywali gra się niesamowicie cięzko,Vienna jest liderem i nie moze pozwolic sobie na przegraną ze słabymi druzynami bo poziom w tym roku w EHL jest bardzo wyrównany.Sądze ze ekipa z Wiednia będzie jak najszybciej chciała przechylic szale na swoją korzyśc nie odstając tylko jednobramkową przewagą

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
KAC-Jesenice typ:2 kurs:2.20⛔
Jesenice po pierwszej porazce na swoim obiekcie az 0-5 przegrali kolejno wyjazd z Olimpiją, zdobyli następnie punkty z ostatnią druzyną w tabeli dzisiaj jadą walczyc z Klagenfurtem który zajmuje ósmą lokate.Jesenice mają punkt straty do lidera i muszą wygrywać czekając na potknięcie rywala.Ostatnie porazki były przyczyną braku kluczowych graczy, zdaje sie ze powracają do gry chociaz to nie sprawdzone info.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom