Liefering - Horn +2,5/BTS @2.00 bet365
3:1
Nie mam żadnych wątpliwości co do słuszności tego typu i postaram się, abyście też nie mieli i zagrali ze mną. Po pierwsze H2H. Oto bezpośrednie mecze tych drużyn z ostatnich dwóch lat:
Jak widać w meczach tych ekip pada niemal zawsze grad goli, a przypadku, że przynajmniej jedna z drużyn nie trafiła do siatki rywala, po prostu nie było.
Statystyka ta to, moim zdaniem, głównie zasługa dzisiejszych gospodarzy. Ekipa juniorów/rezerw RB Salzburg gra bardzo overową piłkę. W ligowej tabeli over/under zajmują pierwsze miejsce ze średnią 3,7 bramki na mecz z ich udziałem. W ich ostatnich dziesięciu meczach tylko raz nie było BTS'a - w meczu z czerwoną latarnią ligi - Innsbruckiem.
Zespół Horn również (choć nie z takim rozmachem) strzela, jak i traci bramki. Po zimowej przerwie w 4/5 ligowych meczach padł BTS. Aż 3 wyniki jednak to 1:1 (pozostałe 0:0 i 2:5). Ekipa ta zawsze coś ukłuje, ale też nigdy do końca nie przypilnuje swojej bramki. W starciu z takim zespołem jak Liefering okazji do obu sytuacji powinno być co nie miara.
Nie wiem która z ekip wygra ten mecz, ale jestem pewny, że zobaczymy tu dużo goli, a bardzo prawdopodobne jest, że wygraną na konta otrzymamy już w przerwie meczu.