>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Austria (Bundesliga | Erste Division) - 2013/2014

Status
Zamknięty.
perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Austria, Bundesliga
AC Wolfsberger - Sturm Graz
Typ: Oba zespoły strzelą gola
Kurs: 1,52
Analiza:
Według mnie bardzo dobry typ w lidze Austrii. Gospodarze dużo goli strzelają i sporo tracą. Ostatnie 5 spotkań na własnym terenie to zawsze bramki dla obu zespołów. Goście natomiast ostatnio na wyjeździe zremisowali 2:2 z Rapidem Wiedeń, potrafią zdobywać gole. Myślę, że spokojnie oba zespoły załadują piłkę w siatce.
Polecam

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Spotkanie: Sturm Graz - Winer Neustadt
Typ: Gospodarze wygrają !
Kursy: http://www.betexplorer.com/soccer/austria/tipp3-bundesliga/sturm-graz-neustadt/Szl4j28k/

Na 19 rozgrywanych meczy między tymi drużynami Sturm Graz wygrał te pojedynki aż 11 razy, a 4 z nich zakończyły się remisem. Goście od 8 kolejek są bez wygranej, mają problemy ze swoim trener ponad to w tym meczu nie zagrają dla nich tacy zawodnicy jak Koch 10/0, Rakowitz 3/0, Wallner 14/0, oraz Maderner 3/0.
⛔ Sturm Graz 2:3 Winer Neudstadt

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
NEUSTADT - ADMIRA
over 2,5⛔1-0
1,67 bet365

Jest to 18 kolejka austriackiej bundesligi .
Gospodarze zajmuja 7 miejsce w tabeli zgromadzili 17 pkt , bramki 23-46.
U siebie na 8 meczy bramki 8-18 .
Goście okupują ostatnią 10-tą lokatę z dorobkiem 10-ciu pkt. bramki 23-37.
Na wyjazdach Admira na 8 meczy bramki 11-22.
W tym sezonie Neustadt rozbiło na ich terenie Admire 3-0 .
5 ostatnich meczy miedzy tymi zespolami to zaliczona granica 2,5 bramki .
21.09.13 TIP Admira Neustadt 0 : 3
20.04.13 TIP Neustadt Admira 3 : 0
16.02.13 TIP Admira Neustadt 1 : 2
20.10.12 TIP Neustadt Admira 2 : 1
05.08.12 TIP Admira Neustadt 4 : 0
Ja gram over 2,5
Pozdrawiam

yurand 230

yurand

Użytkownik
AC Wolfsberger - Sturm Graz

TYP: BTS - KURS: 1,65 ✅

BUK: MILENIUM

Bardzo ciekawy mecz jutro w austrackiej tipp3. Wolfsberger, który radzi sobie u siebie całkiem dobrze (chodzi mi o strzelanie bramek), ostatnio pokonał faworyzowany Rapid. Nie była to dla mnie jakaś większa niespodzianka, ponieważ Wolfsberger wygrało na wyjeździe z Rapidem 4-2 jakieś dwa miechy temu. Myślę, że może tutaj wyjsc nawet czysta &quot;jedyna&quot;. Warto wspomniec, że Wolfsberger w tym roku notuje u siebie od początku sezonu w każdym meczu typ BTS. Polecam, bo jak dla mnie to darmowy typ... ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Rapid Wiedeń - Wiener Neustadt
Tracący do lidera 10pkt. Rapid podejmie dzisiaj Wiener Neustadt które zajmuje ósmą lokatę, traci do Rapidu także 10pkt. W dodatku zagrają dziś bez sześciu graczy : Hlinka,Schopfa, Wallnera, Rakowitza, Madernera oraz Angelera. Będzie problem ze złożeniem jakiegoś dobrego składu a Rapid u siebie jest niezwykle mocny nie przegrał od 7 spotkań. Cztery wygrał i trzy zremisował w dodatku grają u siebie ofensywnie wszystkie siedem spotkań zakończyło się Overem 2,5.

Over 2,5 @@ 1.45 ⛔

D 23

dziedzicpruski

Użytkownik
Red Bull Salzburg - Austria Wiedeń (+1,25 ah) 2,2 3/10 b365 4:0 ⛔3j.
Od razu zazanaczam, że nie lubię grać tej ligi. Często są dziwne rezultaty, ale za małą stawkę można zaatakować. Kurs na Salzburg to kpina (~1,30). Wiem, że u siebie są w tym sezonie jak walec, a ostatnio ogrywali regularnie Austrię pokrywając handicapy, ale bez przesady. U gości zabraknie tylko Leovaca (wcześniej kontuzjowany) i Murga (zawieszenie), do zastąpienia jak najbardziej. U gospodarzy osłabienia są większe (Ilsanker, Vorsah, Hierlander, Rodnei, Soriano), ale mają tak szeroką kadrę, że nie demonizowałbym tego. Myślę, że jest szansa na to, że Austria nie przegra więcej niż 1 bramką, a może pokusi się o niespodziankę. Kurs na x2 ~3,4, 2DNB~6,9 ! Nie będę się rozpisywał, może ktoś kto bardziej śledzi tę ligę, będzie miał coś do dodania.

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
✅GRODIG - Admira 1
1,90 bet365✅✅2:1

Spotkanie gospodarza który zajmuję 2 pozycję z ostatnią 10-tą Admirą .
W sierpniu tego roku Grodig rozwalił Admire na własnym obiekcie 7-1 !
W październiku na boisku dzisiejszych gośći rowniez wygrał Grodig 4-0 .
Grodig na ostatnie spotkania to jeden remis jedna porazka z Innsbruckiem gdzie grodig konczyło mecz w 8 oraz 3 zwyciestwa . Admira ostatnio odsniosla zwyciestwo u siebie z Innsbruckiem 3-0 oraz zremisowała na obiekcie Austrii wieden 2-2 i dlatego pewnie tak wysoki kurs na Grodig , trzeba korzystać !
Ewentualnie :
GRODIG HA -1,5 bet365 3,20⛔

Otrzymane punkty reputacji: +5
E 147

ernestbugaj

Użytkownik
Też wpadł mi w oko ten mecz z powodu wysokiego kursu na gospodarzy. Zajrzałem więc na stronkę klubu i okazuje się, że kilku podstawowych piłkarzy jest kontuzjowanych albo niepewnych występu. Wszystko ma okazać się krótko przed meczem. Czekam więc na składy i ewentualnie idę w stronę Grodig.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Warto poczekać jeszcze pół godzinki do podania składów na mecz, ale z tego co widzę potencjalne braki w zespole gospodarzy to obrońcy Cabrera 10/1, Strobl 6/1, Schubert 5/0, Hayden 6/0, pomocnicy Leitgeb 16/4, Potzmann 10/0, Salamon 19/3, i napastnik Trdina 10/4. Osłabień sporo głównie w defensywie. Adi Hutter ma spokój jeśli chodzi o napastników tutaj raczej powinni wystąpić Zulechner i Elsneg, w pomocy są Huspek czy Nutz, ale już w obronie słabiutko i może wystąpić np młody Oberst. Admira bez Schwaba 20/4 i Schachnera 9/0 a więc główne braki w pomocy. Admira trochę dziwny zespół, potrafią zdominować Austrię i to w Wiedniu wyciągając remis z 0:2 tworząc bardzo dużo sytuacji podbramkowych, z Ried też IMO byli lepszą ekipą ale brakło trochę do 3 pkt, na mocnych się spinają ale z tymi słabszymi ekipami jakby brakowało motywacji (?) jak z Neustadt. Chociaż i w tym meczu dominowali. Grodig u siebie nie zachwyca chociaż ostatnie dwa mecze jakby tego nie potwierdzały to jednak patrząc w tabelę można zauważyć iż obok Innsbrucku zaliczają najwięcej straconych goli u siebie. Jeśli potwierdzą się wszystkie absencje spróbuję lekko w stronę gości bo widzę tutaj value.

SV Grödig - FC Admira Wacker Modling 12 Admira 2,75 bwin

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
co do tych skladow to dlaczego zmiennik ma zagrać o wiele gorzej hmm juz widzialem ostatnio typowaniw na celte z valladolid,gdzie valladolid bez graczy a tu pogrom 3:0 , jak widać grodig izzy,powodzenia panowie

F 3

fcb2005

Użytkownik
co do tych skladow to dlaczego zmiennik ma zagrać o wiele gorzej hmm juz widzialem ostatnio typowaniw na celte z valladolid,gdzie valladolid bez graczy a tu pogrom 3:0 , jak widać grodig izzy,powodzenia panowie
no fajnie ale typ Ci niestety nie wszedł,czysta jedynka oczywiście ale handi nie

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
jeszcze co do tych absencji w Grodig, to jakieś 2 tygodnie temu mieli chyba jeszcze więcej braków i też było o tym pisane, a wygrali 3:0 z Ried.

yurand 230

yurand

Użytkownik
✅GRODIG - Admira 1
1,90 bet365✅✅2:0

Spotkanie gospodarza który zajmuję 2 pozycję z ostatnią 10-tą Admirą .
W sierpniu tego roku Grodig rozwalił Admire na własnym obiekcie 7-1 !
W październiku na boisku dzisiejszych gośći rowniez wygrał Grodig 4-0 .
Grodig na ostatnie spotkania to jeden remis jedna porazka z Innsbruckiem gdzie grodig konczyło mecz w 8 oraz 3 zwyciestwa . Admira ostatnio odsniosla zwyciestwo u siebie z Innsbruckiem 3-0 oraz zremisowała na obiekcie Austrii wieden 2-2 i dlatego pewnie tak wysoki kurs na Grodig , trzeba korzystać !
Ewentualnie :
GRODIG HA -1,5 bet365 3,20✅
Było 2-1, a nie 2-0. Także ten Handi za 3,20 ci nie wszedł...

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
AUSTRIA WIEDEN - Ried ⛔1-1
1,67 bet365

Dziś kolejny raz probujemy Austriacką Bundeslige .Austria zakończyła w tym roku LM , zespół skazywany na pożarcie był bardzo bliski awansu nawet do dalszej fazy LM .
Szkoda , że nawet nie awansowali do LE ( gorszy bilans bezpośrednich spotkań z Fc Porto 1:1 ; 0:1 ) . Gospodarze zajmują 4 pozycję ze stratą 6 pkt. do 2-ego Grodig , bo Salzburg jest w tym sezonie raczej juz po za zasięgiem i strata wynosi 14 pkt. Ostatnio Austria Wiedeń przegrała 0-4 z Salzburgiem i zremisowała 2-2 z ostatnią Admira . Ried zajmujący 5 miejsce tuż za Austrią w ostatnich 5 meczy zaliczył 4 wtopy oraz jedno zwyciestwo z Rapidem u siebie .
Trener Austri Wieden , chorwat Nenad Bjelica będzie musiał walczyć dziś o zwycięstwo ,aby nie stracić kontaktu z czołówką . Nie wyobrazam sobie , że austria tutaj zgubi pkt .
Wtym sezonie Ried zremisował u siebie 1:1 z Austrią .
Wiedenczycy zremisowali u siebie z Ried 3:3 gdzie bramke na remis stracili w 89&#39;.
Stawiam na zwyciestwo gospodarzy .

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Sturm Graz - Rapid Wien⛔2:0
BTS 1,73 bet365

Sturm u siebie strzela 1,5 a traci 1,7 , Rapid na wyjezdzie strzela 1,5 traci 1,3 gola .
H2H ostatnich 5 spotkan to wszystko zaliczone BTS . Sturm na ostatnich 5 spotkań we wszystkich strzelił , Rapid na 5 ostatnich tylko w ostatnim spotkanie z Neutadt nic niue strzelił remisując spotkanie 0:0 . Sturm w lidze na 5 ostanich spotkan u siebie 3 razy zaliczony BTS , Rapid na wyjeździe na 5 ostatnich spotkan rowniez 3 razy zaliczony BTS .
Wtym sezonie Sturm przegrał u siebie 2-4 oraz zremisował w Wiedniu 2-2 .
Ze wzgledu na to , że Austriacka Bundesliga overowa bardzo licze tutaj na BTS bo co do overu to mam przeczucie ze moze byc roznie .
Powodzenia panowie i panie .

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Red Bull Salzburg - Admira Wacker Mödling
Red Bull Salzburg -2 @ 1.65 Bet365 ✅✅

Red Bull w ogromnym gazie, w lidze ostatnio przegrali 24 listopada z Rapid&#39;em, oprócz dominacji w lidze bardzo dobrze pokazują się na europejskim podwórku - ostatnia wygrana z Ajax&#39;em chyba mówi wszystko. Dzisiaj przeciwnikiem drużyny z Salzburga będzie przedostatnia w tabeli Admira Wacker Modling. Goście grają w kratkę, potrafią pokazać się z dobrej strony wygrywając z wyżej wymienionym Rapid&#39;em oraz remisując ze Sturm&#39;em Graz, jednak na dłuższą metę nie są to wyniki osiągalne dla tego zespołu. Do tego trzeba dodać ich fatalną grę na wyjazdach (najgorsza w lidze, na 11 meczy 6 zdobytych punktów.

Braki kadrowe:
RB Salzburg: Niepewne występy Hierlandera (10/1) oraz Rodnei (3/0)
Admira: Niepewne występy Domoraud (22/4), Schwab (22/4)

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Altach - First Vienna 1 (-1.5) @ 1.70
2:2 ⛔

Czy mnie się wydaje czy tu jakieś promo? Ostatnia z pierwszą.
Będący w gazie Altach, zmierzający po mistrza i awans przeciwko drużynie z końca tabeli, która w ostatnich pięciu meczach zdobyła 1 punkt (na wyjeździe z przedostatnią drużyną).
Jak ktoś ma jakieś lepsze info to poproszę, dla mnie pewna jedynka.

Groven: Dopisuj bukmachera przy kursach!

michciu90 68

michciu90

Użytkownik
SV Josko Ried - FC Red Bull Salzburg
Dziś o 19:00 rozegrany zostanie kolejny mecz z udziałem lidera austriackiej tipp3 Bundesliga. Wynik inny niż wygrana gości będzie nie lada niespodzianką biorąc pod uwagę formę jaką aktualnie prezentują gracze Salzburga aczkolwiek ja wolę zagrać na ilość bramek bo kursy to istna promocja w mojej opinii. Do rzeczy, goście śrubują rekord zwycięstw z rzędu w rodzimej lidze, mają na koncie ich już 9, strzelili minimum jedną bramkę w 60 kolejnych meczach (nie licząc spotkań towarzyskich) a ich tegoroczna forma jest oszałamiająca. 11 meczy od początku 2014 roku, 10 zwycięstw i 1 porażka z Zenitem towarzysko, 10x over 2.5 i tylko jeden under również z Zenitem, w Lidze Europy 2x wbili Ajaxowi po 3 bramki i awansowali do kolejnej rundy, w lidze 22 punkty przewagi nad 2. drużyną, bilans bramek 85:22 co daje średnią strzelonych goli na poziomie 3,4 na mecz.
Gospodarze to 5. team w lidze z realnymi szansami na grę w europejskich pucharach w następnym sezonie, w tym roku niepokonani (1-3-0) ale nie oszukujmy się to nie ta półka co zespół z Salzburga, jedyne na co ich stać w dzisiejszym spotkaniu to strzelenie bramki.
Trener Salzburga zdaje się nie lekceważyć rywali:
“After the international break it will be a difficult match for us. It is not so easy to go to Ried. They are a good team, right in the battle for the Europa League spots and they will not gift us anything. They always have a good atmosphere at their small stadium and we have to prepare for a tough match.”
ale bez przesady kilka dni na zgrupowania reprezentacji nie popsuje nagle formy i atmosfery panującej w drużynie.
Red Bull bez Alana ale Soriano i Zulj powinni zrobić robotę dlatego:
over 2.5 @ 1.40 Bet365 - promocja, tutaj to sam Salzburg powinien to pokryć :wink:
over 3.5 @ 2.17 Pinnacle

POLECAM
/
edit. 39min 1:3, MASŁO !!! :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +2
larkspur 505,8K

larkspur

Użytkownik
SV Ried - FC Salzburg
Salzburg -1 @1.80 ✅✅✅
Co tu duzo pisac. Dzis o 19 zmierzy sie 5 w tabeli Ried z absolutnym liderem Salzburgiem.
Gram juz od paru kolejek handi w strone Salzburga bo to jaka gre prezentuja jest piekne.
W lidze europejskie wyeliminowali niedawno Ajax pokonujac ich w dwumeczu az 6:1.
Druzyna potrafi grac bardzo ofensywnie dlatego w meczu z ich udzialem pada duzo bramek.
Moim zdaniem Salzburg to taki austriacki odpowiednik Bayernu Monachium.
Mimo nieobecnosci w dzisiejszym meczu jednego z najlepszych strzelcow Alana z 21 bramkami na koncie mysle ze w ataku z Soriano po raz kolejny FC Salzburg pokona dosc wysoko rywali.
Dla odwaznych polecam takze typ FC Salzburg -2 po @2.87 ktory rowniez ma duze szanse powodzenia.
Pozdrawiam ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom