>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Austria (Bundesliga | Erste Division) - 2013/2014

Status
Zamknięty.
elano07 1K

elano07

Użytkownik
Linz- Mattersburg 2 1,57 300=471 bet365 ✅
Linz ostatni sezon spadł z drugiej ligi prawie cały skład został wyprzedany(12 piłkarzy) w ich miejsce podpisano kontrakty z kilkoma osobami z IV ligi. Mattersburg prawie pełny skład, odeszło tylko trzech piłkarzy z podstawowego składu. Linz słabo w sparingach udało im się tylko zremisować z amatorskim klubem z Austrii, przegrali także z duklą 1-4. Mattersburg zremisował z Levski 01:01. Wydaje mi się ze będzie tutaj widoczna różnica klas obu zespołów.

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Bad Vöslau – Hartberg 1DNB 5,5 100=550 bet365 2-3 było blisko ⛔
Gospodarze bardzo silni w tamtym sezonie Hartberg ma nowych 10 piłkarzy mogą nie być zgranie. Bad Vöslau w tamtym sezonie miał dobre wyniki pucharze , zespół gra bardzo dobrze w domu. Z tego co wyczytałem gospodarze będą bardziej zmotywowani żeby wygrać ten mecz można spróbować

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Liga Regionalna Zachód
Bregenz - Johann
X (remis) @3.65 bet-at-home
X do przerwy ?? (póki co brak)
X/X (połowa/końcowy) ?? (póki co brak)
Co prawda Liga Regionalna, ale fani austriackiej piłki tutaj pewnie się odnajdą. Co prawda kursy podało tylko bet-at-home (inni się boją?), ale z tego co wyczytałem na stronach anglojęzycznych to &quot;there is something between them&quot;. I trudno się z tym nie zgodzić. Radzę rzucić okiem w poprzednie spotkania pomiędzy obiema ekipami. I nie ruszają mnie stwierdzenia, że Bregenz było w tabeli piąte, a ich sobotni rywale aż pięć pozycji niżej. Potencjalne wzmocnienia gospodarzy także nie robią na mnie wrażenia. Może odpalą, ale raczej nie w tym meczu. Zarówno jedni jak i drudzy odpadli w 1/32 ÖFB Cup i teraz pewnie koncentrować się będą na lidze. Ale nie tym razem. Teraz pewnie potraktują to jako sparing, sami też pewnie odwiedzą punkty bukmacherskie. Czemu? Rzut oka na wspomniane przeze mnie wyżej mecze bezpośrednie i... wszystko jasne. Od sezonu 2010/2011 (czyli przeszło trzy lata) widać tendencję do grania &#39;na remis&#39;. I to nie tylko na koniec meczu, ale w większości też i do przerwy. Na sześć spotkań pięć z nich skończyło się remisem. We wszystkich sześciu spotkaniach do przerwy mieliśmy remis. Dla mnie naprawdę bardzo prawdopodobne, pewnie jak ktoś się zorientuje to z oferty to wycofa, póki co jest ładnie.

M 3

maverick111

Użytkownik
St. Polten - A. Lustenau
Typ - St. Polten ✅
Kurs 2.0

Ktoś powie, ze początek sezonu, że dopiero trzecia kolejka i że nie warto próbować. Ja jednak jestem innego zdania i tylko się zastanawiam skąd się wziął tak wysoki kurs na tak świetnie dysponowaną drużynę gospodarzy? Świetna dyspozycja, to jedno ale dodając do tego fakt, że z drużyna A. Lustenau (która jest zdecydowanie pod formą) im po prostu leży co widać w poprzednich meczach to pozwala mi mówić że jest to mocna 1.
miło łatwo i przyjemnie ;)

barca14 84

barca14

Użytkownik
faktycznie wydaję się dobry typ, tym bardziej, że w ekipie goście nie zobaczymy obrońcy kupionego z Kapfenberg 24/2, pomocnika 15/0, pomocnika 10/0. Ci dwaj pierwsi grali w dwóch pierwszych kolejkach już.
Gospodarze bez napastnika, który w poprzednim sezonie strzelił 3 gole i bez innego - z Neustadt. (9/0f), ale u nich w ataku akurat ma kto grać. Ci dwaj nie grali jeszcze w tym sezonie

elano07 1K

elano07

Użytkownik

First Vienna-Liefering 2 AH-1 1,75 5/10 bet365
Liefering zespół bardzo dobrze zarządzany, jest beniaminkiem w II lidze ale w następnym sezonie pewnie będzie walczył w najwyższej klasie rozgrywkowej. W ostatniej kolejce zespół pokonał jednego z najsilniejszy klub w lidze i to aż 5-1. Jak na razie goście prowadza w tabeli z kompletem zwycięstw. Jeśli chodzi o gospodarzy to z roku na rok walczy o utrzymanie. W tym sezonie klub miał problemy z płynnością finansową i został ukarany -3 ptk. Jak na razie zespół tylko z 1 ptk. W tym meczu nie powinno być niespodzianki i goście powinni wygrać.​

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
ale w następnym sezonie pewnie będzie walczył w najwyższej klasie rozgrywkowej.
Zwłaszcza, że Liefering jest klubem satelickim Salzburga i federacja na pewno ich dopuści do Bundesligi. Po drugie Djurić nie zagra w Liefering.

sparta 309

sparta

Użytkownik
Może, ale uważam też że może paść remis a nawet Altach może wygrać. Chociaz może stac sie wszystko!
Jakie pytanie taka odpowiedz. oba posty do kasacji

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 11

pocios

Użytkownik
co myslicie o St. Polten - Altach ? Wedlug mnie St.Polten moze wygrac to spotkanie.
ja uważam że St. Polten powinno wygrać to spotkanie u siebie bez straty bramki ich rywal w ostatnim meczu z beniaminkiem(fakt nie byle jakim) przegrał aż 1-5 więc myślę że Polten wykorzysta ten fakt i skromnie pokona altach

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
co myslicie o St. Polten - Altach ? Wedlug mnie St.Polten moze wygrac to spotkanie.
ja widzę tutaj o2,5
natomiast ciekawie zapowiada się spotkanie Austrii L. przeciwko Horn. Austria strzeliła w 4 meczach 0 bramek, a straciła 3, natomiast Horn strzelił 9 i stracił 13. Austria gra jak na razie bez pomysłu na grę, a Horn ciągle atakuje zapominając o obronie, myślę, że BTS tutaj jest dobrym rozwiązaniem.
I oczywiście Hartberg czysta 1!

elano07 1K

elano07

Użytkownik

FC Admira Wacker - Sturm Graz 2DNB 1,9 6/10 bet365
Admira w wielkim kryzysie, zespół strzelił tylko dwa gola i stracił aż 11. Ostatni mecz totalna klapa 1-7 w Grödig i 3 czerwone kartki(wszyscy obrońcy). W składzie Admirii zobaczymy 19 letniego Leitnera który jeszcze nie zagrał ani jednej minuty w tym sezonie. Sturm też nie wygląda jakoś rewelacyjnie, zespół odpadł w El. LE z Islandzkim Breidablikiem, ale wydaje mi się że tutaj w obecnej sytuacji zespół może się odbudować. Wydaje mi się że osłabienia u gospodarzy są jednak zbyt duże aby mogli dzisiaj liczyć choćby na zwycięstwo.​

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna / Austria / Bundesliga
Spotkanie: Austria Wien - SC Magna W.N.
Typ: BTS ? Tak
Kurs: 1.80
Bukmacher: William Hill
vs.

Analiza: w ramach 5 kolejki ligi austriackiej odbędzie się spotkanie pomiędzy w/w drużynami. Piąte miejsce Austria Wiedeń w tabeli podejmuje przed własną publicznością plasującą się tuż za nimi drużynę SC Magna W.N. Sugerując się h2h to w bezpośrednich pojedynkach obu drużyn stosunek wygranych Austrii Wiedeń wynosi 9:2 ! Obecnie Austria Wiedeń oszczędza swoich graczy i skupia sie na UEFA Champions League 2013/14, gdzie za cztery dni wybiera się na mecz z Dinamo Zagreb. Zauważyłem że ostatnie ligowe wyniki drużyny ze stolicy Austrii i ubiegłorocznego mistrza Bundesligii są bardzo zróżnicowane. W/P/R/R to chyba nie wyniki, które odzwierciedlają taka drużynę. Liczę w tym meczu na to, że przyjezdni postarają sie o honorową bramkę, a gospodarze też coś dołożą od siebie. W meczu z Salzburgiem byli w stanie strzelić honorową bramkę to dlaczego tym razem nie ? SC Magna w tym meczu bez kontuzjowanego Terzic i pauzującego za kartki Mimm.
wynik: Austria Wien 5:0 SC Magna W.N. / ⛔ nie zaliczony !

elano07 1K

elano07

Użytkownik

Liefering-Horn X2 1,95 bet365
Liefering ostatnio bardzo słaba forma zespół przegrał 2 ostanie mecze na dodatek dość dużo kontuzji dzisiaj nie zobaczymy: Hrot(def.9),Adjei(def.6),Aufhauser(midf.10),Roguljic(midf.6+2 2g),Volkl(midf.8+2),Mair(striker 7+2).Horn 7 w tabeli ale ostatnio forma zdecydowanie zwyżkuje, ponadto goście w pełnym składzie. Wydaje mi się że tutaj powinni zdobyć chociaż punkt.​

yurand 230

yurand

Użytkownik
Horn - Austria Lustenau
TYP: -3,5 bramki - KURS: 1,45
BUK: MILENIUM

Spojrzałem na to spotkanie i pomyślałem, że tam będzie mało bramek. Dlaczego? Już tłumaczę...
Więc: Horn na początku sezonu strasznie strzelał i dużo tracił... Pierwsze 5 meczów waliłem ciągle OBIE STRZELĄ i zawsze przechodziło. Najbardziej zapamiętałem chyba łamańca, którego zrobili grając z Mattersburgiem, gdy do przerwy prowadzili 3-0 a ostatecznie przegrali 3-4. Teraz już trochę przybastowali, ale i nie tracą sporo jak na początku. Zremisowali niedawno u siebie 0-0 z SCR Altach, którego stawiam praktycznie obok Austrii Lustenau jeśli chodzi o poziom. Tutaj myślę, że może byc podobnie. Ale 4 bramek nie będzie w tym meczu ???? Dla tych bardziej odważnych polecam też -2,5 za kurs 2,00... Powodzenia ????

wczorajsza-noc 21

wczorajsza-noc

Użytkownik
SCR Altach - TSV Hartberg 1 @1.3 ✅

Ostatnio wpadka Altach ze słabym Mattersburg 3-3 na wyjeździe. Patrząc na tabelę formy w ostatnich 6 meczach Hartberg jest gorsze jeszcze od Mattersburg. Ostatnie 6 meczy gosci to 1-1-4 4-13, gospodarzy 3-2-1 14-9. U siebie Altach jeszcze nie przegrało co najwyżej remis. 6-1-0 18-5. Goscie mecze wyjazdowe 2-2-3 7-15 nie najgorzej. Dziś liczę że po ostatnim meczy Altach będzie chciało się odegrać i wygrają dzisiejsze spotkanie.

Czy ktoś ma jakieś info co do składów? Jakieś ważne absencje?

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Mafia szantażuje piłkarza w Austrii!

Jak podaje „Kronen Zeitung” obrońca Dominique Taboga, piłkarz SV Grödig, drużyny z austriackiej Bundesligi był zastraszany przez mafię ustawiającą wyniki spotkań.

Potwierdza to menadżer klubu, Christian Haas. – Dominique poprosił o rozmowę w poniedziałek rano. Powiedział, że szantażowała go grupa przestępcza. Chodzi o korupcję w piłce nożnej. Dla nas sytuacja jest nowa. Pojawiła się znikąd, całkowicie nagle. Wszyscy jesteśmy zszokowani – mówi Haas.
Według tamtejszej prasy, w skandal zamieszany jest również 20-krotny reprezentant Austrii, Sanel Kuljić. Taboga i Kulijć przed rokiem grali razem w barwach SV Kapfenberg, który obecnie występuje na zapleczu Bundesligi. Klub ten podejrzewa się o ustawianie wyników spotkań.
Sprawą wstrząśnięte są władze ligi, które na łamach oficjalnej strony internetowej zadeklarowały wsparcie oraz chęć wyjaśnienia okoliczności. – Jeśli popełniono przestępstwo, właściwie komisje powinny niezwłocznie wszcząć odpowiednie procedury. Będziemy je w czynnościach śledczych bezwarunkowo. Chcemy zachować integralność naszego sportu – powiedział prezes austriackiej ekstraklasy, Hans Rinner.
- Jesteśmy zainteresowani szybkim i kompletnym wyjaśnieniem sytuacji. Ustawianie wyników spotkań jest jednym z największych zagrożeń futbolu. Każde naruszenie musi zostać ukarane – dodał prezes ÖFB, Leo Windtner.
Na razie do mediów nie przedostały się kolejne wieści.

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik
St. Polten - Hartberg
22.11.2013 18:30
Przed nami kolejne spotkania w austriackiej Erste Lig. Jedno z piątkowych meczy zostanie rozegrane pomiędzy St. Polten a Hartberg. Obecnie zajmują piąte miejsce mając dwadzieścia pięć punktów. Są solidni na własnym obiekcie, wygrali pięć meczy zaś trzykrotnie ponosili. Znajdują się w dużo lepszej formie od rywali,w pięciu minionych meczach, gdzie to zanotowali cztery wygrane. Muszą zagrać tutaj bardzo skutecznie ponieważ ich rywale grają fatalnie w defensywie. Gdzie to defensywa Hartberga prezentuje się fatalnie, w każdym meczu tracą bramki. A gospodarze mają kim straszyć rywali: Sadović,Dober czy Kerschbaumera. EKipa Hartberg miała dobry początek, ale wraz z kolejnymi meczami grają bardzo słabo. W pięciu ostatnich meczach zdobyli zaledwie jeden punkt. Jeżeli idzie o mecze wyjazdowe to zanotowali po dwie wygrane i tyle razy samo remisowali zaś cztery razy do domu musieli wracać bez chociażby jednego punktu. Jak zobaczymy na mecze bezpośrednie między tymi zespołami to zazwyczaj wygrywali gospodarze i spodziewam się, że w tym meczu powinni pokazać swoją klasę.
Typ 1
Kurs 1.50
Buk Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom