>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australian Open 2017 - kwalifikacje

Status
Zamknięty.
penetrator 223

penetrator

Użytkownik
Czas ruszyć ten temat...

Van Peperzeel G. - Tsitsipas G.
Tsistipas G. @1.22✅

Tego pierwszego przyznam nie oglądałem i o nim nie slyszałem ale wyników nie ma...
Greka oglądałem w 2-3 meczach i jest to młody talent - wysoki, dobrze poruszajacy się po korcie i bardzo mocno serwujący zawodnik.
Bourgue M. - Eyesseric J.
Bourgue M. @1.50⛔

Typ perełka na te kwale, zawodnik ambitny i lubiacy gre na hardzie kontra... &quot;noł nejm&quot; bo przeciwnik topi jak leci i ze swoim serwisem więcej ugra na kortach ziemnych niż hard.

Zawsze przy kursie podajemy bukmachera./Macko18

juras333 802

juras333

Użytkownik
Bourgue M. - Eyesseric J.
Bourgue M. @1.50
Typ perełka na te kwale, zawodnik ambitny i lubiacy gre na hardzie kontra... &quot;noł nejm&quot; bo przeciwnik topi jak leci i ze swoim serwisem więcej ugra na kortach ziemnych niż hard.
typu negować nie zamierzam, ale przesadzasz trochę. na hardzie ujemny bilans, ale tak z ostatnich wyników na betonie wygrana z ti chenem oraz mecz właściwie na styku i urwany set chungowi pokazują, że jednak aż takim ogórem nie jest. a serwisem z tego co kojarzę to tak źle też nie jest, podanie ma całkiem przyzwoite

M 493

milo93

Użytkownik
typu negować nie zamierzam, ale przesadzasz trochę. na hardzie ujemny bilans, ale tak z ostatnich wyników na betonie wygrana z ti chenem oraz mecz właściwie na styku i urwany set chungowi pokazują, że jednak aż takim ogórem nie jest. a serwisem z tego co kojarzę to tak źle też nie jest, podanie ma całkiem przyzwoite
Nie żartuj serwis to ona ma jak w WTA ale Bourqe to wcale nie jest solidny gracz na hardzie przegrywał wymiany z drewnianym Bartonem a siła uderzenia jest masakrycznie slaba

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
11.01.2017, 04:30, Australian Open, Qualification - 1. round, hard
Sarkissian Alexander (USA) - Laaksonen Henri (SUI) @ 1,42 bwin⛔
Niedawno panowie grali w Shanghai challenger na hardzie i gładko wygrał Henri.Rank (213/135).Stat hard 2016 (29/26-16/9).Na jesień Laaksonen zanotował bardzo dobre występy w hali.Jego rywal z kolei ostatnich 6 spotkań przegranych i to z przeciętnymi rywalami.W tym roku już zaliczył gładką przegraną z Kingiem.Myślę,że szwajcar jest dużo bardziej doświadczonym i ogranym tenisista na obecną chwilę i przejdzie spokojnie tę pierwszą rundę Quali.
Moim zdaniem bez problemu swoje spotkania powinni wygrać Dodig i Pospisil,Safwat,a niespodzianki mogą zafundować De Loore i Marterer. Jak to widzicie?

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Y.Bhambri-Krstin 1 @1.4
Ja bym tu wrzucil Hindusa do jakiegos kupona i z jego perspektywy napisze dlaczego. Bhambri na pewno utalentowany zawodnik, bardzo dobry z glebi kortu. On mial dosc dluga pauze w ubieglym sezonie i wrocil dopiero na koniec i wygladalo to raczej srednio.
Nowy sezon jednak, nowe nadzieje, jak to mowia. Calkiem fajny wystep w Chennai i ogolnie latwa wygrana nad Kozlovem w 1 rundzie tutaj w Melbourne, pozwalaja spojrzec optymistycznie na poczynania Bhambriego.
Bhambri wielkiej kariery jak dotad nie zrobil, ale zajawka do dobrej gry wciaz jest, bo to relatywnie wciaz mlody zawodnik. Jest to przede wszystkim tenisista wychowany i uczony tenisa na Florydzie w Akademii Bolleteriego, wiec egzotyczne pochodzenie tutaj to sprawa drugorzedna.
I teraz argumenty inne. Yuki Bhambri byl w swojej karierze zwyciezca juniorskiego Australian Open i na pewno mu na tym turnieju niejako zalezy. Dwa czy nawet trzy sezony temu, Bhambri dostal sie do turnieju glownego z kwalifikacji, wiec mecze wygrywac on tu potrafi. Bhambri trafil wtedy na Murraya w drabince glownej. Hindus przegral w 3 setach, ale naprawde pozostawil po sobie bardzo dobre wrazenie. Forma wydaje sie z tygodnia na tydzien coraz lepsza, wiec licze ze moze Bhambri cos zwojuje w tych kwalifikacjach i sprobuje wsadzic go w kuponie kombinacyjnym.

Otrzymane punkty reputacji: +34
rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
12.01.2017, 06:00, Australian Open, Qualification - 2. round, hard
Fratangelo Bjorn(USA) - Tsitsipas Stefanos(GRE) @ 2,25 bwin⛔
Młody Grek ma spory potencjał do gry w tenisa i czekam na turniej kiedy odpali i coś czuję,że w końcu pogra więcej.Może właśnie w AO? Świetne warunki fizyczne. Q1R łatwy win z Van Peperzeelem (AUS),wcześniej w Noumea challenger bez problemu pokonany Clezar i porażka z Lamasine. Jest to gracz, który moim zdaniem będzie piął się po szczebelkach kariery tenisowej.
Fratangelo wygrana z Zemlją,choć łatwo nie było.Wcześniej przegrana ze Smyczkiem w Brisbaine. Na kortach USA też nic specjalnego,a od lipca grał tylko tam...
Rank (115-205),Stat hard 2016 (19/17-16/7) ,No head-to-head
Dla mnie value, kurs zachęca.

penetrator 223

penetrator

Użytkownik
Clezar G. - Benneteaue J.
Typ: Benneteaue J. -4,5 gema @1.64✅
unibet
Skoro Francuz poskładał tutaj Milojevica w mega formie 6:3 6:3 to nie powinno być innego wyjścia niż podobne zwycięstwo z Clezarem który serwuje słabiej, formy nie ma na ten moment nie ma atutów ktore mogłby zaprezentować przeciwko graczowi ktory gra te kwalifikacje tylko i wyłacznie dlatego ze kontuzje wyłączyły go z poprzedniego sezonu.
Dodam tylko ze Guilherme ma bilans na hardzie w okolicach 50% i to głównie na stoniach Challenger :p

Otrzymane punkty reputacji: +8
dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Bolt-Benneteau 2 @1.4
Julien Leciwy dosc gracz, ale z pewnoscia umiejetnosci i mozliwosci to on mial i wciaz ma na wygrywanie meczow w szlemach. Ranking jak tu napisal kolega wyzej to efekt kontuzji. Benneteau jak chce awansowac to po prostu musi wygrac. Julien gral juz dobrze w koncowce tamtego sezonu, wiec to powinien po prostu awansowac, bo dobrze to wyglada patrzac w statystyki. Alex Bolt ogolnie nie gra w turniejach najzwyzszej rangi, chociaz kiedys Australijczyk przechodzil kwalifikacje do turnieju Indian Wells, co jest duzym wyczynem. Bolt ogral w kwalifikacjach m.in. Copila, wiec forma jest. Niemniej jednak Julien to klasowy gracz i wydaje mi sie, ze znajdzie sie turnieju glownym.

Otrzymane punkty reputacji: +1
penetrator 223

penetrator

Użytkownik
Bolt-Benneteau 2 @1.4
Julien Leciwy dosc gracz, ale z pewnoscia umiejetnosci i mozliwosci to on mial i wciaz ma na wygrywanie meczow w szlemach. Ranking jak tu napisal kolega wyzej to efekt kontuzji. Benneteau jak chce awansowac to po prostu musi wygrac. Julien gral juz dobrze w koncowce tamtego sezonu, wiec to powinien po prostu awansowac, bo dobrze to wyglada patrzac w statystyki. Alex Bolt ogolnie nie gra w turniejach najzwyzszej rangi, chociaz kiedys Australijczyk przechodzil kwalifikacje do turnieju Indian Wells, co jest duzym wyczynem. Bolt ogral w kwalifikacjach m.in. Copila, wiec forma jest. Niemniej jednak Julien to klasowy gracz i wydaje mi sie, ze znajdzie sie turnieju glownym.
Dobry Typ ! Masz reputke za to :]
Ja osobiscie ide w tym spotkaniu w handicap -3,5 gema @1.68 ⛔ bo kurs lepszy (w tej chwili na czysty win mamy 1.30) a myśle ze Francuz chcąc awansować nie bedzie sie rozluzniał a wejdzie w mecz na pełnej koncentracji i wygra to spotkanie w 2 setach, aczkolwiek wolę opcje handicap bo jak wyżej kolega wspomniał przeciwnik jest w formie i potrafił ogrywać tu calkiem niezłych challengerowców mimo odległego rangingu 600+... bla bla.. wracajac do typu to lepszy jest tu handi niż 2:0 bo 1 set przewiduje dość wyrównany (kto wie czy nie tie-break) lecz w 2 secie zazwyczaj Bolt troszke &quot;pękał&quot; i dawał się łamać.
⛔
łooo! Az musze obejrzeć powtorke meczu

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Witam, po długiej przerwie.....
Mam teraz więcej czasu, więc typy bd podawać regularnie !
Stepanek vs John Patrick Smith
Typ: John Patrick Smith + 3,5g @1,82
Oglądałem obu zawodników, w ostatnim czasie. I co z tego mogę wywnioskować ?? Niestety Radek wydaję mi się trochę wypalony, nie wiem czym to jest spowodowane, ale brakuję w jego grze pewnych elementów które zawsze mu towarzyszyły. Bardzo często można było go zobaczyć przy siatce wykonując akcje rodem z debla. Niekiedy niezłe techniczne zagrania, ogólnie cieszył się grą, chyba każdy pamięta jego cieszynki z przed paru lat ???? Teraz tego nie ma... On polega już wyłącznie na serwisie który, i tak już kuleje. Wiadome zdarzają mu się przebłyski jak w Doha, bodajże z De Greefem. Zagrał na niezłym poziomie. Niestety reszta jego pojedynków w 2017r. była w jego wykonaniu na przeciętym poziomie. Mówię, coś się wypaliło i to już nie ten sam zawodnik. Tutaj męczył się z Bangoura i Kavcicem. W obu przypadkach zagrał 3 setówki. Co przełoży się z pewnością w tym pojedynku. Tak czy inaczej on na swoim poziomie pozamiatał by tych zawodników bez problemu. Smith tutaj pokazał się w mojej opinii z bardzo dobrej strony. Pokonał Vellotiego w dwóch setach, i dobrze podającego De Scheppera co już jest niezłym wynikiem, dodając że, ogarnął go w 2 setach. Smith to zawodnik co prawda rodem z chellengerów, nie mniej jednak nie brak mu doświadczenia. On mierzył się już w 2016 z klasowymi zawodnikami ale bez większych rezultatów. Czym to było spowodowane ?? Pewnie tym że, jego gra opierała się głównie na serwisie. Jego ostatnia gra pokazuję że, chłopak wziął się za siebie i bd. mierzyć trochę dalej. Bo widziałem że, poprawił się szczególnie w jego pięcie achillesowej tzn. kończeniu akcji. Koleś miał z tym zawsze problemy. Czasem nawet popełniał tak rażące błędy że, zastanawiałem się czy on czasem nie chce ojebać meczu. Teraz już się ogarnął i z takim serwisem i grą z wykończeniem akcji na takim poziomie jaki pokazał ostatnio może zajść tu daleko. W ost. latach co prawda odpadał tutaj szybko, ale teraz ma dbr. okazję na ogarn. qf.
W razie czego gdyby pojedynek był wyrównany i całe spotkanie opierało się na TB, polecam zagrać handi, tak jak ja.
Zawsze przy kursie podajemy bukmachera./Macko18

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
DODIG - Wu
Ide tu w doswiadczenie i dobra reke Chorwata. Dobry serwis , jak potrzeba wolej , spokojne polki na dlugosc , zmiana tempa gry. Chinczyk moze przeciwstawic bieganie i proby pozostawienia pilki w korcie. Malo. Jeszcze nie te umiejetnosci. Moze za rok sie uda.

RUBLEV-Polansky
Kanadyjczyk fajny chlopak , nieraz uda mu sie dobrze poserwowac , i.....i nie wiem co dalej. Ruski bardziej kompletny grajek. Wczoraj dobry mecz z Sugita. Troche sie zagotowal w drugim secie przy 4-2 gdy dopadla go zapasc serwisowa , ale szybko sie pozbieral i dokonczyl Japonca. Widac , iz Rublev w niezlej dyspozycji , w polu zje Polanskiego , serwis tez potrafi pomagac. No nie wiem jak by to Ruski mial przegrac.

FABBIANO-Ghem
Musze powiedziec , iz lubie wloski tenis , oparty na technice , sprycie , nawet cwaniactwie. I na tym ten typ jest oparty. Brazylijczyk sredni nijaki grajek. Beda przebijac , Fabbiano niezly w defensywie , bedzie zawsze o ten jeden krok z przodu.

AKO @ 3.46 unibet ✅✅

Ciekawe dlaczego tak skoczyly kursy na Soede. Swietnie gra tu Japonczyk. Mial trudnych rywali , Bemelmans i Menendez. Pozwolil im sie wyszumiec a potem bral sprawy w swoje rece. Swietnie biega , dobry w defensywie , potrzeba naprawde precyzyjnie uderzac by go skonczyc. Japoniec zaprawiony w boju po tych meczach.
Argentynczyk , no wygral z Kowalikiem , ale jak widzialem to na kolana nie powalal. Slowak gral fatalnie , potem Niemiec poddal mecz. Widze tu win Soedy , tak delikatnie. Kursy ponad @ 2 . ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
juras333 802

juras333

Użytkownik
Warto dodać że Stepanek rozstawiony jest w tych kwalach z nr1, wiadomo co robią jedynki w ostatniej rundzie kwali.Czy 40 letni prawie Stepanek będzie miał motywację żeby się spinać i wysilać w tym meczu, skoro nawet przegrana w jego wypadku na 95% i tak da mu awans.Ja w to wchodzę grubo
na szlemach lucky loser jest losowany z 3 najwyzej rozstawionych ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom