>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia - pozostałe ligi

bfred 529K

bfred

Użytkownik
Niższe ligi Australii
Post automatycznie złączony:

Dyscyplina: Piłka nożna Australia Queensland Premier League
Godzina: 12:00
Spotkanie: Ipswich – Logan Lightning
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 1,40
Bukmacher: LV BET
Analiza: Mecz 10 drużyny z 6 w tabeli. Jest spora różnica miedzy nimi. Goście walczą o miejsce w play off i mają 3 pkt straty do 4 miejsca natomiast gospodarze bronią się przed spadkiem mając 5 pkt przewagi nad strefą spadkową. bilans bramkowy gospodarz słaby bo tylko 15-42 najsłabsza ofensywa w lidze natomiast goście mocno ofensywni bo 42-26. Mecze h2h to jeden do tej pory i było 1-1. Ostatnie 5 spotkań to dla goście 4/5 jeśli chodzi o over 2,5 a gospodarze 1/4 ale liczę właśnie na gości, że wygrają i to niejednym golem. Zwycięstwo znacznie przybliży ich do strefy play off chociaż nie wykluczam, że gospodarze powalczą. Powodzenia:)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1167
scorpio82 723,3K

scorpio82

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Australia Queensland Premier League
Godzina: 8:00
Spotkanie: Peninsula - Brisbane City
Typ: Wygrana gospodarzy r
Kurs: 1,44
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Z uwagi na bardzo trudną oferte moja uwaga dziś skierowana na Australię gdzie zmierzą się 4 z 8 zespołem w tabeli a ja będę trzymał kciuki za zwycięstwo gospodarzy. Peninsula w znakomitej formie z serią 6 kolejnych zwycięstw i 15 punków w ostatnich 5 meczach ligowych. Brisbane City w dolnych rejonach tabeli mając 19 punktów straty do dzisiejszego rywala i z serią 4 kolejnych porażek.

Otrzymane punkty reputacji: +1168
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Australia NPL Tasmania
Godzina: 06:15
Spotkanie: Launceston United – Clarence Zebras
Typ: Clarence win i powyżej 1,5 gola w meczu po 17 meczach bez punktu, akurat teraz win gospodarzy , ehh...
Kurs: 1,48
Bukmacher: Betfan (Betbuilder)
Post w dziale:
Analiza:
Nie idzie ostatnio. Czekam aż rozwinie się sytuacja w najmocniejszych ligach minimum do 5 kolejki, a w międzyczasie wyszukuję wynalazki i taki mam na sobotni poranek. W Australii znalazłem mecz ekipy Launceston United, która według flashscore w 2024 nie zdobyła nawet jednego punktu. Aktualnie w tabeli mają zeru zdobytych punktów i bilans 12:92. Ich rywalem będzie sąsiad w tabeli, drużyna Clarence Zebras, który w 17 spotkaniach uciułał 10 punktów za 3 zwycięstwa i remis. Reszta to porażki bilans 24:51. Ponieważ obie drużyny to niesamowici outsiderzy, dlatego buki na zwycięstwo gości dają całkiem znośny kurs 1,35-1,38. Ja do tego dołożę jeszcze over 1,5 gola w meczu i kurs wskakuje na 1,48 w Betfan. W ramach H2H było 5 spotkań wszystkie zakończone zwycięstwami Zebras. Od 2:1 do 9:1. Liczę, że w sobotę również tak się skończy.

Ostatnia edycja:
makaveli23 692K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia NPL NSW - PO - Quarter Finals
Godzina: 11:00
Spotkanie: APIA Leichhardt - Sydney United
Typ: asian handicap Sydney United +1.5, +2
Kurs: 1.45
Bukmacher: lvbet
Analiza:
Zadziwiają mnie te niskie kursy na wygraną gospodarzy, gdyż w bezpośrednich spotkaniach h2h nie radzą sobie z drużyną Sydney United, co mogliśmy zobaczyć w tym roku kiedy to dwukrotnie zostali przez tą tą drużynę pokonani. W kwietniu 14. Sydney wygrało na stadionie przeciwnika aż 5-1 i kursy były wtedy wystawione tak samo jak dzisiaj. Drugie spotkanie Sydney wygrało u siebie 2-0, gdzie również kursy były wystawione mniej więcej tak samo jak dzisiaj! Ponadto jęsli zobaczymy mecze na stadionie APII na przestrzeni ostatnich 4 lat to widzimy tam że Sydney wygrywało wszystkie 5 meczy z rzędu. Jak widać fakt że APIA zdobyła w sezonie zasadniczym aż o 33 bramek więcej (78 do 45) nie gra dużej roli i Sydney stoi na dobrej drodze do sprawienia kolejnej niespodzianki.

Otrzymane punkty reputacji: +1187
Do góry Bottom