A kto szufladkuje? Mario gra tenis coraz bardziej uniwerslany, jest roznica miedyz pisaniem ze jakas naiwerzchnia jest ULUBIONA a uznaniem, ze to nieprawda, to jest bardziej szufladkowanie, ze woli clay od innych a to jest zwyczajne klamstwo. Jesli ktos szaufladkuje to wy a nie ja. Nawet jelsi wszystkie lubiaby tak samo, co nie ejst prawda, to i tak pisanie, ze clay jest ulubuona bylooby klasmtwem.
Minar krecz po 4 gemach, po co w ogóle wychodził? Zawiódł trochę Verdasco, reszta ładnie wchodzi... Co myślicie, żeby zagrać Haas - Berrer 2 (2,70). Haas zmaga się z kontuzjami, oddał walkowerem ćwierćfinał w Miami, w Monte Carlo 1-6 0-3 z Rochusem i spasował. Myślę, że dalej coś jest nie tak. Po takim kursie można ryzykować, bo Berrer coś tam umie grać...Ja na dziś proponuję, z krótkimi analizami:
M. Ancic - M.Zverev 1 1,18
Chorwat w niezłej dyspozycji, dobry serwis to powinno wystarczyć na słabo ostatnio grającego Niemca.
M. Daniel - I. Navarro 1 1,60
Niby Hiszpan gra u siebie, ale to Brazylijczyk jest lepszym zawodnikiem. Niezła dyspozycja, dobry występ w Houston. Daniel powinien poradzić sobie z przeciętnie grającym Navarro.
A. Seppi - R. Karanusic 1 1,27
Włoch po wycofaniu się kilku zawodników może powalczyć nawet o wygranie turnieju. Ostatnio dziwna porażka z Querreyem. Teraz pora się zrehabilitować. Zadanie nie powinno być trudne, Karanusic ostatnio wszystko przegrywa.
I. Minar - M. Lopez 1 1,35krecz
Kolejny mecz z reprezentantem gospodarzy. Jednak Lopez jest tylko przeciętnym challengerowcem. Natomiast Czech ostatnio gra coraz lepiej, w tym roku zaliczył już kilku dobrych występów np: Sony Ericsson Open. Jak dla mnie zdecydowanym faworytem jest Minar.
R. Haase - M. Mirnyi 1 1,35
Młody Holender pnie się w górę w rankingu. Ostatnio niezły występ w Valencii. Jego aktualna dyspozycja powinna starczyć na Maxa.
F. Verdasco - N. Lapentti 1 1,35
H2H 3-0 dla Verdasco. Ostatni mecz 2-1 dla Hiszpana w Valencii. Hiszpan gra u siebie i dziś będzie chciał pokazać się z dobrej strony przed własną publicznością.
Typ Prasy:
Gisela Dulko - M.E. Camerin 1 @ 1.25 - włoszka forma fatalna, za to Gisela Dulko w końcu pogra na cegle. Na Fed Cupie na tej nawierzchni pokazała Niemkom jak się gra, jutro kolej na Włoszkę. Gładkie 2:0.
Po pierwsze witam wszystkich:-D Mam pytanko odnośnie tego typu. Chciałbym żeby więcej znawców ustosunkowało się do niego, czy na pewno jest tak pewny jak by się mogło wydawać. Poza tym jeśli ktoś mógłby podesłać link do jakiejś dobrej stronki z wynikami tenisa live na której będzie ten mecz bo nie mogę nigdzie znaleźć:-| Z góry dzięki
ciekawy jestem kolego Twoich typów, bardzo. I zapewniam, że choćbyś tam nie wiem co napisał, skończonym kretynem Cię nie nazwę za to co grasz. Moim zdaniem Dulko jest świetnym typem na pobicie AKO, forma wysoka, wiec czego chcieć więcej. Powściągnij język next time.Nie ma co ukrywac to Argentynka jest faworytka. Ostatnio jej gra jest bardzo dobra i moze sie podobac. Aczkolwiek tylko skonczony kretyn zagralby dzis na Dulko po tak mizernym kursie.
Marach/Mertinak - Robredo/Ventura 1 @ 2.23
Gisela Dulko - M.E. Camerin 1 @ 1.25 :?:
Magda Rybarikova - Meghann Szonesi 1 @ 1.60![]()
Nie moge nie skomentować. Peer w znakomitej dyspozycji? Shahar jest jedną z moich ulubionych zawodniczek no i niestety, nie mogę powiedzieć, że jest w wybitnej formie. Na jakiej podstawie tak mówisz? Wyniki ostatnie marne, nie gra ostatnio dużo, minął już ponad miesiąc od ostatniego turnieju. Na Fed Cupie zaprezentowała się beznadziejnie. Nie grała w tym sezonie na cegle ani razu. Lapushchenkova grała ostatnio sporo w challengerach, rozegrała na cegle 3 mecze ( niedużo, ale zawsze ). Nie jest wybitną zawodniczką, no ale krwi Shahar podejrzewam że trochę napsuję. Na pewno szansę na jej zwycięstwo są o wiele większe, niż wskazuje na to kurs. Chciałbym, żeby Peer wygrywała, zdobywała tytuły, bo jej tenis jest bardzo fajny, ciekawy. Niestety, formy brak, więc nie będzie sukcesów, przynajmniej teraz. Mała stawka na Rosjankę.Na jutro:
Anna Lapushchenkova v Shahar Peer
Maria Elena Camerin v Gisela Dulko
AKO 1,49 9/10
Obie Panie w znakomitych dyspozycjach co pokazują od początku roku.
Nie najlepiej poszło.Acasuso, Jose - Lopez, Feliciano
Typ: Acasuso, Jose( 2-5, krecz Acasuso - żołądek)
Kurs: 1.70
Granollers-Pujol, Marcel - Montanes, Albert
Typ: Granollers-Pujol, Marcel(Wynik: 6-3,3-6,2-6)
Kurs: 1.45
Cuevas, Pablo - Brzezicki J.P.
Typ: Cuevas, Pablo(Wynik: 6-3,7-6)
Kurs: 1.65
Andreev, Igor - Monfils, Gael
Typ: Monfils, Gael (+1.5 seta)(Wynik: 2-1.5)
Kurs: 1.55
Azarenka, Victoria - Kvitova, Petra
Typ: Azarenka, Victoria (-1.5 seta) :?:
Kurs: 1.75
Sidorenko, Alexandre v El Aynaoui, Younes
Typ: El Aynaoui, Younes :?:
Kurs: 1.40
Widziałem dwa mecze rosjanki w tym roku (nie pamiętam przeciwniczek) i uważam, że to co gra jest naprawdę dobre. Może nie w wybitnej formie, ale mam nadzieję, że miesiąc wykorzystała na przygotowanie się po wcześniejszych niepowodzeniach na wygrywanie.Nie moge nie skomentować. Peer w znakomitej dyspozycji? Shahar jest jedną z moich ulubionych zawodniczek no i niestety, nie mogę powiedzieć, że jest w wybitnej formie. Na jakiej podstawie tak mówisz? Wyniki ostatnie marne, nie gra ostatnio dużo, minął już ponad miesiąc od ostatniego turnieju. Na Fed Cupie zaprezentowała się beznadziejnie. Nie grała w tym sezonie na cegle ani razu. Lapushchenkova grała ostatnio sporo w challengerach, rozegrała na cegle 3 mecze ( niedużo, ale zawsze ). Nie jest wybitną zawodniczką, no ale krwi Shahar podejrzewam że trochę napsuję. Na pewno szansę na jej zwycięstwo są o wiele większe, niż wskazuje na to kurs. Chciałbym, żeby Peer wygrywała, zdobywała tytuły, bo jej tenis jest bardzo fajny, ciekawy. Niestety, formy brak, więc nie będzie sukcesów, przynajmniej teraz. Mała stawka na Rosjankę.
Oczywiscie goraco przylaczam sie do wypowiedzi Roxanne. A kurs jaki wystawili bukmacherzy na Rosjanke nie jest wart ryzyka jest po prostu wart gry. Uwazam ze spokojnie za mala stawke zaklad na zwyciestwo Lapuschenkovej mozna puscic.Shahar Peer jest w NAJGORSZEJ formie od kiedy stala sie zazka znaczaca w WTA Tour. Jeszcze tak słabo nie grala od miesiecy Izraelka. Wystarczy przeczytac relacje z Pucharu FED CUP, wcześniejsze wyniki równiez słabe. Nie mozna pisac, ze Peer gra obecnie dobrze, gra fatalnie i ja zaryzykuje przeciw niej. Nie mowie, ze to pewniak do gry bo mecz bedzie bardzo ciezki i to jest typ dla ludzi ktorzy kochaja ryzyko ale grnaie na Shahar to bukmacherski grzech, nawet jak wygra jakims cudem to przed meczem nic na nia nie wskazuje a kurs jest zalosny, Lapushchenkova 4.46