>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP World Tour Finals

Status
Zamknięty.
unique- 32

unique-

Użytkownik
Roger Federer - Rafa Nadal

Daje mu jednak mniejsze szanse pamietajac jego nerwowe ruchy gdy ma grac z Rafą.
To zdanie mowia samo za siebie. Ja podpisuje sie pod tym stwierdzeniem w 100%. Mozliwe, ze uzyje zbyt mocnego slowa ale Rafa ma sposob na Federera. By the way korn85- jak juz grales za solidna stawke to trzeba bylo sie rozejrzec po innych bukach bo kurs mizerny w Tobecie :razz:

wincent 150

wincent

Użytkownik
Miał chyba ze 2 razy mniej winnerow mimo to zdołal ten mecz wygrać. To świadczy o tym, że niewazne jak gra przeciwnik i tak gora jest wlascie on.
To świadczy o tym że pan Szkot popłynął na niewymuszonych błędach. &quot;Świetyny Nadal&quot; dał się przełamać w decydującym secie prowadząc 5-4, a w TB zaczął od przegrania 2 własnych serwisów i 0-3. Drugi set kompletnie odpuścił. [Pierwszego nie oglądałem bo wróciłem chwilę po TB ;) więc nie piszę] Mecz Nadala był świetny- jako widowisko- dzięki grze Murraya, mecz Federera był stosunkowo nudny , bo Serb nie wytrzymał psychicznie.

Jak dla mnie spokojny win Rogera (dodam- nie jestem ani trochę obiektywny ;)

G 40

gunslinger

Użytkownik
Obiektywnie patrząc to mecz wygra Nadal.Po prostu trudno przypuszczac aby Federer wytrzymał ten mecz psychicznie,to juz nie ten sam Roger co jeszcze pare lat temu i chociaz wciaz zdarzaja mu sie mecze swietne od poczatku do konca,to jednak coraz wiecej jest spotkan w ktorych gra po prostu mizernie i nie dobija rywala gdy ma ku temu okazje np.Półfinał US Open z Djokovicem czy półfinał w Paryżu z Monfilsem.Jednak jako wielki fan Federera musze miec nadzieje ze dzisiaj bedzie inaczej,jeśli bedzie mu siedział 1 serwis i bedzie grał na luzie to własnie on powinien byc góra.Od poczatku tego turnieju widac ze Roger jest bardzo zdeterminowany,prezentuje w tej chwili chyba lepszy tenis niz w ciagu całego sezonu,niektóre zagrania naprawde jak za starych dobrych lat,co wiecej walczy o kazda piłke i nie odpuszcza do konca.Nadal to Nadal gra teraz raczej sredni jak na swoje mozliwosci tenis,słaby serwis i wiecej niz zwykle błędów,ale psychika,determinacja i wola walki to na pewno jego najwieksze atuty w tym spotkaniu.Reasumując nie podejmuję sie stawiania tego meczu sercem jestem za Rogerem ale wieszke szanse daje Nadalowi.Jedno jest pewne bedziemy swiadkami kolejnego wspaniałego widowiska ????

merengue 2,3K

merengue

Użytkownik
Zdecydowanie popieram mojego przedmówcę Wuja - jeśli Rafa tradycyjnie obudzi się dopiero w 2. secie, biorąc pod uwagę formę Fedexa może być już pozamiatane, a na twarzy Hiszpana zobaczymy charakterystyczną podkówkę ;(
Kolejnym negatywnym czynnikiem, który może wpłynąć na Rafaela jest wczorajszy wyczerpujący (także psychicznie) pojedynek z &quot;rudym złośnikiem&quot; ze Szkocji...
Choć sercem jestem na Rafciem, rozum podpowiada minimalne zwycięstwo Rogera...

kelebra 4

kelebra

Użytkownik
Witam.
Moj typ 2:0 dla Federera kurs 2.5. Tego nie trzeba tlumaczyc- ja to czuje. Final, rywal nie byle jaki. Calym sercem za Federerem. Nich ogra tego snoba, ktory &quot;grzebie&quot; sobie w tylku i korzysta z pomocy dr.Fuentesa.

maly_ze 56

maly_ze

Użytkownik
Witam.
Moj typ 2:0 dla Federera kurs 2.5. Tego nie trzeba tlumaczyc- ja to czuje. Final, rywal nie byle jaki. Calym sercem za Federerem. Nich ogra tego snoba, ktory &quot;grzebie&quot; sobie w tylku i korzysta z pomocy dr.Fuentesa.
Nic dodać nic ujac.!!! ???? Nadal w tym turnirju sie stranie meczy. Każdy mecz, moze oprocz tego z Djokiem wymeczyl, ale w koncu trafil na Federera ktory jest w formie, jest zmotywowany i gra tu bardzo dobrze. Zwyciezca moze byc tylko jeden. 2-0 dla Fedexa ????

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Tenisowa uczta ... Nic dodać nic ująć.
Jeden z transparentów trzymanych przez kibiców mówi wszystko, &quot;Roger i Rafa dzięki za najlepszy z możliwych prezentów gwiazdkowych&quot;. ????
Jeśli Król Roger ma tak grać na &quot;starość&quot; to ja go chętnie mogę oglądać do czterdziestki! ????

M 0

michal92-64487

Użytkownik
No fajnie, że kuponik na Federera wszedł. Nie dość, że mecz świetny jak to bywa pomiędzy tymi dwoma to jeszcze z zyskiem. Chyba każdy przyzna, że Nadal nie był jednak w optymalnej formie. Grał dobrze ale nie bardzo dobrze ????

merengue 2,3K

merengue

Użytkownik
Witam.
Moj typ 2:0 dla Federera kurs 2.5. Tego nie trzeba tlumaczyc- ja to czuje. Final, rywal nie byle jaki. Calym sercem za Federerem. Nich ogra tego snoba, który (...)
Wtopiony kuponik to prezent od Rafcia za wypisywanie obraźliwych tekstów na jego temat na forach bukmacherskich... :razz:
Ale rzeczywiście dziwię się Nadalowi, że na tak prestiżowe imprezy zakłada stringi przez co ma wiecznie problem z wrzynającymi się spodenkami...
Fedex był dzisiaj minimalnie silniejszy, zarówno pod względem fizycznym jak i psychicznym i należało mu się zwycięstwo na uwieńczenie sezonu.
Dzięki temu nie mieliśmy powtórki scenariusza z Australian Open kiedy to Rafcio musiał wcielić się w rolę pocieszyciela spłakanego Rogera... :cry:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom