mocce po co znowu dodajesz takie wielkie graficzne ***** za przeproszeniem i tyle miejsca zajmujesz??? kolejny raz
Co do dzisiejszych meczów to i ja coś skrobne, pójdę za ciosem bo wczoraj 3/3 z tenisa typy siadły elegancko.
Herbert/Mahut @1.90 Betsson

Ostatni mecz grupowy, jedni z głównych faworytów do wygrania całej imprezy nie wyszli z grupy. Ich przeciwnicy super grają, mają 2 zwycięstwa, jednak taka para jak Francuzi, nie przystoi im nie wygrać choć jednego meczu, zrobią wszystko aby to wygrać, a
Kontinenty wygrywają 1 seta i mają pewne 1 miejsce, a może i nawet porażka 0:2 da im to miejsce, w zależności kto wygra w kolejnym meczu. Nie będą chcieli się zbyt forsować
Co to za bzdury? Peers z Kontinenem mają już pewne pierwsze miejsce w grupie./Macko18
Murray win 1 set @1.37 Unibet

Sprawa podobna. Murray wystarczy mu do zajęcia 1 miejsca w grupie a potem kto wie jak potoczy się ten mecz, stawiam jednak w tym kierunku, że 1 set Murray a nie Wawrinka wygra czy coś, bo w zdecydowanie lepszej formie jest Brytyjczyk. Wygrane z Ciliciem 2:0 i Keiem 2:1, z którym Wawrinka nie powąchał nawet piłki praktycznie stawiają go w roli zdecydowanego faworyta, Endy bierze 1 set na spokojnie, nawet jakiś under gemów można tam spróbować.
Nishikori @1.55 Sportingbet

Nishikori 2:0 @2.48 Unibet

Kursy wciąż spadają, nie dziwne. Nie grający o nic Chorwat kontra mający wszystko w swoich rękach Japończyk. Zwycięstwo najprawdopodobniej da mu awans do wielkiego półfinału, ale nie na pewno. Jeżeli zaś wygra 2:0 to awans ma na 100%, w genialnej formie jest tu Japończyk który potwierdza i przypomina na każdym kroku, że odpowiada mu tu absolutnie wszystko, od jedzenia bo genialne korty na których się czuje jak w domu. Widać, że nie są to słowa rzucane na wiatr, bo wygrał niesamowicie gładko ze Stanem 2:0, oraz po genialnym pierwszym secie wygranym z Murrayem walczył do końca o zwycięstwo z nim, z będącym obecnie najlepszym tenisistą świata. Cilić nie wygrał tu jeszcze nawet seta i wcale się na to nie zanosi. Bet dnia!
Wynik I: 1:2 szkoda bo dobrze się prezentowali, a co piłki nie skończył Mahut przy setowej w 2 partii to nie mam pytań.
Wynik II: 6:4
Wynik III: 1:2
Przecież licza się chyba wygrane mecze a potem bilans setów i gemów, czy coś mi się pomyliło Maćko? Jeżeli przegrają 0:2 Kontinenty, a Ramy wygrają 2:0, będzie po 2 zwycięstwa i bilans setów 4:2 obie pary, to potem chyba gemy? Nie widziałem notki że liczy się bezpośredni mecz, czy tak jest Maćko>?
Bezpośrednie mecze nie liczyłyby się, gdyby trzy pary miały ten sam bilans zwycięstw. Tutaj tak nie będzie, bo ewentualnie dwie pary mogą mieć po dwa zwycięstwa, a Peers z Kontinenem wygrali i z Klaasenami i z Lopezami, a w tym przypadku decyduje wynik bezpośredniego pojedynku, a oba mecze wygrali właśnie Fin z Kangurem. Zresztą pisałem o tym w swojej analizie już dwa dni temu, więc teraz da dyskusja nie jest już potrzebna./Macko18
Spoko nie wiedziałem, w takim razie mój typ jeszcze bardziej za mną przemawia w tym wypadku./Gabka