>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Wimbledon 2025 - kwalifikacje

tarki_16 412,9K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
superpools92 15,4K

superpools92

Użytkownik
Shintaro Mochizuki - Pierre-Hugues Herbert
Pierre-Hugues Herbert @ 2.12

Jedno z lepszych zestawień w 1r. kwalifikacji, z czego zapewne Ci panowie nie są zadowoleni. W zeszłym tygodniu mieli już okazję zmierzyć się ze sobą w challengerze w Nottingham, gdzie po dość wyrównanym meczu wygrał Japończyk.

Widzę jednak teraz sporą szansę na rewanż ze strony dużo bardziej doświadczonego Herberta, ponieważ po zeszłotygodniowej porażce w 1. rundzie miał okazje wypocząć i na spokojnie przygotować się do Wimbledonu.

Mochizuki w ostatnich 2 tygodniach rozegrał aż 9 spotkań, co zapewne odbije się na jego dyspozycji. Z reguły Ci co grają sporo przed większymi turniejami, to później dość szybko odpadają.

Pablito91 2,1M

Pablito91

Typer Miesiaca
Stewart @3.05 fortuna zwrot

No i czas na kwalifikacje do Wimblodonu. Jest to pierwsza runda, więc trzeba poszukać jakiejś sensacji. Spróbuję pójść w stronę reprezentanta gospodarzy, który dostał dziką kartę od organizatorów. Hamish Stewart zagra z Vacherotem. Vacherot nie ma żadnego doświadczenia na trawie. Rozegrał w zeszłym roku tylko jedno spotkanie które gładko przegrał. Stewart też nie rozegrał tych spotkań zbyt wiele, ale myślę że będzie chciał się pokazać i odwdzięczyć się za dziką kartę od organizatorów. Vacherot jedynie serwis ma przyzwoity a tak poza tym to popełnia masę błędów i jest nieregularny. Jeśli w jakimś spotkaniu szukać niespodzianki to być może tutaj. Spróbuję.

Ostatnia edycja:
malin157 80,7K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Stewart @3.05 fortuna

No i czas na kwalifikacje do Wimblodonu. Jest to pierwsza runda, więc trzeba poszukać jakiejś sensacji. Spróbuję pójść w stronę reprezentanta gospodarzy, który dostał dziką kartę od organizatorów. Hamish Stewart zagra z Vacherotem. Vacherot nie ma żadnego doświadczenia na trawie. Rozegrał w zeszłym roku tylko jedno spotkanie które gładko przegrał. Stewart też nie rozegrał tych spotkań zbyt wiele, ale myślę że będzie chciał się pokazać i odwdzięczyć się za dziką kartę od organizatorów. Vacherot jedynie serwis ma przyzwoity a tak poza tym to popełnia masę błędów i jest nieregularny. Jeśli w jakimś spotkaniu szukać niespodzianki to być może tutaj. Spróbuję.
Również uważam, że to spotkanie właśnie pod niespodziankę ale zabezpieczam wygraną też zwycięstwem w 1 secie, ze Spizzirririm dobrze zaczął a potem było słabiej tylko, oczywiście wróżenie z fusów ale myślę że on lepiej będzie z trawą spasowany i liczę że od początku dobrze będzie wyglądał

L 190

lost-gambler

Użytkownik
Ficovich J. P. - Taberner C. 1 @ 2.0
6/10

Spośród obydwu graczy uważam, że zdecydowanie większy potencjał na trawie ma Ficovich, który ma profil uderzeń bardziej skrojony pod szybsze nawierzchnię, dysponuję też dobrym podaniem. Carlos kojarzony jest głównie z mączką i na tej nawierzchni spędza większość sezonu, w ub. tygodniu wygrał chall w Sassuolo, olewając przygotowania do Wimbledonu. Fico rozegrał 1 spotkanie z Jubbem, wprawdzie przegrane, ale jakieś przetarcie miał będzie. Warto wspomnieć, że 2 lata temu ograł w kwalach Cobolliego. Dla mnie jest faworytem i wystawiłbym tu kursy 1.6-2.20.

Otrzymane punkty reputacji: +190
inzaghi78 3,1K

inzaghi78

Użytkownik

No jeszcze czegoś takiego nie widziałem 😁
Vacherot wygrał pierwszego seta 6-4, w drugim prowadził 6-5 i krecz ....
Gruby fart 🤗

inkub1986 746,1K

inkub1986

Użytkownik
Już nie mogę się doczekać tych kursów na pewniaki po 1,05 do 1,11. Mmm! Już jeden był typu Schoolkate.

louisarmstrong 2,2M

louisarmstrong

Użytkownik
Screenshot_20250623_130959_Betfair.jpg Screenshot_20250623_130920.jpg Screenshot_20250623_130840_Chrome.jpg
Tak a propos fart i nie fart to bilans ogólny gdzieś w dłuższym okresie wychodzi mniej więcej na zero.
Wczoraj miałem kilka tasiemki i wszystkie położyło 3:0 w meczu Włoszki - Chinki w siatkówkę bo wszędzie było over3.5 seta ,

W nocy kolejny niefart bo tasiemki ze statystyk na ostatni mecz w sezonie z marnym kursem 6 za to za 90e położyła kontuzja Haliburtona a w 7 minut zrobił nawet punkty nie zrobił tylko asystent.
Duży nie fart .:)
No ale na tego Stevarda złapałem 7.50
8.00 i 10 z tym że ciekawostka w Ladbrokes nie rozliczyli do teraz.

Pablito91 2,1M

Pablito91

Typer Miesiaca
Jasika 1 set @2.30 superbet przestrzelony Typ..

No cóż spróbujemy jeszcze jedno spotkanie, gdyż w tamtym mamy zwrot. Australijczyk Jasika zagra z Czechem Svrciną. Próbuję na Australijczyka a to dlatego, że Czech grał teraz turniej w Polsce w Poznaniu, gdzie w finale zebrał bęcki od Misolicia wygrywając 2 gemy. A dzisiaj już kwalifikacje do Wimbledonu na zupełnie innej nawierzchni. Jasika ostatnio nie zachwycił gdzie dostał w Challengerze baty od Husseya. Typuję jego pierwszy set gdyż ma większe ogranie na trawie. W marcu wygrał nawet turniej w Australii. Myślę, że pierwszy set to dobry pomysł gdyż Czech na początku może mieć problem ze złapaniem rytmu na tej nawierzchni.

Ostatnia edycja:
louisarmstrong 2,2M

louisarmstrong

Użytkownik
Screenshot_20250623_140914_Chrome.jpg
Ladbrokes ostatecznie po ponad godzinie rozliczył , co może znaczyć że ktoś im wsadził grubszy wał na tym meczu i nie mieli chwilowo przy poniedziałku kasy w kasie podręcznej.

Otrzymane punkty reputacji: +539
louisarmstrong 2,2M

louisarmstrong

Użytkownik
Ladbrokes zawsze rozlicza jako wygraną/przegraną przy kreczu jeżeli został zakończony pierwszy set. Zwrotują tylko przy poddaniu w pierwszym secie.
Dokładnie tak , ale zazwyczaj rozliczają wygrany kupon , bądź pozycję na kuponie z krecxem po kilku minutach a wczoraj w tym konkretnym meczu zajęło im to 2 godziny

Do góry Bottom