Pozwolicie Panowie i Panie ze dołączę się do rozmowy. Na tenisie sie nie znam, nie wiem kto na jakiej nawierzchni jest mocny a kto słaby, kto mial kontuzje i dlugo nie grał. Czasami pooglądam w
tv ale bez emocji. Przejdzmy do rzeczy. Jest taki zawodnik jak Bautista. Bautista we wczesniejszej rundzie wyeliminowal Andiego Murraya. WOW takiego gościa odprawił 3:2 - myślę gość Kozak ,ale wysłuchałem temat do końca i dowiedzialem sie że Murray prawie caly poprzedni rok nie grał i ze tutaj tez miał jakieś dolegliwości i znowu :fubar: skoro gość bez gry, lekko kulawy, w podeszlym wieku potrafił urwać 2 sety to ten hiszpan nie jest wcale taki dobry i trzeba grać przeciwko niemu bo może dać zarobić. I wczoraj zagralem na Millmana +1,5 seta po kursie 2, 40 i ugral 2 sety.
Teraz Bautista(24 w
ATP) gra w kolejnej rundzie z Khachanov (czy jakos tak, różną pisownie widzialem, ale ludzie w temacie beda wiedziec). Rosjanin w rankingu na 11 miejscu także nie jest byle ogórem. Wczesniejsze rundy bez wiekszych problemow przeszedl 3:1 / 3:0 i myślę że na tym rywalu hiszpan zakończy swój udział w AO. Lekko nie będzie i nie sądzę że mecz zakończy sie 3:0. W dodatku Bauti jest niepokonany w 7 ost. spotkaniach i czas zakończyć tą serię.
Bautista-Kchakanov
2 1,53
2 - 1,5 gema 1,58
2 -2,5 gema 1.72
Kurs na 2 myślałem ze będzie trochę lepszy ale i tak chyba warto zagrać.