>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP Tour - Winston Salem, 19-25.08.2012

Status
Zamknięty.
jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik
Goffin - Kubot 1 @ 1,68 Pinnacle

Belgijski zawodnik ostatnio jest w dobrej formie, pokonał Istomina w poprzedniej rundzie, natomiast Kubot ma za sobą 2 ciężkie mecze na tym turnieju i może być trochę zmęczony. W tym roku Goffin zanotował znacznie lepszy bilans gier na hardzie niż Polak. Na niekorzyść Kubota przemawia też fakt porażki z Belgiem na cegle, która jest ulubioną nawierzchnią Kubota. Za Polakiem nie stoi żaden rozsądny argument na jego korzyść, więc najlepszym rozwiązaniem jest postawienie na Belga.
Cegla ulubiona powierzchnia Kubota??? Pomysl zanim cos napiszesz... zarowno dla stylu gry Kubota jak i jego wieku im szybsza powierzchnia tym lepiej... sam wypowiadal sie jakis czas temu, ze chce jak najbardziej ograniczyc czas spedzony na korcie podczas danego meczu, a cegla bynajmniej by mu tego nie umozliwiala...

G 32

gosc83

Użytkownik
Goffin-Kubot
Typ:1
Kurs:1.60
Bukmacher:Expekt
Witam, przeglądając dzisiejsze oferty odrazu jedna rzuciła mi się w oczy, mianowicie spotkanie Polaka i Belga, buki wystawiając kurs sugerowali się głównie nr.atp zawodników pokonanych przez Polaka a nie oszukujmy się - ich forma pozostawiała wiele do życzenia, forma Belga jest wysoka, jest po prostu lepszym na obecną chwilę zawodnikiem, do tego dochodzi zmęczenie Polaka i mamy pewną 1 a kurs naprawdę ładny jak na prawdopodobieństwo wygranej, polecam!życząc wysokich wygranych.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Goffin-Kubot
Typ:1
Kurs:1.60
Bukmacher:Expekt
Witam, przeglądając dzisiejsze oferty odrazu jedna rzuciła mi się w oczy, mianowicie spotkanie Polaka i Belga, buki wystawiając kurs sugerowali się głównie nr.atp zawodników pokonanych przez Polaka a nie oszukujmy się - ich forma pozostawiała wiele do życzenia, forma Belga jest wysoka, jest po prostu lepszym na obecną chwilę zawodnikiem, do tego dochodzi zmęczenie Polaka i mamy pewną 1 a kurs naprawdę ładny jak na prawdopodobieństwo wygranej, polecam!życząc wysokich wygranych.
Goffin w wysokiej formie?!Bo co?Bo ograł słabego ostatnio Mahuta i mającego coś z głową Serba?Poprzednie mecze bez rewelacji a piszesz,ze jest w wielkiej formie.Owszem Polak rozegrał 6 setów w dwóch spotkaniach,ale tylko jednego dłuższego seta więc wątpie by był zmęczony.Dodatkowo Goffin 10/10 z Mahutem bp saved a z Troickim 10/15 i słabo to przekonuje by pograć Belga.
Osobiście polecam zagrać na Cermaka i Knowle opisałbym ale klawiatura miszwankujee ale warto!

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Witam
Co tak cichutko to dziś ??? ???? nikt nie ma żadnych propozycji, przemyśleń ??? ????
Ja dziś gram poniższy typ:
???? S. Darcis (+1.5 Sets) vs T. Berdych (-1.5 Sets) dla Mecz. WYNIK ?
KURS: 2.330
PinnacleSports

Jeżeli chodzi o Belga to wczoraj grał bardzo mądrze z Roddickiem i moim zdaniem wygrał bardzo zasłużenie... Nie wyrzucał piłek w outy, cierpliwie czekał w defensywie czsami przyśpieszając grę i to dało znakomity skutek... Dzisiejszy mecz z Berdychem myślę, że będzie grał podobnie jak z Roddickiem i daje mu spore szansę na ugranie choćby seta z faworyzowanym Berdychem.
Berdych od jakiegoś czasu gra znacznie poniżej swoich umiejętności i w ostatnich tygodniach zaliczył kilka WTOP-SENSACJI np. na Wimbledonie z Gulbisem odpadł już w pierwszej rundzie, czy na IO odpadł też w pierwszej rundzie właśnie z Darcisem... Dlaczego dziś miałoby być inaczej i Berdych miałby wygrać gładko 2:0 ??? Nie widzę żadnych przesłanek po za tym że nawierzchnia HARD tym razem będzie bardziej pasowała Bardychowi jak GRASS. No ale jak się nie ma formy to na każdej nawierzchni idzie jak po grudzie !!!
Darcis w tym turnieju pokonał już na prawdę dobrych grajków jakimi są Malisse, Istomin czy w końcu Rodd !!! Na pewno dziś tanio skóry nie sprzeda i myślę, że to będzie bardzo zacięty 3 setowy bój ????
Jak będzie to się okaże ale kursy wystawione przez PinnacleSports moim zdaniem bardzo faworyzują Czecha, za bardzo... Żal tego nie wykorzystać ...

Otrzymane punkty reputacji: +1
kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Zwykle nie gram tenisa, ale ten typ wygląda naprawdę ciekawie. Co to za kurs na Berdycha? 1,2 gdy gra z gościem, z którym nie wygrał jeszcze seta podczas dwóch spotkań (a ostatnio niedawno). Nie wiem jak spory wpływ może mieć nawierzchnia, ale naprawdę wygląda, że warto to zagrać. Chyba spróbuję handicap w stronę tego Darcis&#39;a. Sam nie wiem, ale typ warty rozważenia, rzeczywiście. Teraz już +1,5 seta w stronę Darcisa po kursie 2,10 jest w BAHu, nie wiem jak wygląda to w innych bukach.

macmaster 43

macmaster

Użytkownik
Goffin w wysokiej formie?!Bo co?Bo ograł słabego ostatnio Mahuta i mającego coś z głową Serba?Poprzednie mecze bez rewelacji a piszesz,ze jest w wielkiej formie.Owszem Polak rozegrał 6 setów w dwóch spotkaniach,ale tylko jednego dłuższego seta więc wątpie by był zmęczony.Dodatkowo Goffin 10/10 z Mahutem bp saved a z Troickim 10/15 i słabo to przekonuje by pograć Belga.

Osobiście polecam zagrać na Cermaka i Knowle opisałbym ale klawiatura miszwankujee ale warto!
A Cermak gra u Knowle w kieszeni? Czy nazwisko na Polasek zmienił? Nie tylko klawiatura szwankuje.

christopher48 // Rzeczywiście w tym turnieju Knowle utworzył z Polaskiem parę deblową, ale czy nie można było poprawić innego użytkownika w sposób bardziej kulturalny?

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Spotkanie: Darcis Steve - Berdych Tomas
Typ: Darcis Steve
Kurs: 4,5
Bukmacher: bet365
Darcis póki co na tym turnieju gra bardzo dobrze. Nie stracił jeszcze seta. 3 pojedynki i 3 razy w miarę spokojne 2:0. Odprawił Malisse&#39;a, Istomina i wczoraj Andyego. Przede wszystkim najważniejszym w mojej opinii co do tego spotkania jest to, że Steve bardzo dobrze trzyma swój serwis. Wczoraj zaryzykowałem typem 2:0 w pojedynku z Roddickiem i cieszyłem się z wygranej. Andy w tym spotkaniu miał chyba tylko 1bp. Szczególnie w pierwszym secie podobały mi się skróty Belga.
Berdych już nieco lepiej po lekkich &quot;wtopach&quot;, ale jakoś jego dzisiejsza gra mnie nie przekonuje. W tym turnieju odprawił Bogomolova i Nieminena także 2:0, ale to nie są zawodnicy najwyższej klasy. W dodatku z Bogomolovem to nie była taka gładka wygrana.
W h2h jest 2:0 dla zawodnika nr 81 w rankingu ATP, więc umie wygrywać z Czechem. Jedno z tych spotkań (6:4,6:4) odbyło się niedawno, bo na Igrzyskach Olimpijskich, więc także na szybkiej nawierzchni.
Moim zdaniem szanse 50/50, jeśli nawet nie większe dla Darcisa, więc taki kurs jest jak najbardziej warty zaryzykowania.
e: ⛔, pierwszy set 6-4 potem od stanu 2*-3 w drugim secie przegrane 9 gemów z rzędu

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Jo-Wilfried Tsonga - Marcel Granollers +4,5 gema @ 1,67 Pinnacle ⛔ [6/1 6/2]
Tsonga i jego opóźnione przygotowania do US Open, part III. Rywalem Granollers, który robi swoje na bocznych kortach, rzadko mając do czynienia z błyskiem flesza (do szerszej publiki częściej przedostaje się jego stękanie). Można na niego liczyć, że z dużym prawdopodobieństwem zagra swoje. Za takie coś uznaję w tym match-upie porażkę nie więcej niż 4 gemami. Tsonga z racji swojego żenującego returnu tylko od święta łamie rywali więcej niż jeden raz w secie. Nie liczę więc na to dzisiejszego wieczoru. Jeden wyrównany set, w drugim tie-break bądź porażka 4/6 - to prawdopodobne scenariusze. Nie wykluczałbym tu jednak jeszcze większego zaangażowania Granollersa w ostateczne rozstrzygnięcie meczu. Francuz już w przeszłości pokazał, że po ograniu się w małym turnieju potrafi zatankować w imię dobrego występu w dużym turnieju. Marcel zawalczy.

Otrzymane punkty reputacji: +12
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tenis - ATP - Salem-Winston Open
Jo-Wilfried Tsonga v John Isner
Typ: Powyżej 23.5 @ 1.66 Bet365 ✅ 4-6 6-3 6-7 :grin:
Typ: Over 24.5 @ 1.909 Pinnacle ✅
Typ: (Tie-break w meczu) Tak @ 1.57 Bet365 ✅
Półfinał turnieju Salem-Winston Open - Tsonga vs Isner. Obaj tenisiści to wybitni serwismeni, jedni z najlepszych w tym aspekcie w Tourze. Ich cała gra opiera się na bardzo mocnym i pewnym serwisie, zwłaszcza pierwszym, ale też drugi jest ich ogromnym atutem. Gros punktów zdobywają już po pierwszym uderzeniu, a jeśli rywal przebije to kończą punkt pewnym forhendem. Jeśli ich skuteczność 1. serwu oscyluje w granicach 60-70% to przełamanie ich serwisu jest bardzo trudne. Nawet w razie jakiegoś rozprężenia serwisowego kiedy przydarzy im się konieczność bronienia breakpointów to czynią to skutecznie, nawet od stanu 0-40. Zresztą historia ich spotkań tylko to potwierdza ( http://www.stats.betradar.com/statistics/bet365/?matchid=2996927&amp;amp;language=pl ). Na przestrzeni ostatnich 3 lat rozegrali 3 mecze, H2H 2-1 dla Big Johna, ale ważniejsze dl mojego typu jest to jaki miały przebieg wszystkie te mecze. Otóż wszystkie były bardzo wyrównane (żaden nie kończył się do zera), z małą ilością przełamań, za to z ponadprzeciętną liczbą tie-breaków (5 TB na 10 rozegranych setów). Podsumowując do spełnienia typu bardzo sprzyjający byłby chociaż jeden tie-break (a jest jak widać bardzo prawdopodobne), a nawet jeśli się nie zdarzy, to historia wzajemnych pojedynków pokazuje, że obaj gracze „lubią” podzielić się setami, a w takiej sytuacji over gemowy to już pewnik, nawet przy dość wysokiej linii.

Otrzymane punkty reputacji: +4
cezarinh0 108

cezarinh0

Użytkownik
Ja cos czuje 2-0 dla Tsongi po wyrownanych setach. Nie da sie ukryc - gra obecnie lepiej niz Isner, porusza sie lepiej po korcie, nie stracil seta, a mial lepszych przeciwników do ogrania - Stakhovsky, Granollers, czy przede wszystkim Bellucci. Isner stracil seta z przecietnym Klizanem, ale nie dal szans Goffinowi (miazdzaca przewaga w warunkach fizycznych) czy Melzerowi. Ja osobiscie stawiam pewnie na zwyciestwo Francuza i zastanawiam sie nad overem.
Polecam tez granie na Querreya.

Otrzymane punkty reputacji: +2
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Tenis - ATP - Salem-Winston Open
???? J. Tsonga (-1.5 Sets) vs J. Isner (+1.5 Sets) dla Mecz. WYNIK ?
KURS: 2.820
PinnacleSports

Witam
Jak dla mnie tu będzie bardzo jednostronny mecz w przeciwieństwie do wystawionych kursów. Tsonga w końcu wygląda bardzo świeżo, biega do każdej piłki i nie robi wielu UE. W końcu zdaje się, że złapał taką formę jakiej by sobie życzył przez US OPEN ???? Oglądałem wczoraj cały jego mecz z &quot;Groszkiem&quot; (Granollers-Pujol M.) i w zasadzie nie dał nawet cienia nadziei na ugranie czegokolwiek Hiszpanowi (ku mojemu zdziwieniu!!!)... Po prostu zmiótł go z kortu szybko i bardzo skutecznie ...
Dzisiaj w meczu z Isnerem na pewno będzie o wiele trudniej, jednak jeżeli John będzie miał nie co słabszy dzień serwisowy to zakończy się gładziutko 2:0. Jeżeli John będzie serwerował dobrze to tylko tym się będzie ratował i ewentualnie może dociągnąć do jakiego tiebreaka i tam powalczyć ale moim zdaniem przy aktualnej formie Isner nie będzie miałnic do powiedzenia z tak grającym Tsongą. Isner jakoś dziwnie ostatnio traci często koncentrację, psuje banalnie proste piłki a to na pewno nie ujdzie mu na sucho z Francuzem...
Zatem, jeżeli serwis Isnera będzie na dobrym poziomie to wróżę wynik w granicach 76 64 dla Tsongi. Jeżeli natomiast serwis Isnera będzie nieco gorszy niż zwykle to myślę, że mecz zakończy się gładko 63 64...
Isner w tym turnieju może i wygrywa, może i stracił tylko 1 seta do tej poryale nie trafił moim zdaniem na przeciwnika który w jakiś sposób mógłby mu zagrozić... Klizan powalczył, ugrał seta i tylo, Goffin próbował w tiebreaku ale się nie udało... Za każdym razem John ratował się torpedą serwisową jak to ma w zwyczaju od zawsze ???? Jeżeli natomiast dochodziło do wymian z głębi kortu, to zarówno z Klizanem czy z Gofiinem miał już spore problemy. A Tsonga to przecież przynajmniej klasa wyżej niż wymienieni wcześniej zawodnicy, więc Isner w tym elemencie będzie miał o wiele więcej problemów niż miał wcześniej w tym turnieju...
Jak będzie, zobaczymy. Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +1
panas89 95

panas89

Użytkownik
Ja od rana myślę o zagraniu na Isnera, rzecz w tym że nie widziałem Go w ostatnich meczach, Tsongę wczoraj widziałem i trudno było nie wygrać z Granollersem, owszem Tsonga grał bardzo dobrze, ale Granollers w wymianach nie miał szans z Tsongą, z powodu jego średnio silnych uderzeniach, Isner może nie jest dobry w dłuższych wymianach( powinno być mało takich wymian) ale ma potężny forehand i dzięki swojemu zasięgowi dobrze gra przy siatce, nie powinien być przełamany dzisiaj ani razu, jak nie siądzie 1 podanie, to 2 serwis to bardzo dobry kick, Tsonga moim zdaniem ma o wiele słabszy 2 serwis. mimo wszystko chyba Isner 2,10 Betclic (oczywiście u innych buków są wyższe) ale akurat gram w betclic

mneehhh 1

mneehhh

Użytkownik
Querry - Berdych
...jakieś pomysły?
Kursy na Querrego wysokie, a przecież chłopak nie znalazł się przez przypadek w tej fazie. Do tego gra u siebie. Co myślicie?

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, ATP Winston Salem, 0:30, 25.08.2012
Querrey - Berdych
typ: Querrey
2,625
Sportingbet
Analiza
Dziś w nocy polskiego czasu w polfinale turnieju w amerykanskim, Winston Salem, reprezentant gospodarzy Sam Querrey spotka sie z Czechem, Tomasem Berdychem. Najpierw przypomne droge obu panow do finalu, jak i ostatnie wyniki. I tak Querrey po drodze do 1/2 finalu ogrywal kolejno Giraldo, Lopeza i Dolgopolova. Natomiast reprezentant naszych poludniowych sasiadow, Bogomolova, Nieminena i Darcisa. Amerykanin wydaje sie byc ostatnimi czasy naprawde w dobrej formie, zaliczal co prawda zaledwie III runde w Toronto i II w Cincinatti, przegrywal jednak tam z Murrayem i Djokovicem, po drodze ogrywajac dwukrotnie Melzera oraz Nishikoriego. Berdych natomiast ostatnio negatywnie zaskakuje swoja dyspozycja. Wimbledon I runda z Gulbisem, Igrzyska I runda z Darcisem, Toronto II runda z Gasquetem, Cincinatti II runda z Raonicem. Dlatego nie za bardzo rozumiem faworyzowania Berdycha przez bukmacherow. Querrey wydaje sie byc w dobrej formie, ponadto gra u siebie, na pewno nie odpusci tego spotkania, w celu lepszego przygotowania do US OPEN, co wydaje sie byc mozliwe w przypadku Berdycha. Ponadto Querrey swietnie czuje sie na kortach twardych. Uwazam, ze to Amerykanin ma wieksze szanse na zwyciestwo w dzisiejszym spotkaniu i to on je wygra.

damnie88 18

damnie88

Użytkownik
Mógłby ktoś opisać grę Tomasa z wczorajszego meczu? Kursy wystawione są chyba trochę niezrozumiałe. Spodziewałem się, że Isner będzie faworytem, a tu taka niespodzianka.

V 3

volleyfan

Użytkownik
Ja uważam,że jednak to Berdych jest faworytem w tym meczu i popieram kursy bukmacherów, chociaż liczyłem na to co mówisz,że będzie mniejszy kurs na ISNERA i wtedy bym postawił Berdycha bez żadnych wahań. Co do meczu Berdych miał bardzo pewne zagrania zakończone winnerami do których starał się dochodzić Querrey ale nie było to możliwe. Powiem szczerze że ISNER też gra bardzo dobrze w tym turnieju,ale uważam że Tsonga miał szanse go pokonać a Berdych w tym turnieju gra lepiej od niego... To moje zdanie w tym temacie. Pozdrawiam i czekamy na rozstrzygnięcie ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Kuchcika okiem:
Isner a Querrey to taka różnica, że ten pierwszy trzyma serwis niesamowicie regularnie. Poza tym ma o wiele mocniejszy i kierowany na forhend, gdzie Sam po prostu ma mocny i nic więcej. Od losu zależy, czy mu się uda, czy też czeka nas drugie podanie. Poza tym dość sporo podwójnych jak na takie warunki.
John jest o wiele bardziej doświadczony, a na finał ATP WT 250 wychodzi leciutko i bez stresu. Jest o wiele bardziej regularniejszy i sprytniejszy od rodaka. Return nie kuleje. Co zauważyłem, bardzo mnie martwi. Napisałem notkę o Querrey&#39;u i teraz niestety utwierdza mnie w przekonaniu, że jego głowa jest beznadziejna. Nie chodzi tutaj o własne UE czy źle dobierane zagrania. Bardziej o niesamowicie długie przestoje w grze. Potrafił zrobić piorunująco szybko dwa breaki oraz swoje podanie w drugim, a w pierwszym ostro rozpocząć mecz. Breakiem, oraz obroną 5 bp w drugim gemie. Lecz potem wspominane niesamowicie długie przestoje, masa błędów, serwis ciągle drugi, nieprecyzyjny. No tragedia. Poza tym dał się czterokrotnie przełamać w całym meczu na tak szybkiej nawierzchni i to wcale nie po walce w owych gemach.
John to klasa światowa już. Ten finał to istna wojna. Ja w HP wspominałem, że nie ma możliwości aby w finale faworytem kursowym był Jaś. Kursy są wystawione dobrze. Berdych ma średni serwis w tym turnieju, o dziwo. To jest niepokojące. Amerykanin nie ma takiego słabego returnu jak kolega z reprezentacji. Czech natomiast świetnie z głębi kortu w Winston Salem. Oj, bajeczne rozprowadzenie po bekhendzie, nie kaleczą slajsy u Tomka (co z reguły były jego problemem) bo jest dosyć taki, no, drewniany. Return na poziomie. To kolejne zagranie które męczyło w drugim, trzecim secie Darcisa oraz cały mecz Sama. Pasuje mu ten szybki hard i na US Open może podgonić lekko pod czołówkę, a przynajmniej narobić im strachu. Ja życzę obu jak najlepiej, lecz typ pod gospodarza.
Ten mecz będzie niesamowicie wyrównany. Nie spodziewałbym się przysłowiowego 6-4 6-4 w którymś kierunku.
Wczoraj grałem +2,5g na Isnera z Francuzem. Dzisiaj jadę dużo ryzykowniej, ale polecam z pełną odpowiedzialnością na zakończenie singla w Winston Salem. Ryzykownie, bo nawet przegrana po dwóch TB skreśla ten pierwszy typ.
John Isner - Tomas Berdych 1 +1,5g @1,92 Pinnacle ✅
John Isner - Tomas Berdych 1 +2,5g @1,66 Pinnacle ✅
Pozdrawiam dział. Ależ przecudowny finał. WOJNA po mojej stronie.

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
???? Tomas Berdych - John Isner 1,89 ✅ 6:3 4:6 6:7
Isner wyglądał wczoraj bardzo solidnie na tle Tsongi i myślę, że poradzi sobie z nienajlepiej ostatnio dysponowanym Czechem, któy wczoraj co prawda zagrał nieźle, ale nie można powiedzieć, że wygrał bez problemów - walka była na całego i jakoś mnie to zwycięstwo nad Querreyem nie przekonało do jego formy, choć pokazał sporo ciekawych zagrań. Stawiam jednak na Isnera, który w swojej karierze nie został jeszcze pokonany w turnieju w Winston Salem. Mam nadzieję, że dzisiaj podtrzyma tą znakomitą passę i wygra drugi raz z rzędu ten turniej. Gra u siebie, więc to też powinno mu pomóc w odniesieniu zwycięstwa. Jeśli serwis będzie funkcjonował tak jak w dwóch ostatnich meczach to jestem pewny, że to właśnie Wielki John sięgnie po tytuł.

EDIT: Emocje pod koniec sięgnęły zenitu, ale to Wielki John miał mocniejsze nerwy i wygrał w tie breaku 11:9 i tym samym zachował miano niepokonanego w Winston Salem - drugi triumf z rzędu!!!

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Nie ma co się łudzić, Tomka to Big John za cholerę nie złamie, a na szanse w tym meczu może liczyć jedynie w tiebreakach. Jeżeli będą trzy sety to Amerykanin pokryje handicap typu 2,5 gema, ale co jak Berdych wygra np. 6-4 7-6, co jest przecież bardzo realne? Na waszym miejscu bym odpuścił typowanie tego spotkania w tym kierunku. Osobiście skłaniałbym się ku Berdychowi, który w tym turnieju gra bardzo dobrze i powinien to podkreślić zwycięstwem. Sądzę, że wygra w dwóch setach, a jeżeli 2-1 to jednego przegra po tb, czym i tak raczej pokryje hc (chyba, że będą trzy &quot;trzynaste gemy&quot;, ale na to bym nie liczył).
John Isner - Tomas Berdych
Typ: 2 (-1,5 gema)
Kurs: 1,95
Wynik: ⛔ 3/6 6/4 7/6

Otrzymane punkty reputacji: +3
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Nie ma co się łudzić, Tomka to Big John za cholerę nie złamie, a na szanse w tym meczu może liczyć jedynie w tiebreakach. Jeżeli będą trzy sety to Amerykanin pokryje handicap typu 2,5 gema, ale co jak Berdych wygra np. 6-4 7-6, co jest przecież bardzo realne? Na waszym miejscu bym odpuścił typowanie tego spotkania w tym kierunku. Osobiście skłaniałbym się ku Berdychowi, który w tym turnieju gra bardzo dobrze i powinien to podkreślić zwycięstwem. Sądzę, że wygra w dwóch setach, a jeżeli 2-1 to jednego przegra po tb, czym i tak raczej pokryje hc (chyba, że będą trzy &quot;trzynaste gemy&quot;, ale na to bym nie liczył).
Tomas Berdych -1,5 gema @ 1,95
Kto tu mówi, że Johny ma przełamać? Nie raz widziałem gemy w wykonaniu Berdycha, który łamie sam siebie po serii niewymuszonych błędów. Pamiętaj, że grają w USA i Isner został przełamany przez cały turniej tylko 2 razy. Berdych męczył się z Darcisem (bądź go zlekceważył), więc z Isnerem nie będzie miał już tak łatwo. Querrey jest jednak słabszy od Big Johna i dzisiaj udowodni swoją wyższość nad Czechem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom