Botic Van De Zandschulp v Marton Fucsovics
Botic van de Zandschulp v Marton Fucsovich
Powyżej 2.5 seta (Super Boost) @2.60
ATP Winston Salem, 23:00, finał. Typ wbrew mojej logice, jednak ta logika mnie ostatnio zawodzi więc zagrajmy. W ocenie bukmacherów ma to być spotkanie na styku z delikatną faworyzacją Węgra. Obaj to zawodnicy, którzy mają już "bliżej jak dalej" końca kariery. W szlemie, jakim jest US Open w I rundach mają ciężkie zadania i chyba zdają sobie sprawę, że więcej mogą osiągnąć w tym turnieju niż w Szlamie. To by zwiastowało walkę. Druga sprawa to opłacalność kursu. @2.60, że któryś z nich wygra seta a kursy indywidualne na set to @1.40 Botic i @1.31 Marton. Ten kurs to albo dobra ściema albo sam nie wiem. Wg mnie warte próby, bo typowanie zwycięzcy to loteria, choć skłaniałbym się w stronę Martona.
Zacytowałrm post kolegi wyżej bo również wydaje mi się że spore szanse na sety z obu stron i zaciete wyrównane spotkanie w h2h
2:1 dla Holendra wygrywał w Sztokcholmie na hardzie w Halii 2021 2:1 i w Monaco na cleyu równiez 2:1 w 2023roku .
Na Antypodach 2022 2:0 wygrał Węgier .
Co ciekawe we wszystkich trzech meczach padł Tajbrek.A mecz w Sztokcholmie na hali obfitował w asy.
10:5 dla Fucsovica.
Obaj tu w Winston - Salem w niektórych meczach dobrze serwowali , Botic z Waltonem zaliczył 15 asów , Fucsovits z Gastonem 5 i z Griekspoorem 5 ale potrafi też mieć więcej.Sprubuję w tym finale pójśc w asy
Betfair bet Builder Botic Van De Zandschulp Aces 7+ & Marton Fucsovics Aces 7+
kurs 7.64
i jeszcze jedna ciekawa propozycja z Williamhill
Botic Van De Zandschulp Over 4 Aces & Marton Fucsovics Over 9 Aces kurs 21.00