>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Tour - Wimbledon (30.06.2025 - 13.07.2025)

'Corek 409,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Sonego vs Shelton / Sonego @ 3,90 STS

Witam, może wielu śmieszyć, ale ja uważam że szanse są znacznie większe niż sugerują to kursy. Widzę tutaj value i szczerze mówiąc, myślałem że będzie coś w okolicach 2,50 na Włocha. Mnie osobiście Shelton nie przekonuje. Nie miał tutaj przeciwnika na poziomie, bo ani jeden, ani drugi kangur to nie jest ten poziom. Fucsovics zagrał słaby mecz, zresztą z Monfilsem również nic nie pokazał wielkiego, bardziej Gael przegrał, nawet serwował po mecz. Sonego dał niesamowite widowisko z Amerykaninem grając 61 gemów!
Czasu na regenerację miał sporo, więc nie martwię się o to czy wyrzyma, po za tym z niego jeszcze żaden dziadek. Shelton przed Wimbledonem wyglądał po prostu słabo. Porażki z Etcheverry, Tienem czy Rinderknechem. Nie rozumiem dlaczego porażka z walecznym Sonego miała by być, aż tak mało prawdopodobna jak sugerują to bukamcherzy.
Na trawie nie grali jeszcze na siebie, ale spotkali się nie dawno na FO i Włoch poległ po 5 setach. Poprzednio grali na AO i również poległ 3:1, ale po bardzo bliskim meczu.
Uważam, kurs jest przesadzony i ja spróbuję zagrać Włocha, widzę na to szanse, ale jak będzie to się przekonamy niebawem. Oczywiście Shelton zasłużenie jest faworytem, ale w moich oczach nie aż tak wyraźnym.

Ostatnia edycja:
B 97,4K

benzik94

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Shelton - Sonego

Shelton powyżej 3,5 obronionych bp

Kurs : 2.12

Superbet

Shelton w dwóch poprzednich 3 setowych meczach bronił po 3 break pointy. Na pewno jest to tenisista aż tak stabilny żeby wygrywać szlemy, ale w ważnych momentach pomaga sobie serwisem i to jest budujące i dla samego Shletona i dla podanego typu. Sonego zrobił zdecydowanie wynik ponad stan, chociaż trzeba przyznać że ma warunki i inklinacje do osiągania dobrych rezultatów na szybkich kortach i z tego punktu widzenia ten mecz będzie o tyle ciekawy, że obaj grają ofensywnie i będą szukać zagrań kończących. Sonego do tej pory grał dobrze na returnie, liczę że podtrzyma passę i sie załapie na granie w gemach serwisowych Sheltona, a Amerykanin dobrym serwisem obroni jakieś break pointy.

Sinner - Dimitrov

Sinner powyżej 18,5 gemów

Kurs : 1.51

Superbet

Powiedzieć, że Sinner nie leży Grigorowi to jak nic nie powiedzieć. Poszukam tu jednak możliwości do walki dla Bułgara. Pamiętam Roland Garros przed rokiem, tam Dimitrov do meczu z Sinnerem grał naprawdę bardzo dobrze, przyszedł ćwierćfinał i Włoch i wszystko sie posypało - 49 niewymuszonych błędów, mimo wszystko w 3 secie starał sie wrócić do meczu i doprowadził do tie breaka. Dzisiaj może być podobny scenariusz, Bułgar ma juz swoje lata i problemy zdrowotne dlatego tam wielkiego parcia na wynik raczej nie ma, nikt nie oczekuje od niego cudu bo jak gra Sinner, zwłaszcza na szlemach to wszyscy wiemy.

Dodatkowo

Cobolli powyżej 8,5 asów @1.50
De Minaur +8.5 gemów @1.37

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4317
Chlopaknaopak 571,1K

Chlopaknaopak

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Wimbledon
Godzina: 15:30
Spotkanie: Shelton - Sonego
Typ: Over 3.5 seta
Kurs: 1,60
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:

Dziśo 15:30 dojdzie do spotkania Sheltona z Sonego i to, że obaj doszli do tej rundy jest dla mnie małą niespodzianką ponieważ żaden z nich wirtuozem kortów trawiastych nie jest. Shelton wygląda fenomenalnie i w każdym meczu stara się robić pokaz siły i pewności siebie. Jak do tej pory nie stracił jeszcze seta na kortach Wimbledonu. Sonego po 4 tajbrejkach wyeliminował Nakashime.Był to napewno wyczerpujący mecz dla niego.
Ostatni mecz między tymi dżentelmenami na French Open zakończył się wynikiem 3:2 dla Amerykanina. Sądze , że dziś panowie podejdą do siebie z respektem i obydwaj zdobędą po secie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5902
Pablito91 2,2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Schoenhaus @1.75 betfan brawo młody

Dzisiaj spróbuję Wimbledonu, ale juniorskiego. Brazylijczyk Miguel zagra z Niemcem Schoenhausem. Szczerze to Brazylijczyka w ogóle nie kojarzę. Wyniki ostatnio słabe. W Australii i Francji poleciał w pierwszych rundach. Niemiec z kolei dotarł do Finału w Paryżu oraz pokazał się już w tym roku na trawce. W turnieju w halle urwał seta De Jongowi oraz stoczył wyrównany pojedynek w parze ze Struffem przeciwko shapo i Augerowi. Myślę, że gra z takimi przeciwnikami tylko mu pomogła nabrać doświadczenia. Wiem, że to tylko jeden mecz, ale zawsze to więcej od Brazylijczyka. Ja tam spróbuję.

Zagram też sobie na Cruza Hewitta @2.25, syna Lleytona. Ciężko coś wywnioskować po pierwszych meczach, ale obaj wygrali gładko. Jeżeli syn odziedziczył talent po ojcu na trawce to powinien sobie poradzić.[/ICONMINUS]

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4335
Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Fritz v Khachanov over 3,5 set 1,58
/ ATP 14.00 / WIN
Norrie v Alcaraz -6,5 gem 2 1,77
/ ATP ok. 16.00 / WIN
Stawka 4/10

https://www.betexplorer.com/tennis/atp-singles/wimbledon/fritz-taylor-khachanov-karen/UPigCXUa/#ha

Fritz słusznie faworytem ale jeśli Rosjanin zagra tak jak z Majchrzakiem to seta ugra .

https://www.betexplorer.com/tennis/...ie-cameron-alcaraz-garfia-carlos/bmrkkjLs/#ha

Za Norrie będą trybuny ale nie daję mu szans z Hiszpanem który wygrał 22 mecze rzędem.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4583
louisarmstrong 2,3M

louisarmstrong

Użytkownik
Taylor Fritz v Karen Khachanov
Khatchanov win & over 33.5 gema
Kurs 4.20[
Williamhil
Khatchanov handicap +1.5 seta
2.25
nIESTETY NIE DOJECHAŁ KACZKA Z CELOWNIKIEM W KLUCZOWYCH MOMĘTACH DRUGIEGI CZWARTEGO SETA
Zacznę od h2h 2:0 dla Karena oba mecze na hardzie i dawne dzieje 2019 i 2020 ale zawsze.
Fritz imponujący bilans na trawie w tym sezonie 12 W 1 L a ta przegraną to ewidetny wjazd po startowe.
Dwa wygrane turnieje przed Wimbledonem gdzie ewidetnie ma pecha.Najwiekszego miał w 2022roku gdzie Nadal pozbawił go szansy na walkę z Kyrgiosem o finał a potem oddał półfinał Walkowerem.
Taylor miał ewidętne wielkie szczęście w pierwszej rundzie bo Perricard był o 2 piłki od zwycięstwa 3:0 i miał 2 serwisy.

Karena chwilę oglądałem z Majchrzakiem i zagrał bardzo uważny, wyważony i skuteczny tenis ogrywając pogromcę Bereta i Knechta 3:0.
Te kursy mocno faworyzują Amerykanina sle czy to aż taka pefka po 1.30 to mam wątpliwości.Szanse raczej dużo bliżej 50/50.
Ewentualną trzynasta wygrana na trawie w tym sezonie może być pechowa i nadejść gdzieś indziej niż na Wimbledonie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +142
Cabron 146,3K

Cabron

Znawca - Polityka
Salisbury/Słupski 2,10 Superbet

Idę jutro w stronę Anglików.
Obaj grają ze sobą z przerwami od 2021r. Nie udało im się jeszcze wygrać szlema w parze, ale osobno Salisbury zrobił to 4 razy z Ramem, a Skupski raz z Koohlofem i to tutaj na Wimbledonie dwa lata temu. Byli w finale Garrosa w tym roku i właśnie tam polegli z jutrzejszymi rywalami, czyli Zeballosem i Granollersem.
Chociaż jakbym powiedział, że tamten tytuł wielkoszlemowy wygrał im Argentyńczyk, to nie byłoby to kłamstwem. Zeballos jest rewelacyjny i praktycznie w pojedynkę przepycha te mecze. W poprzedniej rundzie również gdyby nie on to by odpadli. Granollers juz od półfinału Garrosa wygląda fatalnie. Jest bierny pod siatką, psuje wymiany i często traci serwis.
Nie chce mi się wierzyć, że Zeballos będzie w stanie znowu przepchnąć kolejny mecz z przeszkadzającym mu Hiszpanem. Jutro zagrają z Brytyjską parą, która ma ogromną chęć na pierwszy tytuł wielkoszlemowy od kiedy grają razem. Będą niesieni przez trybuny i wierzę, że jeśli obaj dowiozą, to będą w stanie przeciwstawić się Zeballosowi.

Próbuje również na kolejny dzień Hijikata/Pell +1,5 seta 2,30.

Kangur z Holendrem dali już zarobić jako underdog. Dzisiaj ograli Matosa i Melo, ale tutaj warto zaznaczyć, że Melo wyglądał słabo.
Nie zmienia to jednak faktu, że H/P grają tutaj świetnie i zwłaszcza na returnie wyglądają dobrze. Pojutrze zagrają z utytułowanymi deblistami, którzy jednak w parze nigdy nie wygrali tytułu wielkoszlemowego.
Nie będzie to dla nich łatwy mecz, ale patrząc na to jak wygląda większość spotkań deblowych, to są w stanie w tie breaku wyciągnąć co najmniej jednego seta. Hijikata również wie jak smakuje wielkoszlemowy tytuł, bo wygrywał dwa lata temu debla w Australii. Pell też nieźle się prezentuje, więc widzę szanse na to, że powalczą z faworyzowanymi rywalami. W tie breakach mają tutaj bilans 4-1.
Arevalo i Pavic stracili tylko raz swój serwis w Dotychczasowych 4 meczach. Ciężko ich przełamać, dlatego liczę, że kangur z Holendrem zrobią to w tie breaku, bo tutaj ich rywale mają bilans 2-1.

Gram też jutro przeciwko zeszłorocznym zwycięzca.
Helliovara i Patten też według mnie prezentują się poniżej swojego poziomu. Jutro zagrają przeciwko Brytyjskiej parze Cash/Glasspool, którzy w ostatnich tygodniach grają bardzo dobrze. W czerwcu w Londynie ograli swoich jutrzejszych rywali i później wygrali finał tym samym zdobywając swój pierwszy tytuł na trawie.
Później wygrali kolejny tytuł w Eastbourne. Wcześniej polegli w finale w Holandii.
Ich bilans na tej nawierzchni w tym roku to 14-1.
Zdecydowanie są w gazie i powinni jutro faworytami w starciu z brytyjsko/ fińska parą.
Cash/Glasspool 1,83

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1824
'Corek 409,5K

'Corek

Znawca - e-sport
+1
Sinner vs Shelton / Sinner -1.5s @ 1,70 sts

Witam, na szybko. Nie wiemy dokładnie jaka sytuacja zdrowotna jest u Włocha, ale myślę że jak nie kreczowal z Bułgarem przy tym wyniku to dziś powinno być dobrze, tym bardziej że mecz moim zdaniem będzie znacznie prostszy. Nie przekonuje mnie Amerykanin i dziś uważam, że więcej niż seta nie będzie w stanie ugrać. Uważam, że będzie to podobne spotkanie to tego z AO, gdzie Włoch uporał się z nim w trzech setach.
Ciekawostką jest, że grali 15 setów, tylko jednego był w stanie wygrać Shelton.
Wszystko się może zdarzyć, jednak zakładając że Włoch będzie zdrow, idę w jego pewne zwycięstwo.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4190
Chlopaknaopak 571,1K

Chlopaknaopak

Użytkownik
Godzina: 14:30
Spotkanie: Fritz - Alcaraz
Typ: Over 3.5 seta
Kurs: 1,78
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:

Kurs na to spotkanie mimo tego, że nie za wysoki może okazać się ryzykowny ale ja go biorę. Fritz na początku Wimbledonu rozegrał dwa mecze po 5 setów ale mimo to wygląda świeżo a siły w starciu z takim kotem jakim jest Alcaraz na pewno mu się przydadzą. Fritz nie wygląda źle i nie jest też jakimś ułomkiem, który wyjdzie na boisko tylko i wyłącznie by ten mecz przegrać 3:0. Alcaraz wiadomo dwa ostatnie triumfy na Wimbledonie robią wrażenie ale czy uda mu się to po raz trzeci?Ciężko stwierdzić bo Hiszpan ma swoje przestoje, które Amerykanin może wykorzystać. Oboje dobrze serwują także dyspozycja dnia na returnie będzie ważna.
Uważam, że to spotkanie nie zamknie się w 3 setach a i ewentualna wygrana Taylora też jest bardzo możliwa.

Otrzymane punkty reputacji: +2977
G 24,1K

gracz83

Użytkownik
Cobolli - Djokovic
Typ: Set Cobolli
Kurs: 2, Fortuna

Witam serdecznie, dojdzie dziś o g.16 do ciekawego spotkania między 24 krotnym zdobywcą szlema, Serbem Novakiem i Włochem Cobolli, ale dlaczego wg.mnie ciekawym? bo mamy trochę nietypowego gracza jakim jest Flavio, o ile w zeszłych latach wielkiego tenisa nie pokazywał, łącznie z krótkimi zrywami to w tym roku formę pokazał, wygrywając chociażby turniej 500atp w Hamburgu(na ziemi oczywiście)teraz jak do tej pory na Wimbledonie stracił tylko 1seta(po tiebreaku)z dobrze serwującym i zawsze groźnym na szybszych nawierzchniach(obecnie w lekkiej formie) Ciliciem, o ile wygraną w Hamburgu jakoś bardzo szczególnie nie zaskoczyła, tak obecny poziom gry na trawie trochę tak, i są też małe powody bo gość ma 96% procent wygrywanych punktów przy własnym serwisie, a przecież te serwy nie są jakieś najpotężniejsze, myślę że są m.in mocno podkręcane dlatego przeciwnicy mają taki ogromny problem, oglądałem Novaka z Minaurem i gdyby Alex miał trochę chłodnej głowy w 4secie to niewiadomo co by się wydarzyło- prowadził 4-1 i miał breakpointa na 5-1 a tak Djoker wygrał pokolei 5gemów, Alex stracił go tylko na własne życzenie, tremą itp, Novak tylko przebijał i czekał na błąd skoro Alex potrafił mu urwać seta i miał już w ręku drugiego to czemu w życiowej formie Cobolli ma tego nie zrobić?pamiętacie co było z Maestro gdy się po zabiegu na kolano spotkał (był bodajże rok młodszy od Djokovica)z Hurkaczem na Wimbledonie?dzisiaj Djoker ma juz ponad 38 lat i będzie miało to wplyw na stracenie tego seta polecam

Otrzymane punkty reputacji: +5110
'Corek 409,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Hijikata/Pel +4.5 gema @ 1,75 betfan

Śledzę chłopaków od początku i zaskakują z każdym kolejnym spotkaniem. Ogranie Krawetza z Puezetem, zrobiło na mnie spore wrażenie. Ogólnie patrząc, to ostatnie dwa spotkania w których faworytami i to znacznymi byli przeciwnicy, oni nie stracili ani raz własnego podania! Ani raz! Oczywiście w deblu jest znacznie trudniej przełamać, ale mimo wszyskto to robi wrażenie. Dobrze poruszają się po korcie, przeciwnicy często nie wiedzą czego się spodziewać. +4.5 gema? Moim zdaniem jeśli zagrają to co do tej pory, spokojnie mogą nawet przegrać 3:6 7:6. Odpuściłem ich w ostatnim spotkaniu bo jak większość, myślałem że tym razem odpadną, ale oni są tutaj nadal. Uważam, że linia całkiem przyzwoita i ja to spróbuję.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4097
R 2,1M

rr62dga

Typer
Godzina: 14:30
Spotkanie: Sinner - Djokovic
Typ: Sinner
Kurs: 1,49
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Hitowo zapowiadający się pojedynek na piątkowe popołudnie. Jak czytam dla 38-letniego Serba będzie to już czternasty półfinał na Wimbledonie. Djokovic u schyłku niezwykłej kariery marzy zapewne o wygraniu Wielkiego Szlema- w tym roku odpadł w półfinałach Australian Open oraz w Paryżu a teraz zagra półfinał w Londynie. Serb pokonał dwukrotnie na Wimbledonie swego dzisiejszego rywala w latach 22-23 ale od tego czasu lider rankingu ATP zrobił znakomite postępy i nabrał doświadczenia także w grze na trawie. Wliczając Puchar Davisa wygrał pięć ostatnich pojedynków z Djokovicem na innych nawierzchniach. Pojedynek zapewne długi, może 4-5 setowy i postawię jednak na wygraną Włocha.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3882
G 24,1K

gracz83

Użytkownik
Sinner - Djokovic
Typ: Sinner(krecz zwrot)
1.59
Fortuna

Nie będę powielał kolegi bo dobrze napisał nt.meczu powyżej, ale można jedną rzecz dorzucić: dla Djoka turniej Australian jest prawie jak dla Nadala French Open, wygrał go 10krotnie, a czemu do niego wracam?otóż na ostatnim ich spotkaniu w Australii(styczeń 2024, tak więc półtora roku wstecz)Sinner zdemolował go wygrywając kolejno 6-1,6-2 6-7 6-3(na można powiedzieć Serba kortach), na Wimbledonie 3lata temu po 5setach wygrał Serb jakolega wyżej wspomniał i słusznie - Jannick jeszcze bardziej dojrzał przez te 2lata, i kondycyjnie jest już gotowy na 5setów, choć wydaje mi się że im bardziej w mecz tym gorzej jak na ironię dla mistrza Nole, jeśli Jannickowi nic nie będzie dolegać to nie widzę żadnych argumentów za Serbem, sorry że tak piszę ale jest za mocny, za równy, Nola wiek (i to wszystko się sumuje, niebywałe grac na takim poziomie) gdyby to było 5lat wstecz nawet bym tego nie ruszył ale nie dziś, tam nie będzie takich błędów jak u Minaura czy Cobolliego, tylko kontuzja stanie na przeszkodzie w wygranej(nie wiem co mu niby dolegało w meczu z Dimitrovem) dlatego polecam zagrać u buka który robi zwrot w przypadku kreczu bo ten kurs mimo wszystko trochę za wysoki jak na Jannicka, tak sądze pomimo że naprzeciwko gra wielki mistrz, 24krotny zdobywca szlema, miłego oglądania życzę

Otrzymane punkty reputacji: +3050
Pablito91 2,2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Wazny/Paldanius @1.47 betfan 2:1. Polak w finale :)

Półfinał debla juniorskiego Wimbledonu. Mamy w nim Polski akcent w postaci Alana Waznego, który w parze z finem Paldaniusem spisują się świetnie. Ich rywalami będą Kazach i Rusek. Singlowo to zarówno Alan jak i Oskari są o wiele lepsi. Ale i w singlu wygląda to dobrze. Polak z Finem wygrali bowiem turniej w Paryżu i tutaj są na bardzo dobrej drodze by wywalczyć drugi tytuł wielkoszlemowy z rzędu. Patrząc na to jak obaj się spisują to wygląda to na prawdę solidnie i dobrze. Powinni dzisiaj spokojnie wygrać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3307
B 97,4K

benzik94

Użytkownik
Sinner - Djokovic

Djokovic

Kurs : 3.50 (superboost)

superbet

Czekałem z tym typem bo miałem czutkę, że superbet wyboostuje dziś Djokovica i te 3.50 wygląda bardzo ciekawie. Zgadzam się, że Novakowi może brakować trochę narzędzi na Sinnera, ale tak samo myślałem w tamtym roku kiedy Jannik mierzył się z Medvedevem. A Włoch był wtedy w jeszcze lepszej formie niż teraz, poprzedzając występ na Wimbledonie zwycięstwem w Halle. Obaj mieli w tym turnieju swój gorszy moment. Sinner w starciu z Dimitrovem był jedną nogą za burtą, a Djokovic dał się przełamywać 13-krotnie De Minaurowi, ostatecznie Sinner dostał drugą szansę od losu po kreczu Grigora, a Novak wyszarpał sobie mecz z Australijczykiem, grając ostatni set na takiej intensywności jakiej nie powstydziłby się wspomniany Sinner czy Alcaraz. A facet ma 38 lat i też swoje problemy zdrowotne.
To jest kolejna sprawa. Sinner juz w meczu z Dimitrovem narzekał mocno na problemy z łokciem, potem w meczu z Sheltonem w 2 secie również zaczął łapać się za łokieć i miał po tym zdarzeniu kilka gemów w których nie grał na 100%. Nie szukał winnerow, grał w pół kortu i trochę zwolnił tempo, w efekcie było kilka gemów serwisowych Sinnera gdzie grano na przewagi, Amerykanin miał też break pointy ale Shelton to oczywiście nie jest kaliber na półfinal szlema bo w zasadzie poza serwisem i przyzwoitym forehandem nie ma za wiele do zaoferowania w kontekście meczów z czołówką. Cobolli moim zdaniem był cięższym wyzwaniem niż Shelton bo Włoch na tym turnieju grał naprawdę rewelacyjnie na co zwrocil też uwagę po meczu Novak, a jednak Serb narzucił swoje tempo w ostatnich setach i ostatecznie wyszedł z tego meczu zwycięzko. Po Novaku widać było od początku Wimbledonu moc. Trochę zastanawia czy nie doznał jakiejś mięśniówki podczas gdy rozjechały mu się nogi przy ostatnich piłkach w meczu z Cobollim, ale wg mnie jeśli Nole rzeczywiście będzie dolegała jakaś kontuzja a mecz będzie mu uciekał, to podda mecz tak jak to robił w Australii. Oczywiście są pewniejsze kierunki o niższych kursach, które są warte uwagi jak over gemowy czy setowy ale ja postanowiłem zaryzykować. Dimitrov mocno naruszył Sinnera, ale przecież Bułgar tez pierwszej mlodosci nie jest i wydawaloby sie, że moze mu zabraknąć pary. Dlatego obstawiam, że w finale Wimbledonu w tym roku dokona się zamknięcie trylogii Djokovic - Alcaraz.

Dodatkowo:

Alcaraz - Fritz over 34,5 gemów @1.56

Alcaraz wygra + powyżej 3,5 setów + Alcaraz powyżej 3,5 df (superbets) @3.00

Djokovic powyżej 18,5 gemów + Djokovic powyżej 12,5 asów @2.60

Ostatnia edycja:
'Corek 409,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Djokovic +1.5 - pierwszy set @ 1,85 STS

Witam, dużo już zostało napisane. Dla mnie sprawa jest prosta i jeśli Król Nole chce wygrać to trzeba brać pierwszego seta na początek, póki tych sił będzie sporo. Zgadzam się, że kursy na Serba są trochę za duże i osobiście też delikatnie pograłem jego zwycięstwo, ale głównym moim bratem będzie pierwszy set, a raczej handicap w nim. Dimitrov pokazał, że można Włocha łamać i to nie raz, więc kto ma to robić jak nie Djokovic. Miejmy nadzieję że to będzie piękne i długie widowisko.

Ostatnia edycja:
S 3,1K

saek

Użytkownik
Djokovic +1.5 - pierwszy set @ 1,85 STS

Witam, dużo już zostało napisane. Dla mnie sprawa jest prosta i jeśli Król Nole chce wygrać to trzeba brać pierwszego seta na początek, póki tych sił będzie sporo. Zgadzam się, że kursy na Serba są trochę za duże i osobiście też delikatnie pograłem jego zwycięstwo, ale głównym moim bratem będzie pierwszy set, a raczej handicap w nim. Dimitrov pokazał, że można Włocha łamać i to nie raz, więc kto ma to robić jak nie Djokovic. Miejmy nadzieję że to będzie piękne i długie widowisko.
Akurat Nole słabo wchodzi w mecze zarówno z kangurem jak i Cobollim wtapiał 1 sety

A 43,7K

andyvelxaero

Użytkownik
Fritz - Alcaraz: over 4,5 podwójnych błędów serwisowych Alcaraza 2,85 (STS) 3 df-y

Liczę, że ten mecz trochę potrwa, do tej pory na Wimbledonie Carlitos kręcił się w okolicach 3-4 dfów poza meczem z Fogininim w pierwszej rundzie, gdzie zrobił ich aż 9. Dla mnie value, uderzamy choć nie za mocno.

Ostatnia edycja:
adik1992 760,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
+2
Djokovic - Sinner set z najmniejszą liczbą gemów o8,5 @1,95
22bet

Powtórka półfinału z RG. Tylko na trawie według mnie Novak zyskuje względem kortów ziemnych, a Włoch trochę traci. W Paryżu mecz mimo, że trzysetowy to był bardzo zacięty, jak zresztą większość ich pojedynków. Dla Novaka Wimbledon być może ostatnia szansa na wygranie szlema. Jak sam mówił po porażce w Paryżu, że być może był to jego ostatni pojedynek na paryskich kortach. 38 lat, więc młodszy już nie będzie. Tak więc liczę na pełną mobilizacje Djokovica i dobre widowisko, które nam panowie zgotują. Do wejścia typu wystarczy że każdy set skończy się z maksymalnie jedną przewagą przełamania.

Dwa asy z rzędu w gemie NIE @3,1
Podający przegra gem do zera NIE @1,61

Na mecz Fritza z Alcarazem również gram set z najmniejsza liczbą gemów o8,5 @1,9
Podający przegra gem do zera NIE @1,61

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3866
kary12 44K

kary12

Użytkownik
Djokovic - Sinner, Djokovic over 17.5 gema @ 1.58
Betclic

Hitowy mecz w półfinale Wimbledonu. Numer jeden na świecie Jannik Sinner zmierzy się z żywą legendą tego sportu Novakiem Djokoviciem. Faworytem Sinner, ale według mnie będzie to wyrównane widowisko. Panowie dwukrotnie mierzyli się na trawie i dwa razy lepszy okazał się Novak, ale to było w 22 i 23 roku, od tamtego czasu Sinner mocno wystrzelił z formą. Ostatnie ich spotkanie podczas półfinału French Open zakończyło się w miarę gładkim zwycięstwem Włocha 3-0. Dlaczego dzisiaj spodziewam się wyrównanego starcia? Sinner oczywiście gra świetnie, ale w spotkaniu z Dimitrowem widać było, że ma również gorsze momenty. Mało brakowało a doszłoby do sensacji, gdyż Sinner wygrał po kreczu rywala, który prowadził już 2-0. Djokovic również miewał w tym turnieju chwile, w których mocno się irytował i grał gorzej. Nie skreślałbym Novaka przed startem tego meczu, jeśli nie przegra 0-3 mój bet powinien wejść bez problemu.

Do góry Bottom