>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - US Open (24.08.2025 - 07.09.2025)

successful 3,4M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Sinner - Bublik
Typ: Boost: w meczu zostaną rozegrane minimum cztery sety
@2.70 Fortuna

Włoch jest mocnym faworytem tego pojedynku, co też w dużej mierze znajduje odzwierciedlenie w kursach. Jak dotąd w US Open niepokonany i stracił tylko jednego seta, po pojedynku z Shapovalovem. Co ciekawe, był to pierwszy przegrany przezeń set od czerwca, nie licząc kreczu przeciwko Alcarazowi w Cincinnati, gdzie niemal na pewno sromotnie przegrałby pierwszego seta. Nie jestem wielkim znawcą tenisa i też nie śledziłem US Open na tyle, by próbować oceniać formę rywali. Tym niemniej zaskakuje mnie wysoki kurs na minimum cztery sety. Przede wszystkim Bublik również na pasjonującą serię zwycięstw. Przegrał jeden mecz na siedemnaście ostatnio rozegranych. Jego rywalami byli m.in. Tommy Paul, Miedwiediew, Chaczanow i... Sinner. Z tym ostatnim wygrał 2-1, w tym jeden set do trzech. To nie jest już pierwsza runda US Open, teraz są coraz mniej przypadkowi rywale. Czuję, że Kazach jest w stanie ugrać tu co najmniej jednego seta.

Ostatnia edycja:
Ardnas 46K

Ardnas

Użytkownik
🎾 Novak Djokovic - Jan-Lennard Struff
Jan-Lennard Struff +6,5 G
1,79 w Betclic
Jan-Lennard Struff // WIN 5,00 za drobne, tam gdzie krecz = WIN

Djokovica chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Obu Panów dzielą tylko 3 lata, 38 lat vs. 35, więc aż jakiejś tam znaczącej różnicy w wieku nie ma. Novak powoli odcina kupony, startuje już tylko w "poważnych" turniejach, a i tak nie przeszkadza mu to w ogrywaniu 95% zawodników rankingu. Trapią go czasami jakieś kontuzje, czasami traci sety z przeciwnikami o wiele niżej notowanymi, ale nic dziwnego, bo większość zawodników "spina" się na niego, by mieć odhaczone pokonanie "Jokera" w karierze.
Mecz wieczoru, można by pisać i pisać o nim, jakie to rekordy nie pobił Serb:
"Serb w wieku 38 lat został najstarszym tenisistą, który dotarł do czwartej rundy wielkoszlemowego US Open od czasów Jimmy'ego Connorsa. Amerykanin dokonał tego w 1991 r."
itd. itd.
Struff gra tutaj od kwalifikacji, ma łącznie już 6 zwycięstw, na pewno takie wyniki jak 3:2 z Rune i przede wszystkim z Amerykaninem Tiafoe 3:0 robią wrażenie. Grali na AO w 2020 i tam Niemiec urwał seta, nawet w tym roku Alcarazowi podczas Wimbledonu urwał seta. Jednak na seta płacą około 1,50-1,60 więc podaję handicap gemowy. Osobiście uważam, że US Open dla Novaka to najgorszy turniej. Przypomnę wszystkim, że rok temu Novak wyleciał z turnieju już w 3 rundzie z Alexei Popyrin, kursy były podobne, padło 1:3 bez historii.

A i jeszcze... Tenisistom przeszkadza zapach marihuananenen... 🙃

*Typ leci do konkursu Typy Dnia z okazji nowego miesiąca września.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +50
adik1992 804,9K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Djokovic - Struff przerwa medyczna TAK @2,8
1xbet

Djokovic i przerwy medyczne to nieodłączny punkt meczów Serba na wielkich szlemach. W tym turnieju korzystał z pomocy medycznej w meczu 1 rundy z Tienem oraz w meczu z Norriem kilkukrotnie. W meczu z Brytyjczykiem miał Novak problemy z plecami, oraz z udem/pachwiną. Był masowany podczas przerwy między gemami i raz opuścił kort w celu uzyskania pomocy od fizjo. Jak sam mówi ma już swoje lata i ciężej przychodzi mu zregenerowanie się po meczu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1007
S 3,7K

saek

Użytkownik
Djokovic - Struff przerwa medyczna TAK @2,8
1xbet

Djokovic i przerwy medyczne to nieodłączny punkt meczów Serba na wielkich szlemach. W tym turnieju korzystał z pomocy medycznej w meczu 1 rundy z Tienem oraz w meczu z Norriem kilkukrotnie. W meczu z Brytyjczykiem miał Novak problemy z plecami, oraz z udem/pachwiną. Był masowany podczas przerwy między gemami i raz opuścił kort w celu uzyskania pomocy od fizjo. Jak sam mówi ma już swoje lata i ciężej przychodzi mu zregenerowanie się po meczu.
jest ten zakład w Polskich bukach bo nie mogę znaleźć?

Otrzymane punkty reputacji: +382
louisarmstrong 2,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Novak Djokovic v Jan-Lennard Struff
To Lose 1st Set And To Win the Match - Jan-Lennard Struff kurs 17.00 Ladbrokes

Typ z gatunku za flaszkę dobrego winka ale ten kurs mnie skusił.
H2H jest bardzo miażdżące i wymowne 7:0 w meczach , 18:1 w setach dla Serba .
A ten jeden set który Jan-Lennard ugrał z Novakiem to AO 2020 trzeci set meczu pierwszej rundy.
Czy coś dzisiaj w meczu Djokovica ze Struffem może dla Serba pójść nie tak???
No właśnie hm jedyne co mi przychodzi na myśl to zdrowie.
Tak do końca nie wiadomo nigdy na ile te Medical Time Out Novaka są prawdziwe , czy to gra taktyczno-psychologiczna tylko a kiedy to prawdziwe kłopoty.Ale na tegorocznym AO po genialnym meczu z Alcarazem skreczował.
Dla lepszego ogladania.

Ostatnia edycja:
T 604

tommyjohnson

Użytkownik
Jannik Sinner - Alexander Bublik 2 @9,10 Superbet

Tajemniczy finał w Cincinnati z Alcarazem, spore problemy w starciu z Shapovalovem i porażka w ostatnim bezpośrednim starciu pomiędzy oboma panami. To wszystko sprawia, że Jannik Sinner nie musi być wcale taki nietykalny i w pojedynku z nieprzyjemnym, nieobliczalnym Bublikiem może czekać go nie lada wyzwanie. Uważam, że Kazach urwie seta, a gdy będzie miał dobry dzień to może nawet pójść po pełną pulę.

Ostatnia edycja:
Ardnas 46K

Ardnas

Użytkownik
🎾 Jannik Sinner - Alexander Bublik
Alexander Bublik +5,5 G 6:1 6:1 6:1, Bublik wyszedł bez serwisu, 13 DF itd. itd. 🤭
2,41 w Betclic
Alexander Bublik +2,5 S
1,93 w Betclic

Pierwszy typ leci do konkursu Typy Dnia. Bublik ostatnimi czasy gra swoją życiówkę, nie da się ukryć. Wygrał turniej w szwajcarskim Gstaad, Austriackim Kitzbuhel, tu 3 dobre mecze w tym 5 setówka przeciwko publiczności Tommiego Paula. Wimbledon przemilczmy, za to przed "zielonym szlemem" wygrał w niemieckim Halle, gdzie na rozkładzie miał po drodze właśnie Sinnera 2:1, a jeszcze wcześniej Włoch wziął 3:0 na FO.
Sinner miał spore problemy z Shapovalovem rundę wcześniej, tam w 3 secie Kanadyjczyk już prowadził 0:3 w gemach, ale posypał się mentalnie, skończyło się na 3:1 i meczu bez większej historii. Kazach to przede wszystkim mocny serwis, ale to nic dziwnego jak się mierzy prawie 2 metry wzrostu, dlatego też zabezpieczam się handicapem w końcu to mecz przeciwko bezwzględnej rankingowej jedynce.
- - - -
@Edit: Najlepiej to by było wcześniej zobaczyć najpierw 1 set...

Ostatnia edycja:
Ardnas 46K

Ardnas

Użytkownik
🎾 Jiri Lehecka - Carlos Alcaraz
O 32,5 G
1,90 w Betclic

Jak na razie to jestem "antybohaterem" tenisowego działu, bo z tego co napisałem to tylko gemy Popyrina trafiłem, z drugiej strony tak naprawdę polowałem tylko na wyższe kursy z okazji konkursu Typy Dnia, mówi się trudno i jedziemy dalej.
Gram tego beta za "real money" z okazji promocji Superbet US Open postaw 3 dyszki o kursie min. 1,80 ,a jak nie wejdzie to dostajesz 30 Freebetów. Typ wchodzi nawet przy okazji wyniku 4:6 4:6 6:7. Myślę, że nie zobaczymy takiej "padaki" jak w meczu Bublika który wyszedł bez serwisu, ugrał całe bajońskie 3 gemy, popełnił 13 DF i zapewne oddalił się na kazachskie stepy. Oglądałem mecz Lehecki z Mannarino i reprezentant Czech dobrze trzyma podanie, oby dziś też tak było.
Najciekawsze jest H2H z tego roku, bo Panowie wygrali ze sobą i też przegrali 🙃, ale oba mecze to były zacięte 3-setowe pojedynki. Dzisiaj liczę na to samo, na to, że Jiri urwie przynajmniej seta. Alcaraz i Sinner jacy są każdy wie, leją wszystkich jak leci, jednak Hiszpan tutaj jeszcze niestracił seta. Liczę na jakiś gorszy moment z jego strony, bo ostatnio to on przegrał w finale Wimbledonu. Za drobnicę też mam pograne jakieś opcje w stronę Czecha +2,5 S, O 3,5 S itd. itd.

Ostatnia edycja:
adik1992 804,9K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Djokovic - Fritz przerwa medyczna TAK @1,85 (w forbet jest ten zakład z kursem 1,83)
1xbet

Ja osobiście grałem rano po 2,4. Trochę zleciał kurs, ale wydaje się dość pewny patrząc na stan zdrowia Serba. Rywal wymagający i Serb lubi brać medical w celach taktycznych gdy gra nie idzie po jego myśli. Do tego problemy, o których pisałem przed meczem ze Struffem.

Dwa przełamania pod rząd NIE @1,62
Set z najmniejszą sumą gemów o8,5 @2,1

little-dj 376,7K

little-dj

Użytkownik
Tenis - ATP, US Open
Novak Djokovič 🇷🇸 - 🇺🇸 Taylor Fritz
Powyżej 3,5 setów @ 1.52, Betters

W hicie ćwierćfinałów idę w, wydaje się, najbezpieczniejszą opcję. Mógłbym znaleźć argumenty za zwycięstwem każdego z nich. Djoko gra mało, ale jak gra, to jest fenomenalny i, poza spotkaniami z Sinnerem i Alcarazem, w ciągu ostatniego roku spokojnie może wygrać na każdego w tourze. Fritz znowu jest na dobrej drodze, by to był jego najlepszy sezon w karierze, na Wimbledonie odpadł dopiero w półfinale z Alcarazem, ale ma też na hardzie choćby niedawny półfinał w Toronto i czuć, że się trochę rozwinął względem poprzednich lat, szczególnie, jeśli chodzi o trzymanie ciśnienia. W H2H Djoko ma olbrzymią przewagę, bo 10-0, ale jeśli nie przełamać tej klątwy właśnie teraz, to kiedy? Novak przez wzgląd na wiek nie porusza się tak na korcie jak kiedyś, Fritz ma też mocny serwis. Jednocześnie nie wierzę, że nagle miałby Fritz wygrać bez oddania seta, to oczywiście też nie. Dlatego over setów. Już rok temu na Australian Open było 3-1, gram tutaj pod podobny wynik.

G 24,3K

gracz83

Użytkownik
Djokovic - Fritz
Typ: Djokovic
Kurs: 1.52
Fortuna

Zabawne bo jak wszedłem na forum to jeszcze nie skasowalo mi zaczętego(wczorajszego)typu na Augera z Rublevem, szkoda, ale to już przeszłość, drugim byla Osaka z Gauff(bardziej typ przeciwko Gauff aniżeli na Osakę)ale wracajmy do typów, myślę że Djoker wygra to spotkanie , sądze tak po tym co pokazał w meczu z Niemcem gdzie ten drugi był w życiowej formie a mimo to nie miał nic do powiedzenia, Nole rozrzucał go po korcie, czekając na odpowiednie momenty do przelamań, a o nie miał niezwykle latwo, z Fritzem 10-0, tak wiem ze były w tym spotkania kilka lat wstecz,a teraz każdy rok robi ogromna roznice, tylko ze gra Fritza mu bardzo odpowiada, sądze że włoży wszystkie siły i koncentrację w ten mecz, będzie wolal go przejsc, coś jeszcze udowodnić i zatrzymać się na Jannicku czy Carlosie niż na Taylorze, jest w stanie go jeszcze pokonać, ma taktykę, zrobi przerwę by odpocząć, zrobi wiele by przejść do kolejnej rundy, sorki ze tak się rozpisuje dla takiego kursu, ale warto. W drugim meczu warto na czwartkowy mecz Osaki z Muchovą(Czeszka zagrała 4długie 3setowe pojedynki, 3 z nich trwaly po 3godziny, a w pierwszym nawet przegrała seta do 2 z 45 letnią Venus, to świadczy o bardzo nierównej grze, Osaka natomiast super się tu czuje jest wyluzowana, wypoczeta, cieszy się z wygranych, grała krótkie pojedynki, dla przykładu z Gauff trwal godzinę!!!nie widzę innej opcji jak wygrana Naomi, po pomnożeniu obu mamy 2.13, kurs na Japonke będzie spadał, pewnie tak do 1.3 , polecam wcześniej zagrać.

Do góry Bottom