>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Toronto (27.07.2025 - 7.08.2025)

adik1992 764,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
NBO-Light.png

Miejsce: Toronto, Kanada
Data rozgrywania: 27.07.2025 - 7.08.2025
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: ATP Master 1000
Pula nagród: $ 9,193,540
Oficjalna strona turnieju: https://omniumbanquenationale.com/en/
Lista Startowa: https://www.dartsrankings.com/tennis/toronto
Drabinka: https://www.atptour.com/en/scores/current/atp-masters-1000-canada/421/draws
Plan gier: https://www.atptour.com/en/scores/current/montreal/421/daily-schedule
Zwycięzca singla 2024:
A. Popyrin
Zwycięzcy debla 2024: M. Granollers/H. Zeballos

Zapraszam do merytorycznej dyskusji i pisania analiz

inkub1986 757,4K

inkub1986

Użytkownik
Walton 2,00 superbet

Walton szybko pnie się do góry w rankingu ATP. I nie ma się co dziwić. Udany występ w Los Cabos tylko o tym przypomina. Bonzi zaskoczył na Wimbledonie, pokonując Meda. Tylko czy Med sam się wtedy nie pokonał? Walton lubi hard i powinien to dzisiaj zaprezentować ponownie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4583
eulamaria 30,5K

eulamaria

Użytkownik
Tenis ATP Toronto
Dzisiaj wiele ciekawych meczy, jest w czym wybierać, kursy na „liderów” spotkań są dość niskie, a więc warto grać overy, dodatkowo ciekawy mecz Coric - Gigante (idę w stronę wygranej Gigante, kurs 2,0 sts ) oto pierwsza propozycja ode mnie:
Schoolkate - Fonesca
1 set +9,5 gema 1,75 sts

Przewiduję, że pierwszy set będzie wyrównany.

Miłego !

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4135
Pablito91 2,2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Svrcina 5 podwójnych lub więcej @1.78 betters

No i czas na tysiecznik w Toronto. W spotkaniu pierwszej rundy dojdzie do meczu Belga Blockxa z Czechem Svrciną. Faworytem tutaj jest belg, ktory zdecydowanie wiecej pogral sobie na kortach twardych i powinien byc lepiej przygotowanym. Czech skupial sie przede wszystkim na grze na kortach ziemnych.W tym meczu odrazu zaciekawiła mnie linia na podwójne błędy Czecha, bowiem w kwalifikacjach z Watanukim nastukał ich aż 17. Dlatego jego 5 biorę z pocałowaniem ręki.

Ostatnia edycja:
eulamaria 30,5K

eulamaria

Użytkownik
Tenis ATP Toronto
Ponownie dzisiaj - jak wczoraj.
Wiele ciekawych meczy, kursy na "liderów" są śmieszne, a więc warto w stronę "straconych".

Muller - Kecmanovic, , handicap gemowy na Mullera +3,5 przy kursie 1,68 sts

Moutet lekko faworyt w straciu z Brooksby, na zakład obaj wygrają seta jest kurs 2,17 - nie ruszam.
Biorę Brooksby +1,5 seta przy kursie 1,42 sts - tutaj będzie ciekawie :D i mam nadzieję przychylnie w naszą stronę ;)

Miłego !

Edit: no i było ciekawie, piękna kapucha w wykonaniu Brooksby.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1563
Pablito91 2,2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Munar @1.90 superbet to było do wzięcia...

W spotkaniu drugiej rundy zagrają Hiszpan Munar z Argentyńczykiem Cerundolo. Po tym co Cerundolo pokazał w Umag to w życiu nie postawiłbym na niego w tym pojedynku. Tam to niezłe cyrki się działy w meczu z Tabernerem. Dodatkowo zagra po raz pierwszy na kortach twardych od marca. Munar już coś tam pogral na twardej i zdecydowanie bardziej się już zaaklimatyzował w stanach. Wczoraj przejechał się po Kanadyjczyku Martinie, któremu oddał zaledwie 3 gemy. Liczę w tym meczu na Hiszpana.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +231
eulamaria 30,5K

eulamaria

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Muller - Kecmanovic, , handicap gemowy na Mullera +3,5 przy kursie 1,68 sts

Spodziewałam się trzech setów, ale z pewnością nie takiej różnicy w dwóch pierwszych setach.
Na szczęście wszystko się wyrównało i pokryło handi, gratulacje dla tych, którzy skorzystali.

Otrzymane punkty reputacji: +1458
eulamaria 30,5K

eulamaria

Użytkownik
Tenis ATP Toronto
Munar - Cerundolo

Kolega powyżej napisał dobry wstęp do analizy zawodników.
Osobiście jestem fanką stylu gry Munara, jednak co do wygranej Munara mam pół na pół.
Statystycznie Munar wygląda lepiej, jednak ja wybieram zakład:
Munar + 2,5 1,58 sts

Jeżeli nie będzie pewnej wygranej Munara, pociągną się trzy sety, które powinny pokryć zakład.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +231
little-dj 222K

little-dj

Użytkownik
Tenis - ATP Toronto
Flavio Cobolli 🇮🇹 - 🇨🇦 Alexis Galarneau
Flavio Cobolli (handicap setowy -1,5) @ 1.68, Betters

Galarneau to dzika karta tegorocznego turnieju w Toronto i w tym roku na poziomie głównego touru ma bilans 3-5. W pierwszej rundzie trochę mu się poszczęściło, bo wylosował Rinderknecha, który w tym roku ma na hardzie bilans 1/9 (choć w turniejach obiektywnie losował mocniejszych zawodników). No ale to dla niego duży przeskok, bo gra praktycznie tylko na poziomie challengera, w tym roku też nie udało mu się ani jednego finału osiągnąć choćby. Cobolli dość szybko odpadł w poprzednim tygodniu w Waszyngtonie z Tiafoe w 1/16 i liczę, że tutaj będzie chciał nadrobić punktów. Ze swoim mocnym serwisem powinien zdobyć kilka punktów asami serwisowymi. Jeśli nie padnie mu koncentracja i nie zacznie walić podwójnymi błędami, to powinien szybko poradzić sobie z Kanadyjczykiem, szczególnie, że miał prawie tydzień regeneracji.

eulamaria 30,5K

eulamaria

Użytkownik
Tenis ATP Toronto

Boyer - Mensik
Będzie małe lanie ze strony Mensika ? :sneaky:
Boyer +5,5 1,57 sts

Fokina - Moutet
W tym meczu nie nastawiam się na dużą przewagę Fokiny, poczekam na live, ponieważ chodzi mi po głowie wygrana Mouteta.
Moutet +3,5 1,62 sts

Miłego !

Do góry Bottom