>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Tour - Toronto (27.07.2025 - 7.08.2025)

adik1992 763,8K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
NBO-Light.png

Miejsce: Toronto, Kanada
Data rozgrywania: 27.07.2025 - 7.08.2025
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: ATP Master 1000
Pula nagród: $ 9,193,540
Oficjalna strona turnieju: https://omniumbanquenationale.com/en/
Lista Startowa: https://www.dartsrankings.com/tennis/toronto
Drabinka: https://www.atptour.com/en/scores/current/atp-masters-1000-canada/421/draws
Plan gier: https://www.atptour.com/en/scores/current/montreal/421/daily-schedule
Zwycięzca singla 2024:
A. Popyrin
Zwycięzcy debla 2024: M. Granollers/H. Zeballos

Zapraszam do merytorycznej dyskusji i pisania analiz

inkub1986 756,7K

inkub1986

Użytkownik
Walton 2,00 superbet

Walton szybko pnie się do góry w rankingu ATP. I nie ma się co dziwić. Udany występ w Los Cabos tylko o tym przypomina. Bonzi zaskoczył na Wimbledonie, pokonując Meda. Tylko czy Med sam się wtedy nie pokonał? Walton lubi hard i powinien to dzisiaj zaprezentować ponownie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4583
eulamaria 29,8K

eulamaria

Użytkownik
Tenis ATP Toronto
Dzisiaj wiele ciekawych meczy, jest w czym wybierać, kursy na „liderów” spotkań są dość niskie, a więc warto grać overy, dodatkowo ciekawy mecz Coric - Gigante (idę w stronę wygranej Gigante, kurs 2,0 sts ) oto pierwsza propozycja ode mnie:
Schoolkate - Fonesca
1 set +9,5 gema 1,75 sts

Przewiduję, że pierwszy set będzie wyrównany.

Miłego !

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4135
Pablito91 2,2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Svrcina 5 podwójnych lub więcej @1.78 betters

No i czas na tysiecznik w Toronto. W spotkaniu pierwszej rundy dojdzie do meczu Belga Blockxa z Czechem Svrciną. Faworytem tutaj jest belg, ktory zdecydowanie wiecej pogral sobie na kortach twardych i powinien byc lepiej przygotowanym. Czech skupial sie przede wszystkim na grze na kortach ziemnych.W tym meczu odrazu zaciekawiła mnie linia na podwójne błędy Czecha, bowiem w kwalifikacjach z Watanukim nastukał ich aż 17. Dlatego jego 5 biorę z pocałowaniem ręki.

Ostatnia edycja:
eulamaria 29,8K

eulamaria

Użytkownik
Tenis ATP Toronto
Ponownie dzisiaj - jak wczoraj.
Wiele ciekawych meczy, kursy na "liderów" są śmieszne, a więc warto w stronę "straconych".

Muller - Kecmanovic, , handicap gemowy na Mullera +3,5 przy kursie 1,68 sts

Moutet lekko faworyt w straciu z Brooksby, na zakład obaj wygrają seta jest kurs 2,17 - nie ruszam.
Biorę Brooksby +1,5 seta przy kursie 1,42 sts - tutaj będzie ciekawie :D i mam nadzieję przychylnie w naszą stronę ;)

Miłego !

Edit: no i było ciekawie, piękna kapucha w wykonaniu Brooksby.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1563
Pablito91 2,2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Munar @1.90 superbet

W spotkaniu drugiej rundy zagrają Hiszpan Munar z Argentyńczykiem Cerundolo. Po tym co Cerundolo pokazał w Umag to w życiu nie postawiłbym na niego w tym pojedynku. Tam to niezłe cyrki się działy w meczu z Tabernerem. Dodatkowo zagra po raz pierwszy na kortach twardych od marca. Munar już coś tam pogral na twardej i zdecydowanie bardziej się już zaaklimatyzował w stanach. Wczoraj przejechał się po Kanadyjczyku Martinie, któremu oddał zaledwie 3 gemy. Liczę w tym meczu na Hiszpana.

eulamaria 29,8K

eulamaria

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Muller - Kecmanovic, , handicap gemowy na Mullera +3,5 przy kursie 1,68 sts

Spodziewałam się trzech setów, ale z pewnością nie takiej różnicy w dwóch pierwszych setach.
Na szczęście wszystko się wyrównało i pokryło handi, gratulacje dla tych, którzy skorzystali.

Otrzymane punkty reputacji: +946
eulamaria 29,8K

eulamaria

Użytkownik
Tenis ATP Toronto
Munar - Cerundolo

Kolega powyżej napisał dobry wstęp do analizy zawodników.
Osobiście jestem fanką stylu gry Munara.
Statystycznie Munar wygląda lepiej, jednak ja wybieram zakład:
Munar + 2,5 1,58 sts

Jeżeli nie będzie pewnej wygranej Munara, pociągną się trzy sety, które powinny pokryć zakład.

Do góry Bottom