Ja tam pykam coś takiego na jutro
Ferrer, Puj, Sock i Ostapenko 3,36 aktualnie wyszło w
Unibecie.
Po przeprowadzce do Azji gra Davida wygląda zdecydowanie lepiej niż przez cała resztę sezonu, a David w formie to za wysokie progi dla Lopeza, jest po prostu za regularny. Zresztą Ferrer od 2011 roku notuje serie 7:0 (ogólnie 10:6) z Lopezem, czyli można powiedzieć śmiało że zrobił z Felka swojego pazia. Do tego Lopez kreczował w Tokio, a podczas Davis Cup straci seta z Ramanathanem, niczego dobrego to mu nie wróży.
Puj
Lucas to najgorętsze nazwisko tego sezonu, a już napewno jego drugiej części. Verdasco jest na przeciwnym biegunie, bowiem będzie on powoli schodził ze sceny, ten sezon słaby, w pamięci zapisał mi się tylko jego mecz z Nadalem podczas AO. Niepokoi mnie trochę ta porażka Francuza w bezpośrednim meczu, w finale w Bukareszcie, ale było to jeszcze przed eksplozją formy Lucasa. Od Wimbledonu Francuz poza porażką z Ramem przegrywał tylko z czołówką. tydzień temu epicki czołk z Dimitrovem, ale to mnie nie martwi, bo ten tydzień Francuz mógł przeznaczyć na odpoczynek i zapoznanie się z kortami w Szanghaju. Liczę że agresywny,widowiskowy
tenis Francuza starczy na cały czas niebezpiecznego, ale już jednak zdziadziałego Verdasco.
Sock
Pella i hard to się nie dodaje, Argentyńczyk gra bardzo słabo na tej nawierzchni (co dziwne, bo jego gra wcale się z tą nawierznią nie kłóci) i w zasadzie w ostatnich latach, poza dużymi turniejami się na niej nie pojawia. Do Socka można mieć oczywiście zastrzeżenia, bo potrafi wtopić w najmniej spodziewanym momencie, jednak postanowiłem mu zaufać i nie sądzę żeby miał jutro jakiekolwiek kłopoty. Pelle pochwalić mogę tylko za świetny mecz z Edmundem podczas Davis Cup, ale to była hala, i większą krzywdę mógł robić serwisem.
Ostapenko
teraz w sumie żałuję że ją dorzuciłem, bo gra późno, ale powinno być luźno, Hiszpanka ze swoim serwisem będzie jutro walczyć o pojedyncze gemy.
Jeśli ktoś lubi ryzykować, to uważam że każdy z tych betów ma spore szanse wejścia z ujemnym handi gemowym.
Natomiast uważałbym jutro na, Kyrgiosa (po dobrym turnieju lubi skreczować, albo zagrać jak gracz z drugiej setki), Tsonge, Bautiste i przede wszystkim Simona na którego bety się tutaj pojawiły.