Mam trochę czasu to coś skrobnę. Szybko przewinąłem ścianę typów Szakala, żeby sobie nimi nie zamartwiać głowy, że gram to co on.. no to jedziemy ????
Falla - Statham
DW 2-0 1.8 bet365 ogromna różnica poziomów u obu zawodników, udało się złapać 3.7 na 1 seta Falli na
live jeszcze przy stanie 1-3 w 1 secie.
Kolumbijczyk to zawodnik znany i o wiele bardziej utytułowany niż Statham. Trochę dziwią jego wyniki z ostatniego czasu, ale wygrana gładka z Rolą, wczorajszy mecz z De Schepper mega dziwny, ale grał do końca i walczył w zaparte. Liczę tak naprawdę, że Falla wreszcie się podniesie i wygra gładko jakiś mecz, myślę, że okazja jest do tego bardzo dobra, rok temu oddał*Stathamowi tylko 2 gemy. Nie lubię grać DW w tenisa, ale tutaj nie widzę innej opcji.
Garcia Lopez - Schwartzman
DW 2-0 1.8 bet365 GGL to cień zawodnika z przed roku, Schwartzman zaprezentował się solidnie, dobre poruszanie po korcie, do tego trzymanie piłki, GGL 1 bh istna tragedia, do tego DFy, nie gram więcej na niego w tym sezonie
Hiszpan ma na pewno za sobą gorszy początek sezonu, ale to wysoki zawodnik z dobrym serwisem, dobrą grą przy siatce, w tam tym sezonie prezentował nam również świetną grę z tyłu kortu, w tym sezonie widać, że jeszcze nie złapał odpowiedniego biegu. Po drugiej stronie siatki mamy Schwartzmana, który ma 170cm wzrostu, znany jest z tego, że dobrze porusza się po korcie, jest dobry z tyłu kortu, ale bardzo często oddaję podanie. Ja tutaj nie widzę innej opcji niż gładkie zwycięstwo Garcii Lopeza, powinien dużo łatwiej trzymać swoję podania w grze i nie mieć problemu z połamaniem Diego. Należy dodać jeszcze fakt, że Schwartzman to challengerowiec i na
atp niczego nigdy szczególnego nie pokazał, jak dla mnie to jeden z najpewniejszych typów dnia. Liczę, że Garcia się przełamię i zafunduję nam szybko zwycięstwo 2-0 bez niepotrzebnych emocji.
Andujar -
Nieminen 2 1,57 + DW 0-2 2.50 bet365 wtopa, grałem przeciwko finowi, a tutaj nie ???? i mam za swoje
Do tej pory liczyłem na wpadki fina, jednak ten ku mojemu zdziwieniu zaczyna łapać wiatr w żagle i zaczyna grać lepiej, myślę, że wczorajsze zwycięstwo nad Gabashvilim to już jest coś, Rosjanin prezentował się*ostatnio naprawdę nieźle. Hiszpan z kolei jest w słabej dyspozycji i jest cieniem siebie z przedu paru miesięcy, oglądałem mecz z Gasquetem i zagrał bardzo słabo, miał ogromny problem z utrzymaniem podaniem i robił mnóstwo prostych błędów. Myślę, że Nieminen, który zaczyna notować formę zwyżkową, mu nie odpuści i wygra ten mecz, liczę, że Andujar nie będzie w stanie tutaj wygrać seta, więc pobieram wygraną Fina i DW 2-0.
Istomin -
Kukushkin 2 1,83 bet365 gładko
Stawiam tutaj śmiało na Kukushkina. Istomina widziałem w meczu z Berdychem i jego gra nie wygląda tak dobrze jak pod koniec tam tego sezonu, tacy zawodnicy często prezentują różne dyspozycję a ich gra jest zmienna. Myślę, że dodatkowym plusem u Kukushkina jest to, że zagrał już w tym sezonie parę meczy na tych szybkich australijskich nawierzchniach, wygrał*ciekawe pojedynki i liczę również, że po raz kolejny odniesie zwycięstwo.
Tomic - Sisjling
DW 2-0 1.57 bet365 gładko
Tomić u siebie na swojej ziemi, gdzie podczas ostatniego turnieju zaprezentował się nieźle, wygrał trudny mecz z Querreyem, łatwo ograł Kokkinakisa, potem na jego drodze stanął świetny Japoniec Nishikori, któremu już nie dał rady. Sisjling jak dla mnie to zawodnik nieregularny, który z tyłu kortu nie jest zbyt dobrem graczem, jego jednoręczny bekhend to często błędy, w dodatku lubi pomylić się przy siatce, moim zdaniem w tym meczu o zwycięstwie zadecyduję to, że Tomić będzie łatwiej wygrywał swoje podania, a Igor lubi zrobić trochę nie wymuszonych błędów w meczu, liczę, że to będzie gładkie spotkanie i które również zakończy się wynikiem 2-0 w setach.
Klizan - Troicki
1 1.83 bet365 jednak się pomylił, analizę dałem beznadziejną, ale to Troicki był tutaj faworytem
Stawiam tutaj na Słowaka, co jak co, ale Troicki miał trochę problemów w tych kwalifikacjach, przegrał seta z Jarrym, dodatkowo wychodził z opresji z Travaglią, myślę, że Troicki posiada duży potencjał by znów być dużo wyżej w rankingu, ale to jeszcze nie ten czas. Gram tutaj na Klizana z jednego względu, wydaje mi się, że podczas wymian prezentuje się on lepiej, dobrze porusza się po korcie, jest szybszy i w tym widzę jego szanse, w dodatku Troicki ze słabszymi grajkami oddawał ostatnio podanie, myślę, że jak odda w meczu ze Słowakiem to ten już mu nie popuści. Szczerze, to jestem tutaj zdziwiony kursem, bo tak naprawdę faworytem pownien być Victor, liczyłem, że będzie ponad 2.5 na Klizana, ale pobieram.
Groth - Muller
1 1,61 bet365
Jak pisałem Australijczyk przeszedł naprawdę grubą metamorfozę i świadczą o tym jego ostatnie wyniki, Muller to bardzo dobry zawodnik, ale swoją świetną forme w challengerach prezentował rok temu, myślę, że w tym roku będzie miał ogromny problem, utrzymać tą dyspozycję. Z obecną dyspozycją Australijczyka to liczę tutaj na 2-0 w setach, ale zagram bezpieczniej czystą jedynkę.
Kyrgios -
Janowicz 2 2,25 bet365
Może nieco odważnie, ale stawiam tutaj na Jurka, Kyrgios zaliczył w tam tym roku ogromny wzrost w rankingu, wygrał ciekawe mecze na Wimbledonie z Gasquetem oraz Nadalem. Ale nie lekceważyłbym tutaj Janowicza, który jeśli będzie trzymał dobrze podanie, to w wymianach jednak wydaje mi się lepszy od Nicka, w ogóle to widzę tutaj spore value w tym kursie, pytanie jest tylko jedne, czy Janowicz zagra tak jak grać potrafi, liczę na to i stawiam na Polaka.