>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Stuttgart & Bastad, 11-17.07.2011

Status
Zamknięty.
buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Jestem zadowolony z gry Łukasza, a zwłaszcza w decydującym secie. Zredukował ilość bezmyślnych wypadów pod siatkę, szedł odważnie w wymiany i wyglądał momentami o wiele lepiej. Niestety zabrakło konsekwencji w kluczowych momentach, a do tego kilka głupich błędów pod koniec.
Mimo wszystko należą się mu gromkie brawa za świetną grę i walkę do samego końca. Kto by pomyślał, że tak będę chwalił naszego rodaka, podczas gdy jeszcze jakiś czas temu czekałem aż zakończy karierę.

lighter 573

lighter

Użytkownik
Dyscyplina: ATP, Bastad
Data, godzina: 17.07, 14.00
Spotkanie: Robin Soderling - David Ferrer
Typ: Robin Soderling wygra 2-0
Kurs: 2,75
Bukmacher: Betclic
Analiza: Finał turnieju ATP w Bastad, starcie 5. w rankingu ATP reprezentanta gospodarzy Robina Soderlinga z 6. Davidem Ferrerem. Moim zdecydowanym faworytem tego pojedynku jest Szwed, który tutaj przed własną publicznością gra świetnie. Soderling imponuje przede wszystkim dyspozycją serwisową. Trafia regularnie, serwuje bardzo mocno, prędkości jego podania dochodzą nawet do 220 km/h! Poza tym Robin prezentuje świetne uderzenia kończące zarówno z forehandu jak i backhandu. Szczególnie imponujące są potężne ciosy wymierzane forehandem. Szwed znakomicie czuje się w Bastad, gdzie publiczność nagradza go brawami po każdej wygranej piłce. Wczoraj ograł 8. w rankingu ATP Tomasa Berdycha w oszałamiający sposób oddając mu tylko 1 gema! Dzisiaj w pojedynku z Davidem Ferrerem może nie będzie aż tak łatwo, ale uważam, że Robin powinien to zakończyć w 2 setach. Ferrer nie dysponuje bardzo mocnym serwisem, za to Szwed posiada bardzo dobry return. Szanse na przełamanie powinny więc być. David Ferrer jak wiadomo to ściana, dobiega do wielu piłek i odgrywa je na drugą stronę, ale przy potężnych uderzeniach Soderlinga może mieć problemy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
duo 303

duo

Użytkownik
Lindstedt/Tecau - Aspelin/Siljestrom @1.28 ✅✅✅

Początek skopiuje z mojej poprzedniej analizy. Lindstedt/Tecau - myślę, że jest to już jeden z czołowych debli. Dziś zmierzą się z parą Aspelin/Siljestrom. Para Lindstedt/Tecau to finaliści tegorocznego Wimbledonu gdzie przegrali dopiero z braćmi Bryanami co jakąś wielką niespodzianką nie było. Aspelin i Siljestrom cudem weszli do finału gdyż przegywali już o ile dobrze pamiętam 9:3 i wyszli na 11:13. Dzisiaj naprzeciw siebie nie będą już mieli Elgina i Kukushkina, a znacznie lepszą parę Lindstedt/Tecau. Kurs nie zachwyca ale na podbitkę do kuponu jak znalazł. Dla Aspelina i Siljestroma to pierwszy turniej razem i od razu zwycięstwo? Wątpię.

Robin Soderling - David Ferrer 1.67✅✅✅ lub ryzykowniej: DW 2:0 @2.60 ✅✅✅

Finał turnieju w Bastad. Naprzeciw siebie staje reprezentant gospodarzy Robin Soderling oraz Hiszpan David Ferrer. Są to odpowiednio 5 i 6 gracze rankingu ATP. Soderlingowi w tym turnieju wychodzi niemal wszystko. W całym turnieju stracił łącznie tylko 9 gemów z czego aż 7 w ćwierćfinale z Starace. Napewno na uwagę zasługuje wynik półfinałowy z 8 rakietą świata Tomasem Berdychem 6:0 6:1. Z Ferrerem już tak łatwo nie pójdzie raczej, jednakże Szwed powinien wygrać spokojnie w 2 setach. Soderling ma olbrzymie wsparcie publiczności i myślę, że nie zawiedzie tych wszystkich ludzi, którzy zbiorą się dziś na trybunach aby oglądać tryumf swojego rodaka.

Otrzymane punkty reputacji: +1
F 67

figo88

Użytkownik
Lindstedt/Tecau - Aspelin/Siljestrom @1.28
Początek skopiuje z mojej poprzedniej analizy. Lindstedt/Tecau - myślę, że jest to już jeden z czołowych debli. Dziś zmierzą się z parą Aspelin/Siljestrom. Para Lindstedt/Tecau to finaliści tegorocznego Wimbledonu gdzie przegrali dopiero z braćmi Bryanami co jakąś wielką niespodzianką nie było. Aspelin i Siljestrom cudem weszli do finału gdyż przegywali już o ile dobrze pamiętam 9:3 i wyszli na 11:13. Dzisiaj naprzeciw siebie nie będą już mieli Elgina i Kukushkina, a znacznie lepszą parę Lindstedt/Tecau. Kurs nie zachwyca ale na podbitkę do kuponu jak znalazł. Dla Aspelina i Siljestroma to pierwszy turniej razem i od razu zwycięstwo? Wątpię.
Zarazem pierwszy i ostatni występ razem - to jest ostatni mecz Aspelina w karierze, także nie brałbym tego tak chętnie na podbitkę kuponu, bo nie wiadomo co tu się może zdarzyć.

adi777 386

adi777

Użytkownik
Zarazem pierwszy i ostatni występ razem - to jest ostatni mecz Aspelina w karierze, także nie brałbym tego tak chętnie na podbitkę kuponu, bo nie wiadomo co tu się może zdarzyć.
Według mnie mogą zagrać 3sety i wcale mnie nie zdziwi fakt jeżeli Lind/Teca zrobi prezent Aspe na koniec kariery,wiec uważajcie ???? pkt w tym spotkaniu i ewentualna strata ich nie wchodzi w grę bo jeżeli byli przyjaciółmi na korcie i poza nim to na pewno nie bedzie to szybka wygrana Linda 2-0 w setach ???? publicznosc i Lind/Teca na pewno przygotują coś milęgo dla Aspe na koniec jego pieknej kariery,wiec ja stawiam drobne na 3sety w tym meczu a także wygraną Aspe/Silje ???? powodzenia!

buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Kto mi powie, dlaczego nie zakrywają kortów w Bastadzie? Cegła jest już całkowicie przemoknięta i nawet jeśli przestałoby padać, to szczerze wątpię, by dzisiaj byli w stanie dokończyć mecze finałowe.

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Dyspcyplina: Tenis, ATP Stuttgart
Mecz: Ferrero J. C. (Esp) - Andujar P. (Esp)
Data: 17.07.2011r. 16:00
Typ: 2:0 dla Ferrero
Kurs: 2.55
Bukmacher: PinacleSports
Analiza: Dzisiaj o godzinie 16:00 w Stuttgarcie odbedzie się finał turnieju ATP, w którym spotkają się dwaj tenisiści pochodzący z Hiszpanii. Moim faworytem oraz faworytem bukmacherów jest Juan Carlos Ferrero, który zaczął grać zawodowo w tenisa w tym roku od niecałych 6 miesięcy, lecz i tak prezentuje się bardzo dobrze. Widziałem jego grę podczas meczu z Youzhnym to pewnie wygrał, też dzięki błędom Juzka, lecz i tak Ferrero to klasa sama w sobie i z takim przeciwnikiem jaki mu się trafił dzisiaj nie powinien pozwolić sobie na żadną nieoczekiwaną porażke. Andujar na tym turnieju gra też świetnie, pokonując wczoraj Kubota, który przegrał wygrany mecz. W pierwszej rundzie, Andujar pokonał Victora Crivoi oddając rywalowi tylko 3 gemy, pózniej ograł w trzech setach swojego rodaka Montanesa, nastepnie rozprawił z kwitkiem rewelację turnieju Niemca Stebe, a w półfinale ograł Łukasza Kubota. Dzisiaj jednak to Ferrero będzie decydować o wyglądzie i przebiegu pojedynku. Stawiam pewnie na Ferrero!!!

K 0

kwiatas

Użytkownik
Witam powie mi ktoś czy jest szansa ze Ferrero i Andujar wyjdą dziś na kort i rozegrają pojedynek. I jaka jest teraz pogoda w Sttugarcie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom