>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Shenzen, Chengdu - 26.09-02.10.2016

Status
Zamknięty.
dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Ramos V.-Khachanov 1 @2.1
W finale na Ramosa. Hiszpan swietny seozn, pierwszy wygrany final w Bastad w tym sezoen ina cegle, chyba pora na pierszy tytul na twardej nawierzchni. Forma przyszla. Warto wspomniec, ze Ramos mial znakomity ubiegloroczny turniej w Szanghaju, gdzie pokonal Federera, a przegral po drodze w mega zaicetym meczu z pozniejszym finalista Tsonga. Te mecze z Federem i Tsonga, a wczesnie jjeszcze z Querreyem to byly 3-setowe horrory, w ktorych decydowaly detale. Tutaj tez zaczynalo sie dziwnie. Mysle, ze przelomowy byk mecz z Yen Hsenem Lu. Tam w 1-szym secie jedynym graczem, ktory mial szanse na przelamainie byl Lu, ale tie-break wygral Ramos. Ogolnie to w meczu z Lu to Tajwanczyk wygral dwa puntky wiecej w calym meczu, a mimo to mecz wygral Ramos co sie rzadko zdarza. Od tego meczu bylo juz lepiej, wygrana z Thiemem i dzis Dimitrov w polfinale po kolejnym bardzo dlugi, meczu.
Khachanov gra swoj pierwszy final w zyciu, wiadomo ze Rosjanin gra bardziej silowy tenis. ego obecnosc tutaj zaskoczenei i liczylem, ze Trociki go skasuje. Final to jednak jeszcze krok dalej i jak powszechnie wiadomo bardzo ciezko go wygrac w swojej pierwszej probie.
Ogolnie od Ramosa ciezko sie na korcie odpedzic i trzeba wymeczyc prawie kazdy punkt, ktory jest wprowadzony do gry. Na pewno im dluzej bedzie trwac ten mecz, tym lepiej dla Ramosa i coraz wiecej bledow powinno pojawiac sie u Khachanova.
Wydaje mi sie, ze Ramos zmierza forma do mnei jwiecej takiej w jakiej byl rok temu w Szanghaju, gdzie zawitamy za mniej wiecej tydzien. Obydwaj zawodnicy jakby nie patrzec przed szansa na najwazniejszy triumf w swojej karierze, tylko ze w moim odczuciu Ramos bardziej na tent tytul zasluguje i wierze, ze Hiszpan &quot;uratuje&quot; tenis w tym finale, takze typuje na Ramosa niezaleznie jaki bukmacher wystawi kurs.

Otrzymane punkty reputacji: +7
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Berdych T. - Gasquet R.
Berdych T. ::: 1,65 ::: 3/3 Pinek ✅
H2H 7:7, Panowie grają już ze sobą od 2006 roku. Obaj są w gorszej dyspozycji w tym roku, ale Gasquet w o wiele gorszej. Czemu doszedł do finału? To proste:
- Najpierw 23 latek +190 ranking, który cudem wygrał swój 1 mecz w ATP z Luca Vannim (4 meczowe obronił), z Gasquetem wygrał 1 gema.
- Później Misha Zverev ranking +120.
- W końcu Tipsa +224 ranking, który skreczował.
Takim oto sposobem znalazł się w finale. Berdych w mojej opinii miał o wiele cięższą przeprawę, rozkręca się z meczu na mecz, trzyma dobrze swoje podanie. Rok temu wygrał ten turniej, dwa lata temu zaliczył finał w Pekinie, gdzie mało brakowało, a by dostał 6:0 6:0 (w żargonie tenisowym rowerek) od Djokovica. Jutro będzie solidna weryfikacja formy Richarda.
Wynik: 7:6(5) (2)6:7 6:3
???? Ramos A. - Khachanov K.
Ramos A. +2 gemy ::: 1,80 ::: 1/3 Pinek ⛔
Rosjanin, chłopak ledwie 20 lat, gra w swoim pierwszym finale w życiu i już jest faworytem meczu. O Ramosie ja pisze od 2 meczów, on niekiedy potrafi zagrać bardzo dobry turniej i tak jest tutaj. Świetny mecz z Thiemem, a dzisiaj mordercza walka na noże z Dimitrovem z której wybrnął cało. To go musiało na pewno mocno podbudować. Do tego Ramos jest leworęczny, w tym roku już wygrał swój pierwszy tytuł w karierze w Bastad. Albercik ma udany rok. Zabezpieczam się dodatkowo handicapem gemowym bo Khachanov jednak potrafi serwować.
H2H 1:1, w 2013 roku po 3 setach wygrał Rosjanin, w tym roku na mączce Ramos. Stawiam na doświadczenie.
Wynik: 7:6(4) (3)6:7 3:6

columbia 347

columbia

Użytkownik
Ramos V.-Khachanov 1 @2.1
W finale na Ramosa. Hiszpan swietny seozn, pierwszy wygrany final w Bastad w tym sezoen ina cegle, chyba pora na pierszy tytul na twardej nawierzchni. Forma przyszla. Warto wspomniec, ze Ramos mial znakomity ubiegloroczny turniej w Szanghaju, gdzie pokonal Federera, a przegral po drodze w mega zaicetym meczu z pozniejszym finalista Tsonga. Te mecze z Federem i Tsonga, a wczesnie jjeszcze z Querreyem to byly 3-setowe horrory, w ktorych decydowaly detale. Tutaj tez zaczynalo sie dziwnie. Mysle, ze przelomowy byk mecz z Yen Hsenem Lu. Tam w 1-szym secie jedynym graczem, ktory mial szanse na przelamainie byl Lu, ale tie-break wygral Ramos. Ogolnie to w meczu z Lu to Tajwanczyk wygral dwa puntky wiecej w calym meczu, a mimo to mecz wygral Ramos co sie rzadko zdarza. Od tego meczu bylo juz lepiej, wygrana z Thiemem i dzis Dimitrov w polfinale po kolejnym bardzo dlugi, meczu.
Khachanov gra swoj pierwszy final w zyciu, wiadomo ze Rosjanin gra bardziej silowy tenis. ego obecnosc tutaj zaskoczenei i liczylem, ze Trociki go skasuje. Final to jednak jeszcze krok dalej i jak powszechnie wiadomo bardzo ciezko go wygrac w swojej pierwszej probie.
Ogolnie od Ramosa ciezko sie na korcie odpedzic i trzeba wymeczyc prawie kazdy punkt, ktory jest wprowadzony do gry. Na pewno im dluzej bedzie trwac ten mecz, tym lepiej dla Ramosa i coraz wiecej bledow powinno pojawiac sie u Khachanova.
Wydaje mi sie, ze Ramos zmierza forma do mnei jwiecej takiej w jakiej byl rok temu w Szanghaju, gdzie zawitamy za mniej wiecej tydzien. Obydwaj zawodnicy jakby nie patrzec przed szansa na najwazniejszy triumf w swojej karierze, tylko ze w moim odczuciu Ramos bardziej na tent tytul zasluguje i wierze, ze Hiszpan &quot;uratuje&quot; tenis w tym finale, takze typuje na Ramosa niezaleznie jaki bukmacher wystawi kurs.
Ramos wygrał dotychczasowe mecze, ale widać że ich nie ogladales , albo nic nie rozumiesz ! Jego mecz z Dimitrovem to była szarpana gra, bardzo niski poziom ! Każdy tenisista grał swoje tylko co jakiś czas (co 2-3 gemy). Nie było pewności, swobody i regularnosci w grze. Zamiast opisać aktualne mecze, to ty jakiś livescore cytujesz &quot;z przed 10 lat&quot;. Co ma tremować Khachanov&#39;a ? To nie rosyjska ruletka a finał 250 ! Mecz będzie łatwiejszy dla niego jak dzisiejszy półfinał, bo przeciwnik bardziej szarpie i się szybko gotuje ! Widziałeś półfinały, wiesz w ogóle co piszesz ? zapewne NIE ! Khachanov wbija każda piłkę w kort. Gra szybko i swobodnie. Jest to calkiem inny matchup, którego w ogóle nie dostrzegasz, jak w ogóle umiesz robić porównanie stylow gry zawodnikow ! Styl gry Rosjanina w konfrontacji z Ramosem, daje ewidentną przewagę młodszemu zawodnikowi . Khachanov to wygra z duza łatwością ! Każdy kto typuje w stronę Wampira (Ramosa) jest w dużym bledzie !
Opis gry Khachanov&#39;a w dzisiejszym typie na jego zwycięstwo 2-0 w setach przeciwko Troickiemu https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-1-10-2016-sobota-138337-2.html#post6131088
Finał 02.10.2016 (niedziela) 10:30

Ramos - Khachanov WYNIK 1:2 (7:6 6:7 3:6)
Typ: wygra Khachanov ✅ ✅ ✅
Kurs: 1.94
Pinnacle
Stawka: 10j
Zysk: 9.40j ✅ ✅ ✅

PS
W tym roku kilkukrotnie inwestycja w stronę Rosjanina zawsze dawała zysk, ponadto 3x na pozycji jako underdog.

Edit: 02.10.2016 14:00
Czas na podsumowanie tego turnieju. &quot;Uwielbiam&quot; te turnieje z mocno średnią obsadą. Mecze były czyste i zyskowne, co jest najważniejsze dla Nas . Osobiście w tym finale w swoim temacie jak i Typie Dnia https://forum.bukmacherskie.com/f152/f152/...ml#post6132582 poleciłem trochę trudniejsza opcje, ale zysk jest niewiele większy i wynosi 10j za ten final z powodu ... Albo sprawdźcie sami https://forum.bukmacherskie.com/f152/f152/...ml#post6132585
Pozdrawiam i Życzę Wszystkim Powodzenia
Columbia

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Rysiek +1.5g @2,00 b365 ⛔
Krótko i zwięźle bo czas mnie goni a dodatkowo piszę z telefonu. Mnie kompletnie nie przekonuje kurs na Czecha, Rysiek owszem niedawno wrócił po kontuzji, ale wygląda całkiem całkiem. Ograł młodego Andrewa tracąc przy tym jednego grama co fakt faktem młody jest parę klas niżej. Pokonał starszego z braci Zverew a wiemy doskonale że Misha jest teraz w świetnej formie. Widziałem wszystkie spotkania Tomka i można powiedzieć to nie jest ten Tomek. Wcale nie zachwyca ciężki mecz z kukułką, Vesely postawił również ciężkie warunki.Dzisiaj pokonał Bellucciego który wczoraj pokonał żenującego Tomica który nawet nie dreptał po korcie. Moim zdaniem typowe 50/50 więc a więc idę w stronę Rysia, który może Tomka poskładać bh.

Polecam jeszcze Khachanova @ 1,83 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Heh, ale jaja w finałach, dwa identyczne wyniki ;).
Już nie raz oto pytałem, zakładałem temat itd. Macie jakieś swoje przemyślenia, system czy cokolwiek podobnego kiedy grać te handicapy gemowe, a kiedy setowe? Ujemny czy dodatni, na doga czy faworyta?
Ja Ramosa grałem +2, nie weszło, Magik90 +1,5 gema na Gasqueta i też nie weszło, chociaż urwali sety, rozegrali tie-breaki.
Kiedy grać handi, kiedy O/U gemowy?
Ja z doświadczenia dość lubię grać opcje setowe typu +1,5, a Wy co o tym sądzicie?

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Nie ma na to recepty to zależy od Twojego czuja co do typu czasem set wchodzi a handicap nie lub na odwrót, nie gram overów underów w tenisa bo linie są praktycznie na styk zawsze ustawiane, wszystko zależy od Twojego przeczucia, myślę że czasem warto zagrać i handicap i seta i za mniejszą stawkę zwycięstwo doga, ale to temat rzeka wszystko zależy od Twojego budżetu, nie ma na to żadnej recepty jak pisałem wyżej.

columbia 347

columbia

Użytkownik
Heh, ale jaja w finałach, dwa identyczne wyniki ;).
Już nie raz oto pytałem, zakładałem temat itd. Macie jakieś swoje przemyślenia, system czy cokolwiek podobnego kiedy grać te handicapy gemowe, a kiedy setowe? Ujemny czy dodatni, na doga czy faworyta?
Ja Ramosa grałem +2, nie weszło, Magik90 +1,5 gema na Gasqueta i też nie weszło, chociaż urwali sety, rozegrali tie-breaki.
Kiedy grać handi, kiedy O/U gemowy?
Ja z doświadczenia dość lubię grać opcje setowe typu +1,5, a Wy co o tym sądzicie?
Nie ma żadnych systemów i schematów, jak i nigdy ich nie będzie ! Kto w to wierzy ten .... Poprostu trzeba dobrze czytać dany matchup i przede wszystkim wiedzieć co to znaczy ! Ewentualny zysk i yield każdego miesiąca ma pokazać czy jesteśmy efektywni i to wszystko kolego !
Odniose się do dzisiejszego meczu.
Typowalem (patrz mój temat, link w sygnaturze) w konfrontacji Khachanov vs Ramos na handicap -2.00 gema Khachanov @ 2.30 i dobrze przewidzialem ten pojedynek. Dla mnie to Rosjanin miał wygrać z większą przewaga swoje dwa sety w ewentualnym trzysetowym pojedynku. Dobrze odczytałem wspomniany matchup. Jak to robię (porównania matchup&#39;u itp.) zachowam dla siebie ;)

Pozdrawiam
Columbia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom