>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Tour - S-Hertogenbosch, Stuttgart - 6.06-12.06.2016

Status
Zamknięty.
W 9

w00ja

Użytkownik
panowie kurs na jutrzejszy mecz Thiema (1.50) z Grothem nie wydaje wam się jakoś dziwnie zawyżony? wie ktoś czym to jest spowodowane, czy tylko dla mnie jest on podejrzanie wysoki?

pozdr.
Ten mecz jest jutro, tj 9.06 czyli w czwartek, a nie dzisiaj

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Querrey-T.Ito 1 @1.22
Nie mam czasu pisac analiz w tym tygodniu ogolnie, taki pierwszy typ z brzegu. Sam Querrey to niezly specjalista od gry na trawie. W przeszlosci wygrana m.in. w Queens Clubie. W tamtym seoznie organizatorzy rozgrywek przetasowali kalendarz i obecnie te najwazniejsze turnieje trawiaste w Halle i Queen sa w drugim tygodniu. Ciezko sie do tego rpzywyczaic troche, ale to zapewne poklosie aby dac odpoczac tym lepszym zawodnikow po French Open. Querrey w pierwszym meczu lgral w dwoch tie-breakach Benjamina Beckera, ktory zapisal naprawde swietna karte w Hertogenbosch w przeszlosi, gdzie Niemiec byl bodajze trzykrotnie finalista, w tym raz triumfatorem. Zwyciestwo w dwoch tiebreakach, ale statystycznie Querrey w tym meczu widac na 1-szy rzut oka, ze byl lepszy, porownujac skutecznosc serwisowa i wygrywanych punktow. Turniejow na trawie jest zaledwie garstka, takze tutaj Querrery nie bedzie odpuszczac moim zdaniem pod katem przyszlego tygodnia. Tatsuma Ito regularny zawdonik, ale patrze na ten mecz glownie przez pyzmat Querreya i wydaje mi sie, ze Amerykanin zamelduje sie na etapie cwiercfinalow. Typ typowo kombinacyjny rzecz jasny.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Berrer vs Mayer
Mayer 2:0 |2,28| Unibet 2:1
⛔

Dziś zdecydowanie idę w stronę młodszego reprezentanta gospodarzy, więc publiczność liczy na dobre spotkanie i na pewno nie będą faworyzować żadnego z nich. Obaj zawodnicy już bliżej niż dalej zakończenia kariery. Berrer nigdy topowym zawodnikiem nie był, znaczy się zależy co dla kogo znaczy słowo &quot;topowy&quot;. W pierwszej setce zameldował się chyba tylko przez dwa sezony a po za tym gra na poziomie Chellengerów gdzie jego miejsce. Wczoraj pokonał Jaziriego czyli również zawodnika ze zdecydowanie niższej półki. Jeśli chodzi o młodszego, to Mayer wiadomo. Karierę zakończyła mu jego kontuzja. Utrzymywał się przez większość czasu w pierwszej 50siątce i tam było jego miejsce. Na trawie gra na prawdę dobrze i dziś spokojnie poskłada kolegę z reprezentacji. Wczoraj z Troickim zagrał bardzo dobre spotkanie, bardzo pewnie utrzymując swoje podanie, przy którym Wiktor nie miał kompletnie nic do powiedzenia. Polecam dziś grę na wygibasa!

M 493

milo93

Użytkownik
Panowie, Kolba - Kudla | Kudla +4.5g @1.7
Co sądzicie?
Moim zdaniem taki bet na Jankesa ma duże szanse powodzenia. Denis ogólnie bilans na trawie ma bardzo przyzwoity, poza tym w tamtym tygodniu zaliczył półfinał trawiastego turnieju w Manchesterze, gdzie odpadł po wyrównanym meczu z Lu. Wiadomo Kolba u siebie jest mocny, ale czy aż tak, żeby zamieść młodego Amerykanina? Nie wydaje mi się. Napiszcie co uważacie, bo jak dla mnie to lepsza inwestycja niż granie zajechanego meczami Thiema.
Kudla gra nieźle na trawie tylko ryzykowne to handi bo on nie ma jakiegoś specjalnie dobrego serwisu. Wszystko zależy od dnia Jankesa, dodatkowo on łatwo odpuszcza jak nie ma szans. Powodzenia

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Tomic-Bedene 2:0, Pinnacle Sports 2.16

6:4, 6:3 ✅ dość łatwo ;)

Miało być dłużej ale będzie krócej bo skasowało mi analize. Jeden jak i drugi mają taki sam bilans w tym roku czyli 15/13. Tomic na dniach grał patologie ale nie ma się co dziwić bo Clay to nie jego bajka. Bedene w ostatnim czasie też nie świeci. Oglądałem jego mecze i nie jest stabilny. Gra 3 znakomite piłki a później 3 fatalne. Kangurek na trawie jest znacznie groźniejszy od rywala. Doszedł w przeszłości do ćwierćfinału Wimbledonu przez kwalifikacje czy później jeszcze zanotował 3 i 4 rundę. Słowak nie ma takich rezultatów. Jeden jak i drugi mają dobry serwis ale mimo wszystko Tomic ma lepsze podanie a przede wszystkim lepszy return. A wiadomo , że na trawie dobry return to punkt. Bernard nie pajacuje jak kiedyś ale mimo wszystko boję się że przejdzie obok meczu. Stawiam na wygraną Australijczyka w dwóch setach, bo na trawie jest znacznie lepszy. Bedene miał już przetarcie bo rozegrał jeden mecz więc to ma na plus ale dzisiaj rywal będzie z innej półki.

Otrzymane punkty reputacji: +24
slomiany400 50,5K

slomiany400

Użytkownik
Mahut - Mathieu @ 1/2:0 @ 1.33/1.83 b e t 3 6 5 ✅/⛔
Mahut w pierwszym secie bardzo słabo w wymianach, tak jak w trzecim, ale udało mu się wygrać, drugi set dominacja totalna, szkoda, że nie wygrał 2-0, ale dał koledze ugrać seta... jednak według mnie powinien cisnąć w tym turnieju do końca, w następnej rundzie Tomic prawdopodobnie i według mnie do grania
Lubię oglądać Mahuta, gra bardzo fajny, ofensywny tenis, serwis ma potężny, oglądałem mecz Mahuta z Lacko i ten nie miał nic do powiedzenia. Mecz Mathieu z Ramem też miałem okazje oglądać i tam mecz wyglądał zupełnie inaczej, Ram jak Lacko nie miał nic do powiedzenia, ale nie wiem, czy to czasem nie było spowodowane słabą formą Rama. Rok temu Mahut wygrywał ten turniej, wydaje mi się, ze w tym roku również wygra, wtedy a 8 spotkań stracił tylko dwa sety. Kursy wystawione prawidłowo, nawet poleciały w dół, Mahut tutaj wygra na pewno, liczę na szybkie 2-0

Otrzymane punkty reputacji: +37
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Ja tam Thiema i Grotha to bym odpuścił.
???? Stepanek R. - Cilic M.
???? Kohlschreiber P. - Kudla D.
Stepanek R. +1,5 seta i Kohlschreiber P. ::: 1,84 ::: 1/3 Pinek ✅
H2H 2:1 z lat 2007-2009 czyli baaardzo dawno. Jednak w ostatnim czasie jak już pisałem Stepanek nie stracił werwy do gry pomimo 37-lat na karku. 5 setów z finalistą Roland Garros na pewno musi budzić podziw, a warto dodać, że mączka to na pewno nie jest ulubiona nawierzchnia reprezentanta Czech.
Cilic po wygraniu US Open, od tego czasu ani razu mnie nie zaskoczył jeszcze jakimś wielkim wynikiem. Jakoś gra na swoim przeciętnym poziomie, do tego ominął prawie całe wielkie tournee 3 Mastersów na mączce. Na Garrosie odpadł w 1 rundzie i stał się największą sensacją. Ogólnie to słabo wygląda, ale nie da się ukryć, że na trawie może być o wiele mocniejszy jednak Stepanek ma tutaj już za sobą 3 mecze. Myślę, że na jednego seta spokojnie go będzie stać.
H2H 1:0 dla Kolby z 2016 roku podczas turnieju Indian Wells. Wynik to 6:1 6:0. Tak jak już pisałem Wam ostatnio, &quot;Kolba&quot; u siebie daje z siebie wszystko, uniwersalny zawodnik, świetna technika, Kudla to jednak taki gracz jeszcze z pograniczna poziomu Challenger, a ATP.
Wynik I: 7:6(4) 6:3
Wynik II: 7:5 6:3

Otrzymane punkty reputacji: +42
maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Berrer @2.75 b365⛔ ale mecz na styku...
no ok, kurs 1.40 niby do grania na Florka, ktory de facto wrocil dopiero 2 miesiace temu do grania po kontuzji, jezeli bylby to mecz na maczce ok, bo gruby Berrer nie da rade zrobic 3 startow biegowych, wiec sie nie nadaje, ale gramy na trawie gdzie obaj potrafia serwowac i grac na w miare poziomie (mowimy tu o poziomie czelendzerowym), bo chyba nikt ich powaznie nie traktuje w ATP, Mayer troche juz tu pogral, wiec na pewno jest rozegrany, ale dla mnie mecz 50/50, wiec taki kurs na Grubego probuje;) mecz bedzie wygladal jak mecz Sereny, czyli jeb, wejdzie, jeb, nie wejdzie i tak w kolo, serwis, latanie do siatki, zero dluzszych wymian... bedzie nudno, ale czuje szanse Berrera;)

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Struff-Simon 2 @1.4 dlaczego ktos wpisuej expekt jezeli ten kurs pochodza ze sportingbet... to jest przekłamanie
Caly czas tam w glowie siedzi, ze dwa najwazniejsze turnieje przed Wimbledonem dopiero w przyszlym tygodniu, ale ciagnie cos zagrac i mimo ze pazernosc to niedobry nawyk to tak typuje na Simona, skoro Francuz juz sie zglosil do turnieju. Ten sezon na cegle dla Francuza raczej malo udany, chociaz bywaly tez sezony swietne. Gillou jakby cos bardziej zaczal robic wyniki na tych szybszych nawierzchniach. Szalu na French Open w wykonaniu Simona nie bylo, wiec mysle ze jednak cos bedzie probowac uszczknac Francuz juz teraz w Stuttgarcie. Ubiegloroczny sezon trawiasty byl bardzo dobry, gdyz Francuz byl miedzy innymi polfinalista w Queens i cwiercfinalista Wimbledonu, takze punkty mozna powoli zaczac zbierac. Jutro znowu nie bedzie pewnie czasu na jakiekolwiek wpisy i znowu patrze na typ z perspektywy Simona przede wszystkim jak dzis w meczu Querreya. Struff na pewno duzo lepszy serwis i moc, ciezko mi powiedziec jak tam wygladal ten jego mecz z Baghdatisem, poniewaz po prostu nie ogladalem. Simon dosc pozno zaczyna ten turniej, czyli czwartku, poniewaz w 1 rundzie byl wolny los, takze potencjalna wygrana daje od razu cwiercfinal. Jak to mowie, sadze ze nawet przy wyrownanym meczu na koncu gora bedzie jednak Simon. Kombinacja-chyba oczywiste.

Otrzymane punkty reputacji: +52
T 86

tenisowywariat

Użytkownik
Struff-Simon 2 @1.4

Caly czas tam w glowie siedzi, ze dwa najwazniejsze turnieje przed Wimbledonem dopiero w przyszlym tygodniu, ale ciagnie cos zagrac i mimo ze pazernosc to niedobry nawyk to tak typuje na Simona, skoro Francuz juz sie zglosil do turnieju. Ten sezon na cegle dla Francuza raczej malo udany, chociaz bywaly tez sezony swietne. Gillou jakby cos bardziej zaczal robic wyniki na tych szybszych nawierzchniach. Szalu na French Open w wykonaniu Simona nie bylo, wiec mysle ze jednak cos bedzie probowac uszczknac Francuz juz teraz w Stuttgarcie. Ubiegloroczny sezon trawiasty byl bardzo dobry, gdyz Francuz byl miedzy innymi polfinalista w Queens i cwiercfinalista Wimbledonu, takze punkty mozna powoli zaczac zbierac. Jutro znowu nie bedzie pewnie czasu na jakiekolwiek wpisy i znowu patrze na typ z perspektywy Simona przede wszystkim jak dzis w meczu Querreya. Struff na pewno duzo lepszy serwis i moc, ciezko mi powiedziec jak tam wygladal ten jego mecz z Baghdatisem, poniewaz po prostu nie ogladalem. Simon dosc pozno zaczyna ten turniej, czyli czwartku, poniewaz w 1 rundzie byl wolny los, takze potencjalna wygrana daje od razu cwiercfinal. Jak to mowie, sadze ze nawet przy wyrownanym meczu na koncu gora bedzie jednak Simon. Kombinacja-chyba oczywiste.
Dużo błędów Baghdatisa, ale Struff w 3secie bardzo dobrze serwował, więc ja bym nie był taki pewny Simona. Do tego jego podanie nie jest takie solidne, więc na pewno będzie musiał się nabiegać, żeby wypracować sobie punkt. Struff za to ma dobry kończący forehand, może na trawie jakoś świetnie nie grał w poprzednich sezonach ale tym razem może powalczyć z Francuzem. Kurs jak na moje nie jest wart ryzyka.

Otrzymane punkty reputacji: +37
nynek92 121,2K

nynek92

Użytkownik
Guillermo Garcia-Lopez - Gilles Muller

Typ: 2
Kurs: 1.52
Bukmacher: Expekt

Jutro o godzinie 11 zagra ze sobą dwóch rówieśników. W H2H prowadzi Guillermo 4:1. ALE! Wszystkie zwycięstwa odniósł między 2004, a 2009 rokiem. Muller natomiast wygrał spotkanie między nimi w tym roku, które odbyło się w Sofii (na hali). Wygrał je stosunkiem 2:0 (7:6, 6:4).
Garcia-Lopez jest uniwersalnym zawodnikiem, który odnajdzie się na każdej nawierzchni, jednak jego ulubioną nawierzchnią jest mączka, na której rozegrał najwięcej spotkań. Gilles zdecydowanie woli szybkie nawierzchnie.
Kolejną rzeczą jest serwis. Muller ma zdecydowanie lepszy. W spotkaniu, które wcześniej wymieniłem zanotował on 14 asów przy tylko 3 swojego rywala.
W poprzedniej rundzie zawodnicy wygrali swoje spotkania po 2:0, przy czym tylko Garcia-Lopez dał się przełamać swojemu rywalowi.
Dodatkowo Muller broni tutaj półfinału z poprzedniego roku.

Myślę, że dobrze uzasadniłem swój typ. A jak będzie, to okaże się jutro.
Powodzenia! ;)

✅

slomiany400 50,5K

slomiany400

Użytkownik
Mahut - Tomic @ over 10.5g 1 set @ 2.33 U n i b e t ✅
tak jak się spodziewałem
Początkowo miałem myśl, że Mahut czysty win, kursy wystawione 50/50 - nic dziwnego w sumie, bo jednak Tomic przyjechał chyba tutaj pograć. Dzisiaj Mahut słaby pierwszy set, w drugim wskoczył na swój poziom i w trzecim przez dłuższy czas było 50/50 ale ostatecznie Mahut wziął mecz. Tomica nie oglądałem, ale sądząc po statystykach i przebiegu spotkania grał na spokojnie. Przechodząc do mojego betu, wydaje mi się, że TB w pierwszym secie będzie na spokojnie, ale pobieram spokojniejsza opcje, czyli over 10.5g, bo kto wie może któremuś pikawa w tym ostatecznym gemie, przed TB nie wytrzyma i nie weźmie tego jednego gema. Kurs zachęca, jeden i drugi mają mocny serwis, trawa u nich solidnie, spodziewam się wyrównanego spotkania, może nawet 3x TB? Jeśli mecz skończy się po dwóch setach to na pewno będzie to długa walka, nie spodziewam się spacerku po żadnej stronie.

Otrzymane punkty reputacji: +15
nynek92 121,2K

nynek92

Użytkownik
John Millman - Juan Martin Del Potro

Typ: 0:2
Kurs: 1.62
Bukmacher: Expekt

Do mojego poprzedniego typu mam kolejne spotkanie, które stworzy double o ciekawym ako. Jest to dokładny wynik 2:0 dla Del Potro.
O Argentyńczyku pisałem w swoim poprzednim typie na niego. Mogę jeszcze dopisać, że w pierwszej rundzie dosyć gładko pokonał on Dimitrova, który nawet się nie zbliżył do zwycięstwa. Ba! Nie miał nawet jednego! break pointa.
Największym sukcesem Johna Millmana na trawie jest druga runda Wimbledonu w poprzednim roku.
W poprzedniej rundzie zmierzył się on z &quot;ziemniakiem&quot; Pouille, z którym wygrał 2:1. Francuz kilka razy miał okazję przełamać Australijczyka, ale jak ktoś ma w karierze na trawie staty 3/9, to na trawę może wychodzić tylko po to, żeby ją skosić...
Nie licząc challengerów to jego największym sukcesem w tym sezonie jest ćwierćfinał na hali w Montpellier. Chłopak jest bez formy, odpada w pierwszej, maks. w drugiej rundzie w tym sezonie. Nie widzę ŻADNYCH atrybutów po jego stronie, aby mógł chociaż seta urwać Argentyńczykowi, który wraca do coraz lepszej formy.
Przynajmniej dwie klasy różnicy skłaniają mnie do postawienia właśnie takiego typu.

Dubelek razem z Mullerem wynosi 2.46 ;) ✅

✅

Otrzymane punkty reputacji: +20
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Gonzalez/Lipsky-Pavic/Venus 0-2
Pavic/Venus 1.93 Pinnacle✅✅✅ IZZI
Wiewiór wraca do starej pary z lat 2011-2014. Scott średni sezon, a Santiago powiedziałbym, ze jeszcze gorszy. Pavicie wręcz przeciwnie. Na razie bardzo dobry rok, dwa tytuły ATP i jeden finał. Znaleźli odpowiednią chemię i razem idzie im bardzo udanie. Do tego są bardzo uniwersalni. Dają radę tak na szybszych nawierzchniach, jak i na cegle. Wiewióry tutaj w 1R ograli 2-0 Nestora z Quereshim, ale trawa uwydatnia słabość serwisu. 2R to wygrana z Guccione/Sa, ale Brazylijczyk w ogóle nie pasuje na trawę. Pavicie rozegrali tylko jeden mecz tutaj, gdzie po mega zaciętym super taju pokonali Erlicha z Flemingiem. 2R to walkower z Dodigiem i Ramem, więc mieli trochę więcej czasu na odpoczynek. Nie mówię, że jest to jakiś atut Mate z Michałem, jednak świeżość z pewnością jest. Ciężko coś powiedzieć o obu parach na trawie w tym sezonie, ogólnie też wygląda to podobnie, jednak patrząc z perspektywy tego sezonu, jak i tego, iż to Pavic z Venusem zagrali tyle meczów razem w tym roku myślę, że są oni faworytami tego meczu. Może ich wygrana nie jest oczywista, ale imo jest ona bardziej prawdopodobna.

Otrzymane punkty reputacji: +58
madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Medvedev +1,5 seta - Mannarino 1,70 STS nie dał rady ... dziś nie mój dzień ⛔
Na dziś wybrałem jedno spotkanie między młodym Rosjaninem a bardziej doświadczonym Francuzem.Ja dziś idę w strone 20 letniego Danniila i stawiam że ugra przynajmiej seta.Jest to wysoki tenisista bo mierzy 198 cm , co za tym idzie posiada dobry serwis a to na trawie jest potrzebne.W tym roku bilans 14/8 nie jest on może powalający ale jest to młody chłopak i napewno bedzie sie pjął w góre z roku na rok.Jak narazie przez ten turniej idzie jak burza , w kwalach zmiótł rywali nie oddająć seta nawet podania , w 1R pokonał Zeballosa rownież gładko.Jest to turniej ATP wieć motywacje chlopaczyna ma bo może ise pokazaćw światowym tenisie.Jego przeciwnikiem jest Adrian , za którym nie bd ukrywał nie przepadam.Jest to dla mnie tenisista nijaki , zadne z jego uderzen nie posiada jakiegos respectu dla rywala , po prostu seriws,forhend,beckhend ma średni, choc na trawie jakąś sobie radzi bo jego uderzenia dostaja mocy poprzez szybką nawierzchnie.Oglądałem go w 1r z Seppi i niczym jakaś mi nie zainponował gdyby Włoch wykorzystał nadarzające sie okazje seta z nim na spokoju powinien ugrac.W mojej opini młodego Ruska stać dziś na wygranie choć jednego seta , a może nawet meczu choc ja stawiam bezpieczniej na seta.
COME ON MEDVEDEV !

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Karlovic Ivo - Sijsling Igor
Over 25.5 gemów, Bet365 1.83

7:6, 7:6 ✅ piękne;)

Faworytem jest doktor Ivo który sezon ma fatalny lecz w ostatnim turnieju lekko odżył, bo w Stambule pokonał Lajovica i Granollersa a podczas French Open przeszedł dwie rundy i zatrzymał go finalista Murray w trzech setach. Ale wiadomo, że mączka to najgorsza nawierzchnia dla niego i teraz zaczyna się jego bajka czyli gra na trawie. Karlovic na trawie ma bilans 89/45 a w tamtym roku 11/4 gdzie pokonał Berdycha, Dolgopolova, Tsonge, czy Socka. Zaliczył półfinał w Halle gdzie odpadł z Federerem po dwóch tajach, doszedł do 4rundy Wimbledonu czy do finału w Newport. Chorwat jest z rocznika 1979 i do młodych się nie zalicza. Pytanie brzmi czy jest w stanie powtórzyć sezon z ubiegłego sezonu? Moim zdaniem nie. Oczywiście, że serwisem ciągle zabija,trudno go przełamać, siatkę kryję fenomenalnie ale refleks coraz gorszy.

Jego rywalem będzie reprezentant gospodarzy czyli świr Sijsling który kiedyś był 52 a teraz jest 118. Igor od 3 czy 4 lat gra ciągle to samo gowno. Jego psychika jest najsłabsza z najsłabszych i właśnie to go pogrąża. Oczywiście serwis też ma bardzo dobry, przy sieci gra świetnie, bo to znakomity deblista. Forhend jak ma dzień jest fenomenalny,bekhend? Jak głowa przestaje pracować to jest na poziomie amatora.

Stawiam tutaj na taki over ponieważ o przełamanie będzie ciężko z jednej jak i drugiej strony. Nie zdziwi mnie wynik 7:6, 7:6 dla Karlovica.

Otrzymane punkty reputacji: +14
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Też odnosicie takie wrażenie, że w tym sezonie tak poza standardowo Djokovicem, Murrayem to wszyscy są chyba w jakiejś kiepskiej formie?
Wawrinka, Berdych nic nie gra, Ferrer to już w ogóle, Tsonga nic nie zrobił w tym sezonie, o Monfilisie nie wspominając, Gasquet tylko na FO odpalił i wygrał jeden turniej u siebie, Federer kontuzje leczy, GGL słabo, Seppi tak samo, przy Nadalu można czuć mocny niedosyt, Simon Gilles poza 5 setówką z Djokovicem nic więcej nie zrobił w tym sezonie itd.
Jedynie w mojej opinii dobry początek miał Bautista-Agut i Thiem, ciekawe jak to będzie w drugiej połowie sezonu, bo na razie odnoszę wrażenie, że to jest jeden z najgorszych sezonów pod względem formy. Jeszcze Nishikoriego można pochwalić, ale na FO zawiódł kompletnie.
Oczywiście można tutaj napisać to co czytałem już 4 lata temu... Wszyscy przygotowują się pod Igrzyska Olimpijskie w Rio...
Ferrer D. - Sela D.
Sela D. +1,5 seta ::: 1,90 ::: 1/3 Pinek ⛔
Sela D. ::: 3,43 ::: 0,5/3 Pinek ⛔

H2H 1:1 z lat 2008-2009 czyli bardzo dawno. Obaj są po 30, Ferrer o 3 lata starszy i obaj są też dość niskimi zawodnikami jak na tenisistów. Różnica też jest między nimi taka, że Hiszpan to raczej zawodnik pod korty ziemne gdzie lubi cierpliwie rzeźbić swoje punkty (co wcale nie oznacza, że na pozostałych kortach gra słabo, ale gorzej), natomiast Sela wręcz na ziemi nie istnieje.
Po pierwsze to Ferrer w 2012 wygrał ten turniej, ogólnie miał wtedy świetny sezon na trawie, choć przeciwników też nie miał za mocnych, jeszcze rok później doszedł do ćwierćfinału Wimbledonu (w 5 meczach stracił przynajmniej seta) i od tego czasu tak naprawdę jego dobre wyniki na trawie się skończyły. W 2014 sety na Wimbledonie urwał mu Carreno-Busta, pokonał go Kuznetsov, w 2015 rozegrał tylko jeden mecz na trawie, a w 2016 roku przechodzi chyba jeden z najgorszych sezonów w karierze. Bardzo często też traci sety. Z ręką na sercu trzeba przyznać, że w tym roku Ferrer nie pokonał jeszcze nikogo w dobrej formie czy jakiegoś gracza z czołówki. Oczywiście zdaję sobie sprawę z faktu, że Dudi Sela Izraelczyk to żaden mocarz tenisa, ale on niekiedy potrafi zagrać dobry turniej czy mecz na poziomie z kimś konkretnym.

Wynik: 6:4 6:4

Otrzymane punkty reputacji: +1
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Ivo vs Sijsling
Ivo 2:0 |2,10| Unibet ✅

Mam doktorka na kuponiku dołożonego i singielka jeszcze gram właśnie takiego. Dlaczego? Dla mnie sprawa jest bardzo prosta. Wiadomo, najlepsza nawierzchnia dla Ivo i serwisem będzie tutaj zamiatał i to nawet drugim, bez dwóch zdań. Widzę Ivo tutaj w finale, bo można mówić że to wielka kłoda która nic nie potrafi, ale jak on gra na trawie? Najlepiej jak można a przede wszystkim skutecznie! Dobry serwis, znaczy się dobry....on ma najlepszy serwis w ATP, do siatki i skończenie akcji. Dziś na przeciw niemu Holender, który nie ma żadnych sukcesów jeśli chodzi o turnieje ATP. Wygrał pierwszy mecz tutaj z Cervantesem, ale to żadnym zaskoczeniem nie jest. Polecam grę na Ivo 2:0 bo Holender nie będzie w stanie ko tutaj przełamać.

Otrzymane punkty reputacji: +19
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Muller-Gilermo Garcia Lopez

Muller 2:0 2.48 Unibet ✅✅✅

Na dziś wybrałem pojedynek Panów w drugiej rundzie turnieju w Holandii. Luksembrurczyk nie może zaliczyć tego sezonu jak narazie do udanych, ale to samo może powiedzieć Hiszpan Lopez. W 1 rundzie Muller pokonał 2:0 Robina Haase, półfinaliste z przed roku tego turu, a GGL 2:0 Pospisila. H2H to 2-1 dla Girelmo, ale raczej nie ma co na to zbyt patrzeć bo dwa mecze które wygrał miały miejsce w 2009 roku a więc 7 lat temu, mecz który wygrał Muller, miał miejsce w lutym tego roku, pokonał go wtedy 2:0 na nawierzchni twardej w Sofii. Muller wiadomo-najgorsza nawierzchnia dla niego to mączka, jednak to ma już za sobą. Muller rok temu doszedł tutaj, aż do półfinału, gdy GGL odpadł w 1 swojej rundzie przegrywając 0:2 z Copilem, a w 1 miał wolny los za rozstawienie z nr 4. Przewiduję pewne zwycięstwo Mullera gdyż trawa to chyba jego ulubiona nawierzchnia, czego nie można przypisać hiszpanowi. Polecam!

Edith: łatwo, przyjemnie.

Otrzymane punkty reputacji: +8
marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Muller-Ferrer

Muller 2-0 @ 4,00 unibet ⛔

Na jutro wybralem pojedynek panow w trzeciej rundzie turnieju w Holandii. Luksemburczyk nie moze zaliczyc tego sezonu do udanych , ale to samo moze powiedziec Hiszpan Ferrer. W 1 rundzie Muller pokonal 2-0 Robina Hasse , polfinaliste z przed roku tego turnieju. W 2 rundzie pokonal Garcie-Lopeza , ktory w pierwszej rundzie pokonal 2-0 Pospisila.Ferrer w drugiej rundzie pokonal Sele 2-0 , pierwsza mial wolna z racji rozstawienia z nr1. H2H to 1-0 dla Ferrera , ale raczej nie ma co na to patrzec bo to bylo w 2014 roku na Australian Open. Muller wiadomo , najgorsza nawierzchnia dla niego to maczka , jednak to ma juz za soba. Muller rok temu doszedl tu az do polfinalu , gdy Ferrer nie rozgrywal przez ostatnie 2 lata meczow podprowadzajacych pod Wimbledon. Przewiduje pewne zwyciestwo Mullera gdyz trawa to chyba jego ulubiona nawierzchnia, czego nie mozna przypisac Hiszpanowi. Polecam!

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom