Johnson @1,83
1xbet gość się skończył. Z 5:2 Na 5:7. Najgorsze jest to że Sinner pokazał poziom challenger i to wystarczyło a gościa bez ambicji. Ładnie mnie przywiózł. Sinner w kolejnej rundzie Max 5 gemow z Tsitsipasem.
Ja rozumiem że Włosi widzą Sinnera jako kolejną gwiazdę tenisa dlatego dostał WC do Mastersa bo faktycznie umiejętności ma Ale ten kurs na Steve to według mnie promocja i trzeba grać. Młody zrobił furorę z początku roku wygrywając kilka turniejow
itf, później dostał WC do czelka w Bergamo który też wygrał i w mgnieniu oka przeskoczył z
itf do turniejow
ATP. Chłopak ma niespełna 18 lat. Rok zaczynał będąc w ósmej setce rankingu a teraz jest 262. Progres ogromny w kilka miesięcy. Jednak poza talentem i ambicją nie ma kompletnie doświadczenia. Zdarzyło mu się kilka wpadek
m.in porażka z 16 letnim Hiszpanem czy ostatnio w finale w Ostrawie z Majchrzakiem gdzie ugral jeden gem. Mozna go porownac do Igi ktora tez po przejsciu na zawodostwo ogrywala nizej notowane rywalki ale jak juz rywalka byla lepsza typu Giorgi czy Wichlantsewa to z Igi nie bylo co zbierac. Dopiero uczy sie seniorskiego tenisa i w przypadku Jannika tez tak bedzie. A tu przyjdzie mu grać na turnieju
ATP 1000 i to przed własną publika która paradoksalnie może jeszcze bardziej sparalizowac. Johnson ostatnio bez formy i bez zwycięstw. Ale gra zaczęła lepiej wyglądać. W Madrycie porażka po dwóch tb z Millmanem. Grać na clayu potrafi co pokazał w zeszłym roku. Jeżeli nic mu nie dolega to powinien młodego Włocha pokonać. Ja w ten mecz wchodzę odważniej i liczę na dobry zarobek.
Z Madrytu
Djokovic - Tsitsipas dwa przełamania pod rząd NIE @2,41